Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wróżka Astrid

Wróżka Astrid - Odpowiem wszystkim

Polecane posty

No dobra, moje wróżby spotkały się z ogromnym zainteresowaniem na tym froum dlatego też zakładam nowy wątek dla osób którym nie zdążyłam odpowiedzieć: -Prosze podawać swoje imie i date urodzenia -Prosze zadawać maksymalnie 2 pytania za jednym razem -W każdym poście będę odpowiadała 3 osobom. -Jeśli pisze żeby nie zadawać mi chwilowo kolejnych pytań to prosze to uszanować bo przestane wróżyć i wróce dopiero jutro! Jeśli kogoś to interesuje: Wróże z kart klasycznych czyli "do gry" Osoby którym nie odpowiedziałam w tamtym temacie niech pytają tutaj

Gość orzesz w morde!!
SPIERDALAJ!

Gość anikaaaaa
anna 21.03.1988 1)czy mój mąż mnie anprawde kocha? 2) czy mąż ukrywa cos pzredemna i co to jest?

Gość wangroffaa
27,.03.65 Iwona Kiedy spotkam swoją miłość i stworzę związek?

Gość fafafafa
20.10.1082 Joanna Co mnie czeka w najbliższym czasie? Czy będę miała dom? Dziękuję

Gość nieskaa
Agnieszka 05.08.1982 czy Rafal się ze mną ożeni?

Gość malinowy ogrodek
kasia 23.12.1988 1) kiedy zamieszkam razem ze swoim facetem? 2)kiedy znajde prace? Z gory dziekuje za odp

Gość ekate
ile będę miała dzieci i jakiej płci? Kasia 11-02-1983

Gość czerwonemaki123
ja nie chce wiedziec nic o sobie, chce sie dowiedziec co nam wszystkim grozi w 2012??

Gość ola67
Aleksandra 25.02.1991 czy będę z facetem z którym sie obecnie spotykam?

Gość malinkiii
Marta10.11.1984, on 02.09.1979.Jak uloza sie relacje miedy nami? Czy pojde do pracy i kiedy?

Gość Walne zgromadzenie
Paulina, 20.11.1983 Czy mój partner mnie zdradza? Czy będę w niedalekim czasie w ciąży? Wielkie dzięki

Gość Paulana
Paula 21.12.1983 no ja zadalam pytanie w tamym topicu czy jakies szanse na zwiazek z osoba z zagranicy, poznalam przez internet tak ja mnie pytalas wrozko wczesniej. chce tylko wiedziec czy jest szansa na cos co ostatnio troche sie popsulo. byla mala sprzeczka i nasza znajomosc objela inny obieg:( czy jest jakis sposob zeby wszystko wrocilo tak jak sie zaczcelo?

Anna - 1. Tak. 2. Nic przed tobą raczej nie ukrywa. Iwona - Spotkasz go za 4 miesiące a za kolejne 5 oświadczy ci się. Joanna - Czeka cię wszystko co dobre, wykorzystaj ten czas jak najlepsze, dom też znajdziesz i to już neibawem. Proszę nie zadawać od tego momentu kolejnych pytań dopóki nie odpowiem na te które już mi zadano! Bardzo prosze o uszanowanie mojej prośby. Wszystkie pytania zadane w między czasie będą przezemnie ignorowane.

Agnieszko - Tak, ożeni się z tobą. Będziecie planowali ślub w okresie od dziś do roku. Kasia - Zamieszkasz z nim w okresie od 3 miesięcy do pół roku od dziś, prace znajdziesz dopiero wiosną 2011 roku Kasia - Będziesz miała 3 synów, jednakże jeśli chodzi o ciąże to karty mogą się mylić.

Gość jaroslawieec
Jarek 20.07.82 1) Kiedy znajdę pracę na stałe 2) Kiedy poznam swoją miłość

Gość do dobra niech i ja sprobuje
powiedz mi czy zajdę kiedykolwiek w ciąże??? Aleksandra 16,01,81 Proszę!

Gość ekate
dziękuje ;-) o kurczę aż trzech haha a ja od zawsze myślę, że raczej dzieci mieć nie mogę. chociaż jakaś nadzieja pozostaje ;-)

Gość malinowy ogrodek
dziekuje ci wrozko, to moze byc bardzo prawdopodobne. Zwlaszcza z tym mieszkaniem:( a tak swoja droga przestraszylam sie ze bede miala 3 synow ale to nie chodzilo o mnie :D nie wiedzialam ze moja imienniczka tez ma na imie kasia;)

Gość niemajuznicccc
Witam. Mam na imie Ewelina 10.06.1990r. moj chlopak Damian 16.08.1986r. Mam pytanie: Jak oceniasz nasz zwiazek? Sa szanse ze bedziemy szczesliwi? Mamy razem dziecko i wczoraj oznajmil mi ze nie chce mnie i dziecka znac. Co mam o tym myslec? Pomoz mi

Gość hajklaska
kasia 1981.05.26 czy bede miec dziecko jesli tak to ile bardzo prosze o odpowiedz

Gość malinowy ogrodek
ale napisalam :D nie wiedzialam ze osoba po mnie jest moja imienniczka:D

Gość hsg
droga wróżko - jak rysuje się moja przyszłość zawodowa? Ewa 27.03.1971

Gość lalka porcelanowaaa
martyna 31.12,1992 kiedy wyjde za maz i ile bede miala dzieci???

Gość anikaaaaa
anna 21.03. 1988 1) czy była zona mojego męża bedzie wchodziła w nasze życie? 2)co przyniosa mi najbliższe dni?

Gość dakla2.
joanna 1982.06.08 czy wrocimy z mezem i dzieckiem do polki jak tak to kiedy

Aleksandra - Będziesz z nim, Spełni się to do pół roku od dziś. Marto - będzie między wami dobrze, ale bez rewelacji, pójdziesz do pracy na początku roku 2011, czyli przed połową marca powinnaś mieć prace. Paulina - Jest możliwość że partner cię zdradza, Ale powinnaś sama się w jakiś sposób upewnić. W najbliższym półroczu nie zajdziesz w ciąże. Paula - Tak, możecie być razem ale to raczej nie jest związek z przyszłością. Teraz będę odpowiadała na pytania powyżej, Nie zadawajcie kolejnych dopóki nie powiem że możecie.

Gość tyut
kasia 18.11.82 1. czy sie rozwiode? 2. ile bede miec dzieci? dziekuje

Gość iwka36
iwona28-11-74 czy moje malzenstwo przetrwa czy znajde prace