Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytającyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Kobiety bez zdjęć w profilach randkowych - czy mogą być ładne ?

Polecane posty

Hej Zastanawia mnie jaki jest powód , że część kobiet i mężczyzn nie umieszcza żadnych zdjęć w swoich profilach randkowych. To powoduje , że ich szanse na to by ktoś do nich coś napisał są bardzo małe. Nie pomoże nawet opis. Myślicie , że kobiety nie umieszczają zdjęć bo są po prostu brzydkie. Czy spotkaliście kiedyś kogoś kto nie miał zdjęć do opisu a był bardzo atrakcyjną osobą ? Czy pod profilami bez zdjęć mogą ukrywać się ładne kobiety czy zwykłe paszczaki ? Jak to jest ?

Gość Baby sa glupie!!!
Bez zdjec umieszczaja sie m.in. mezatki spragnione skoku w bok, przynajmniej ja na takie trafialem. Ale brzydkie nie byly. Jedna byla ucielesnieniem piekna i bardzo w moim typie. Coz, roznie to bywa.

Gość u7inomun
tak , tak paszczury jakich mało :D

Gość może po prostu mają
taki zawód, że nie życzą sobie być rozpoznane na jakimś durnym portalu, np. nauczycielki

Kurwa ja pytam powaznie ;)

Gość mogą, ale nie są

Gość zostanę_bezczelnym_gnojkiem
Nie mają zdjęć bo to grube paszczury

Gość aha i achh
dupa jasiu

Gość Twoje szczęście
zgadzam sie :D wstydzą sie swojego okropnego wygladu :D

Gość Różnie jest
Ludzie z różnych powodów nie zamieszczają swoich zdjęć. Na takich portalach bywają osoby publiczne ,czasem znane, które nie chcą się wszystkim ujawnić . Swój profil może mieć nauczyciel ,lekarz ,artysta a nawet i ksiądz.Każdy chciałby mieć piękną dziewczynę lub chłopaka . Najważniejsze ,żeby ten ktoś był mądry.Chyba ,że chce się mieć wszystko w jednym.

Gość breex dontr
przecież wiadomo , uśwaidamiac nikogo nie trzeba

Gość Ale Wy jesteście !
Jedzcie do Anglii,Niemiec i jeszcze gdzie indziej tam są paszczury. Polki są ładne ,zgrabne. Latem nasze dziewczyny wyglądają pięknie na ulicach tak,że nie wiadomo za którą się oglądać

Gość jsdfre
ja swojego czasu miałam profil. nie umieszczałam zdjecia bo jestem lekarzem rodzinnym. Kto jest lub zna blizej lekarza rodzinnego ten wie jakie "psychiczne" typy czasem sie trafiaja. Lepiej nie pokazywac sie na wszelkich portalach randkowych, społecznosciowych itp

Gość jsdfre
natomiast mój wygląd kwestia gustu..jak każdego. nie miał tu nic do rzeczy

Gość nie ujawnie zdjęcia
bo nie i już

Gość oczywiście że nie są zawsze br
zydkie. Znam kaskę, która jest śliczna i nie daje swojej fotki nigdzie. Ale znam też kilka dziewczyn po prostu ładnych - zgrabnych, fajnych, też bez fot. Jeśli się boisz, widocznie to nie dla Ciebie;)

Gość niektore robia gto ze wstydu
nie chca zeby ktos je rozpoznal, wstydza sie ze maja konto na portalu.

Gość oczywiscie, ze moga
byc ladne. ja np mam swoje konto na portalu randkowym, ale zdjecia nie mam, dlatego, ze pracuje w szkole i nie chcialabym, aby moi uczniowie, ktorzy tez tam moga miec swoje konta, zobaczyli mnie. taka prawda. jednak zycie prywatne, to zycie prywatne i nie chce, zeby uczniowie wiedzieli, ze kogos szukam. Tyle.

Gość olloooo
a jak pracujesz w tej szkole to może nosisz sweterek i okularki i jestnes cnotką:)

Gość gość
Mogą być :D

mezatki tak prawda,ale tez duzo kobiet z klasa, na stanowisku, wstyd im by naprzyklad sie wydalo ze ona pani kierownik lub profesorka szuka faceta nan necie,. :D

Gość majka8333
tez mam konto i tez bez zdjecia. a dlaczego bo sie wstydze, ze szukam partnera w sieci, a nie dla tego ze jestem brzydka. nie wiem dlaczego, ale ludzie jakos nie potrafia zrozumiec ze ludzie w necie to nie sa virtualne stworzenia, ale normalni ludzie ktorych czesto mijamy na ulicy. jezeli jest wiec ktos brzydki to i tak to wyjdzie na jaw,wiec nic tu nie da czy sie pokaze swoje zdjecie czy nie. dlatego trzeba troche porozmawiac i od razu sie spotkac a nie prowadzic korespondencje miesiacami. jedyna wada nie pokazywania zdjecia jest to ze zmniejszaja sie szanse. bo wiadomo ze najlepiej od razu wiedziec do kogo sie pisze.

Gość to i ja sie dopisze
miałam i ja konto na takim portalu bez zdjęcia/Powód-praca w liceum w małym miasteczku, bynajmniej nie brak urody:)większosc uczniów to fajni, zyczliwi ludzie, ale jak wszędzie zdarzają się psychole:)nie chciałam się narazac.

a zawsze sie zastanawialem czemu tak....ale teraz jzu wiem:) dzieki;) Zmieniam moje kryteria szukania:) pozdrawiam:)

Gość yyyyo
Ja nie mialam zdjęcia, bo uważalam to za obciach że szukam przez sympatię. pl :D A brzydka nie jestem ! Poznalam rownież dwocg facetów, którzy nie mieli zdjęć w profilach, okazali się super CIACHAMI ;) :D

Gość G+_+ela
ja myle zna randkach foty zamieszczają same pustaki, które chca na dupe cyce lub opalenizne z solarium złapac naiwnego :) jesli sugerujesz sie fota a nie tyk co dana osoba mysli i czuje to raczej szanse na poznanie fajnej babki nie masz ;)

Gość Moga.Moja dziewczyna jest
bardzo ladna.A jak mi wyjasnila nie umiescila zdjec bo nie chciala trafic na palanta ktory zwroci na nia uwage z powodu urody... Te ktore sa ladne na zdjeciach z kolei nie musza byc takie w realu (cudze zdjecia, zdjecia sprzed 10 lat, Photoshop)

KIedys umowilam sie z chlopakiem po dlugich godzinnych rozmowach nie mial zdjecia niestety i powiem szczerze doznalam milego szoku jak go spotkalam :D , okazalo sie ze to ten facet ktory od jakiegos czasu mi sie podobal... ;) Dziwny zbieg okolicznosci ;)

Gość bo są
- brzydcy - niedowartościowani - wstydzą się randek online - albo wszystkie powyższe zresztą randkowanie na randach jest bez sensu bo połowa użytkowników i tak w to tak mocno wsiąkła że siedzi na 10 portalach i gada na raz z dziesiątki osób przebierając jak w biedronce :classic_cool: a potem nie potrafi przestać "bo przeciez mam tam przyjaciół" i juz do końca życia lata na sex randki z portalu :P

Gość zostanę_bezczelnym_gnojkiem
Kurwa znowu ty nawiedzona wiedźmo.