Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bumba

Jaką jestem szczęćiarą :D

Polecane posty

Mam idealnego faceta! :D Nie ma wad!! Same zalety. :classic_cool: Czujcie to? :P :D

Gość ja nie czuje
a od kiedy go masz? Bo wiesz, na poczatku kazdej z nas sie tak wydaje. a jesli jednak jestescie ze soba dlugo, to nie dlatego ze on jest idealny, ale dlatego ze sie dobrze dobraliscie. Dla innej, twoj ideal moze byc najgorszym koszmarem, z samymi wadami.

Gość koloseum
Poczekaj jeszcze trochę :) ale tymczasem gratuluję :)

Gość koloseum
Mój to chciał pisać książkę o naszej miłości :) a teraz bym mu ta książką przywaliła :)

Gość mi sie chce bardzo........:P
fajnie, za masz go przy sobie :p

He He, Dzięki :) 🌻 Jesteśmy krótko - trzy tygodnie. A znamy się kilka miesięcy , ale wcześniej sporadycznie gadaliśmy jedynie na GG (internetowa znajomość). Mój facet ma cechy, o których zawsze marzyłam. (odpukać , żeby się to nie zmieniło, bo w życiu różnie bywa) ;) Natomiast jeśli chodzi o wygląd, to jest osobą bardzo przeciętną, ale dostrzegam w nim np. piękne oczy , do tego ma śnieżnobiałe równe zęby :) Przymykam zatem oko na jego krzywe nogi i duży nos ;) :)

Gość niunka77799
super, ja tez mam idealnego faceta mieszkamy ze soba ponad rok i jest cudownie:) sory ale nie wszyscy kolesie to dranie to ze ty na takiego trafilas to nie znaczy ze kazdy bedzie mial tak samo...

Gość niunka77799
ja tez odpukam lepiej;d

He he ... no tak. Drani się też kocha. :) Kobiety mają czasem do takich słabość i tez coś o tym wiem ;) No i życzę wszystkim , którzy trafili na dwoje prawdziwe drugie połówki - te takie idealnie dopasowane, aby nic się nie zmieniło. To najważniejsze :) żeby zawsze już było jak teraz. :)

Gość niunka77799
dzieki, wszystkim zycze takiego dopasowania

Minęło sporo czasu :) U mnie nadal dobrze :D Jesteśmy nadal razem :) chociaż trochę się trzeba było napracować nad tym związkiem - było kilka upadków i scen dantejskich :D Zobaczymy co będzie dalej.

No i dalej nie ma nic... Ponad tydzień temu się rozstaliśmy. Boli!!! Pierwszy tydzień był dla mnie dramatyczny. Teraz staram się jakoś dojść do siebie bo nie funkcjonuję normalnie , ciężko jest. Nagle straciłam wszystko. To było gorsze niż obuchem w łeb.

Gość DevilInside
:( co się stało, że musieliscie sie rozstac?? Kurcze ja chyba nigdy nie wypowiem takich slow : jestem szczesciara - zeby nie zapeszac.. no chyba, że na łozu śmierci

Gość DevilInside
ale to chyba będę musiała powiedziec : BYŁAM szczesciara ;) choć watpie zebym mogla nawet wtedy to powiedziec!!

Gość Gadatliwa.........
Posłuchaj sobie piosenki Kasi Wilk "idealni" http://www.youtube.com/watch?v=P1BXIoXCALc i wsłuchaj się w tekst:) ja po 2 latach z facetem wiem ,że nie ma ideałów chociaż kiedyś się wydawało, że nie może mieć wad:) ale ciesz się tym okresem bo jest PIĘKNY! :)