Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 33letnia dziewicaa

jak powiedziec facetowi ze jestem dziewica?czy przemilczec?

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia
Ty od nauk: Co to znaczy "nie powinna ale co zrobic" Jestes katoliczka czy nie ? Stosujesz sie do nauk czy sie nie stosujesz?

Gość do matacz_ _
z tego co widzę to zakaz seksu przed ślubem wcale nie jest taki głupi przez to że kobiety to robią tzn. pieprzą się są krzywdzone przez różnych sukin synów, są ranione, no i się w nich zakochują, bo u kobiet tak to działa że jak wsadzisz to się zakocha zatem gdyby robiły to po ślubie z kimś kogo kochają to ten świat może byłby mniej kurewski

Gość Zuzanna Amelia
Czy w takim razie uznajesz autorke za zwykla kurwe co chce sie puscic?

Gość do matacz_ _
"Jestes katoliczka czy nie ? Stosujesz sie do nauk czy sie nie stosujesz?" jestem buddystą :) nie mam nic wspólnego z katolicyzmem

Gość matacz...
Nauki koscioła powinny zostac zwerifikowane , co sie z resza dzieje ... CZASY SIE ZMIENIAJĄ ! A OWE NAUKI PRZYNIOSŁY LUDZIOM WIECEJ ZLEGO NIZ DOBREGO ! dzis juz na szczescie coraz wiecej ludzi postanawia zamieszkac z soba pzred slubem , co jest słuszne ! a i kosciół musi sie ustosunkowac do tego jakos co czyni ....

Gość do matacz_ _
"Czy w takim razie uznajesz autorke za zwykla k**we co chce sie puscic?" przecież sie jeszcze nie puściła

Gość 33letnia dziewicaa
ech nie musicie od razu byc tacy agresywni. matacz, nei czuje ze przegralam zycie. czuje, ze stracilam pare rzeczy... ale tez wiem,ze teraz moze byc dobrze. teraz wiem, ze prawdziwe uczucie to cos najwspanialszego, daje wiecej satysfakcji niz praca itp. oczywiscie nimfa, nie zrobie z siebie ofiary, jesli chce ze mna byc musi akceptowac mnie taka jaka jestem. chamstwo niektorych z was tylko mnie o tym przekonalo. pozdrawiam

Gość Zuzanna Amelia
Oooo a to cos nowego. To jak wytlumaczysz poglad "nie powinna ale co zrobic" Bo z Buddyzmem to na pewno nie ma nic wspolnego

Gość matacz...
prosze cie ! kto dzis pzred slubem nie uprawia sexu ? jakies wyjatki majace problemy z psychiką ! a głupich wiatr nie sieje , oni sie rodzą ! kosciół wykozystuje nas tak samo jak facet kobiete idac z nia do łózka zamiaru wiazac sie z nia nie majac

Gość do matacz_ _
"Oooo a to cos nowego. To jak wytlumaczysz poglad "nie powinna ale co zrobic" Bo z Buddyzmem to na pewno nie ma nic wspolnego" ale co zrobić czyli nie można nic na to poradzić

Gość matacz...
sex jest tez dla przyjemnosci samej w sobie ! a nie tylko dla prokreacji jak by to kosciołowi pasowało ! pzrypomniam , ze ów ten sam kosciół palił na stosie , jzu zapomnieliscie ? a kardynał riszeriee ?

Gość Zuzanna Amelia
Autorko - z chamstwem czy bez , zycze powodzenia. Napisz jak poszlo. Chetnie przeczytam.

Gość matacz...
33letnia dziewicaa jesli chce ze mna byc musi akceptowac mnie taka jaka jestem. ----------------------- ooo zaczyna sie on n musi !!! nic nie musi ! jedynie moze ! musi to umrzeć !

Gość do autorki_ _
powodzenia i nie masz co się stresować, nie zrobiłaś NIC ZŁEGO :)

Gość matacz...
nic zlego ? pod warunkiem , ze jest tym z nielicznych wyjatków !

Gość do autorki_ _
jesteś czysta, bez żadnych złych doświadczeń, tylko pozazdrościć

Gość matacz...
a co ty autorko musisz w z wiazku z tym ze bedziesz miala faceta jako partnera ? przypomne ci o tym jak wam sie uda .... ale nie licz na to

Gość matacz...
pozazdroscic ? czego ? wszystko nas w zyciu uczy ! zatem potrzebne nam sa jak złe tak dobre doswiadczenia !

Gość matacz...
to tak jak przyjac do pracy 33 letnia osobę ktora w zyciu zadna praca sie nie zchanbiła , ma to zalety !:) nie nauczyla sie cwaniactwa , ale i wady - nic nie umie !

Gość matacz...
a w koło tyle umiejacych rozne rzeczy ludzi i to młodszych !!! :)

Gość Zuzanna Amelia
Darker - tu jest mowa o czystej kobiecie a nie czystym facecie. To przeciez o dziewicach marza wszystkie prawiki... Kafe nie czytasz?

Gość matacz...
tylko duren i ktos z problemami pscychicznymi woli dziewice ! co jest fajnego w dziewicy ? , ze nie ma porównania ? , ze nikt ja nie bzykał pzred nami ? a co to facetowi pzreszkadza ? ale jak ma ktos wlasna slabą samoocene to pzreszkadza mu wszystko , a brak dziewictwa szczególnie .

Gość matacz...
naprawde liczy sie cos innego nizli dziewictwo !

Gość Zuzanna Amelia
Matacz - nie przesadzaj. Inaczej placisz za samochod nowy a ineczej za uzywany. I chociaz ten samochod sporo straci na wartosci jak tylko nim wyjedziesz z salonu na ulice to jednak jestes pierwszym wlascicielem. Snobizm? Chec pokazania sie? Chec bycia pierwszym ? Mysle, ze motywacja moze byc bardzo rozna.

A co to za wartość te niby "dziewictwo"? Myslisz, że dzieFice mnie w dupę nie kopały? :D

Gość agatachachaa27
skoro jestescie ze sobo pol roku jestescie dorosli i facet do tej pory wytrzymal to na 100% to zrozumie a moze i sam sie domysla. jezeli zas facetowi zalezy tylko na przeleceniu cie (a mam takie przeczucie ze nie) i na wiadomosc o dziewictwie by zwial to bedziesz wiedziala ze to nie ten. powiedz, facet to zrozumie. ktory bylby taki i wytrzymalby bez seksu 6msc-cy z kobieta??

Gość matacz...
Snobizm? Chec pokazania sie? Chec bycia pierwszym ? Mysle, ze motywacja moze byc bardzo rozna. ----------------------------------- sma widzisz , ze nic dobrego nie pzremawia za ludzmi kierujacymi sie tymi przywarami ! co innego gdy kupuje ktos nowy samochód bo nowy to nowy , ma gwarancje ! i prawdopodobienstwa dokladnania pieniedzy do niego jest małe , przy uzywanym - wieksze ! stad ludzie sie kierują tym i idą kupowac nowe ! Kobieta jednak i jej dziewictwo to sliski temat taki czlek jest niczym pilot oblatywacz nowego modelu samolotu a tu wiadomo , czesto sie trzeba katapultowac z takowego , a czasmi sie nawet ginie !

Gość matacz...
bez sexu z nią !!! chcialas kolezanko napisac , kogo on ciupcia tego nie wiesz , wcale nie musi byc on 6 miesiecy bez sexu ! sexu z autorką - tak , ajko tako zw w ogole - wielce nieprawdopodobne

Gość do matacz_ _
"to tak jak przyjac do pracy 33 letnia osobę ktora w zyciu zadna praca sie nie zchanbiła , ma to zalety ! nie nauczyla sie cwaniactwa , ale i wady - nic nie umie !" wszystkiego można się nauczyć już wolę, żeby nic nie umiała bo mam pewność, że nikomu tego nie robiła chyba to jasne zresztą ile tej nauki poza tym nie ma żadnych wspomnień, jest idealna