Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 33letnia dziewicaa

jak powiedziec facetowi ze jestem dziewica?czy przemilczec?

Polecane posty

Większość mieszka z rodzicami. To dom a nie 50m2 w bloku na 4 osoby.

Gość wielkiemizianie
Ale rozumiem, że utrzymujesz się zupełnie sam? wyżywienie we własnym zakresie i częściowo opłaty za dom? Bo mając takie układy z rodzicami i duży dom i pracę nie wyobrażam sobie inaczej...

Gość a kredytu bez dobrej pracy
albo żony nie dostanie :classic_cool: bierz tą 33 latkę :P

Gość darker ciebie tylko ratuja
takie 30tki bo mlodsze patrza na ciacha a nie starych kawalerow a o prawiczkach lepiej nie wspominac

Jasne, że się dokładam do rachunków. Nie żerują na rodzicach. "darker ciebie tylko ratuja takie 30tki" Fuuuj!

Gość no to fuuj
obys tylko nie zalowal na stare lata :D oopps zapomnialem ty podobno niedlugo pozyjesz ;)

Gość wielkiemizianie
No to ok, ze nie zerujesz.

Gość wielkiemizianie
Z tego co darker pisze wynika, ze poznanie kogos i zaufanie tej osobie jest ponad jego sily w tej chwili. watpie, aby dziewczyna w jego wieku lub mlodsza zainteresowala sie kims takim. moze jej sie wydac nudny (niech to bedzie slowo wytrych). mysle, ze kobiety starsze, ktorymi darker nieco pogardzasz, moglby w tobie ujrzec twoje prawdziwe ja. poki co to zamkniete, bledne kolo. i zadne odkrycie ameryki :D

" mysle, ze kobiety starsze, ktorymi darker nieco pogardzasz, moglby w tobie ujrzec twoje prawdziwe ja." I tak każda leci jak nie na kasę to na bajer.

Gość ___ _ _ _
a co Darker nie zasługuje już na świeżą cipkę, że te 30 tki mu dajecie?

Gość wielkiemizianie
darker zasluguje, ale nie we wlasnej opinii. a poki tego nie zmieni, to na prozno oczekiwac sukcesu. darker, kobiety starsze maja juz ustabilizowana sytuacja materialno-zawodowa i mniej zalezy im na statusie finansowym partnera niz tym mlodszym, ktore sa na studiach lub tuz po rozgladaja sie za praca. sam siebie krzydziwsz takimi tekstami. nie mozna nigdy ogolniac, nigdy!

Gość 30 są fajne. A kobieta jak
o siebie dba to może być atrakcyjna i do naprawdę starych lat. 30 latka jest już bardziej dojrzała emocjonalnie od 22 :P a tu u takiej młodej rozrywkowej nie masz szans. Znajdź 30 bez parcia na dziecko i będzie dobrze.

Gość darker wez juz nie swiruj
porowbujesz swoje suczki z roku z kobieta ktora ma 30 lat :O 🖐️ ja rozumiem ze na uczelni studentce mozna zaimponowac grubym portfelem ale 30 tce juz raczj ten bajer nie przejdzie

Gość ___ _ _ _
"i mniej zalezy im na statusie finansowym partnera niz tym mlodszym" no tak, mniej na statusie a więcej na dobrym seksie i dużej ilości mięśni

"Znajdź 30 bez parcia na dziecko i będzie dobrze. " To ja już wolę nigdy do dziewczyny się nie odezwać. Przynajmniej szacunek do siebie jako taki zostanie a nie, że z braku laku...

Gość wielkiemizianie
Ale dlaczego od razu z braku laku? Kobieta, ktora ma 30lat nie raz wyglada lepiej od jakiejs spalonej na solarium dziewczyny 23letniej. I gdybys tylko uwierzyl w siebie (co wiem ze jest trudne) i dal sobie szanse( co tez jest trudne) to moglbys nawet mimochodem i mimowoli, ze tak powiem, zakochac sie w zupelnie innej, niz ta, ktora ci sie marzy gdzies tam, czyli np w nieco starszej. nie zawsze dla nas dobre jest to, czego chcemy.

wielkiemizianie..ale głupoty pierdolisz pozatym po co darkerowi 30 latka??? moze jeszcze z dzieckiem ??

Gość czyli jestes wybredny
mozna i tak ;)

Gość ladylady111
najczesciej przytrafia nam sie to czego sie nie spodziewamy wiec darker jak bedziesz mial szczescie to moze 50 ci sie trafi

Gość wielkiemizianie
Rozumiem. W takim razie bardzo dobrze, że jesteś pogodzony już z własnym losem.

Gość piękny facet
Autorem najdłuższego klocka jest pewien amerykanin, który tworzył swoje dzieło przez 2 godziny i 12 minut, a jego wynik to 12 stóp 2 cali (ok. 3 m 71 cm). Jednocześnie ten pan dostał zakaz wstępu do 134 szaletów publicznych w USA

Sam się za 30-stkę weź jak ci odpowiada. A tamtej zainteresowanej jakoś przeszła chęć na rozmowę ze mną.

Gość sławkanowak
A ja mysle, ze ludzie wiekiem dobierac sie powinni. 30paro latka nie bedzie chciala mlodego i na odwrot, mlode z mlodymi, starsze ze starszymi. tyla w temacie.

Gość Darker a zebys wiedzial
mam 26 lat moja narzeczona 30 lat i odróżnieniu od tych wzystkich 20 paroletnich panienek ja mam o czym z nia rozmawiac niz tylko o kosmetykach czy imprezach

Gość sławkanowak
cream jesli ty masz 27 lat to takiej musisz szukac.. chocby na ulicy za przeproszeniem...nie masz upatrzonej jakiejs takiej dziewczyny znanej z widzenia np? ludzie poznaja sie roznie. wlasnie moj kuzyn w ten sposob poznal sie z narzeczona. dlatego tobie tez sugeruje. i darker- tobie tez.