Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małe serdeuszko

Nie mam gdzie poznac wartościowego mężczyzny:(

Polecane posty

Gość małe serdeuszko

Boje się,że bede sama całe życie :( a pragnę tylko trochę ciepła i miłosci...

A jak tak popatrzysz wokół siebie? Nic, zupełnie ?

Gość male serduszko
No niby tak, ale w mojej pracy ciężko o kogoś porządnego, mężczyźni spotykają się ze mną tylko po to, żeby sobie ulżyć, raczej nie chcą długotrwałego związku, wszystko zawsze w takim pośpiechu... :(

Jeszcze nie wyginęli" Oczywiście że nie ... ale ja już od jakiegoś dobrego czasu jestem zajęty :D

Gość zajebisty27
"mężczyźni spotykają się ze mną tylko po to, żeby sobie ulżyć, raczej nie chcą długotrwałego związku, wszystko zawsze w takim pośpiechu..." bo tacy ci się widać podobają normalnie żal dupę ściska piszesz że szukasz porządnego ale spotykasz się i WYBIERASZ sukinsynów którzy chcą tylko ciebie przelecieć powodzenia w szukaniu ...

Gość DiscoDiva
tutaj na kafe jest taki jeden, który szuka wartościowej kobiety, moglibyście się dogadać ;)

Gość małe serdeuszko
Kochani ten tekst wyżej to nie ja -to był glupi podszyw:( wcale nie spotykam się z facetami na ulżenie...wręcz przeciwnie uciekam do takich....

Gość zajebisty27
no to już lepiej czyli jesteś dziewicą, mam nadzieję?

"No niby tak, ale w mojej pracy ciężko o kogoś porządnego, mężczyźni spotykają się ze mną tylko po to, żeby sobie ulżyć, raczej nie chcą długotrwałego związku, wszystko zawsze w takim pośpiechu..." to był glupi podszyw:-o nie jestem taka...jestem porządną dziewczyną i szanuję siebie. w pracy same baby i gdzie tu kogos poznac? latka mi lecą...chciałabym sie zakochac znowu...:(

Gość facet 39 lat z południa Polski
do czerwonego serduszka. Ja nie mam dziewczyny. Jeżeli skończyłaś 18 lat, to możemy się spotkać. Proszę Cię, nie traktuj mojej propozycji spotkania jako molestowanie. Jak masz na imię.

Gość zajebisty27
jestem ciekawy co rozumiesz autorko pod pojęciem "wartościowy mężczyzna" tzn. jaki powinien być?

Gość male serduszko
ale ja się chętnie z tobą spotkam:) ale nie jedynie na sex

Ja juz mam wrażenie,że nie ma fajnych i wartościowych mężczyzn...nawet jak kogos widzę na ulicy i załóżmy wpada mi w oko to zaraz patrzę:ma obrączkę:( jakie to nie fair...czy dla mnie już nie ma drugiej połówki?Czy ja jestem gorsza od koleżanek ktore sa szczęsliwe bo mają facetow lub nawet mężów?:(

Gość zajebisty27
widzę że desperacja pełną gębą - może najpierw wymieńcie się fotkami

Gość facet 39 lat z południa Polski
do moniamonte. Chętnie się z Tobą spotkam. Ile masz lat ?

Gość zajebisty27
"Czy ja jestem gorsza od koleżanek ktore sa szczęsliwe bo mają facetow lub nawet mężów?" może w tym życiu przeznaczona jest ci samotność a poza tym posiadanie kogoś tam nie jest warunkiem szczęścia

Gość małe_serduszko
interesują mnie tylko faceci z kutasami na 53 cm

podszywie spadaj i tak nic nie zdzialasz:) wartościowy??Taki który poważnie podchodzi do życia,jest zaradny,odpowiedzialny,myśli przyszłościowo,szanuje kobietę,potrafi ją wesprzeć w trudnych chwilach(oczywiście w drugą stronę to samo się tyczy;)) do tego porządny i nie traktuje kobiety jak tylko przedmiot do zaspokojenia swoich potrzeb seksualnych:-o chcialabym mężczyzny z którym będzie mi dobrze,który będzie mnie rozumial i kochal:)czy to tak wiele??

zajebisty27 ja nie szukam desperacko...a to wyzej to podszywy-przeciez sie zaczerniłam:-o po prostu chciałabym miec pewność,że gdzies tam jest mi ktos przeznaczony.....że nie będę cale życie sama.....

Gość zajebisty27
"w domu????noo własnie tez tak myśle....czyli jestem skazana na samotność?" a co złego w samotności, same problemy z tą drugą osobą

A teraz powaznie.Nie jesteś na nic skazana tym bardziej na samotność ,po prostu nie trafiłaś jeszcze na odpowiedniego faceta dla Ciebie,to nie koniec świata,nie dołuj sie przez to,bo nie facet jest Odpowiednikiem szczęscia..,tylko ..facet może Ci ofiarować szczęscie :)

do pewnego wieku samotnośc jest oki,ale później?Znajomi założą rodziny,rodzicow zabraknie...a ja będę wracala po pracy do pustego mieszkania...to raczej nie będzie miłe uczucie...