Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małe serdeuszko

Nie mam gdzie poznac wartościowego mężczyzny:(

Polecane posty

Gość Niesmaczny zart
To nie jest tak, ze kazdy facet chodzacy po ulicy, sklepie, czy galerii handlowj jest dzieciaty, zonaty i Bog jeden raczy wiedziec. Autorko, na Twoim miejscu zapisalbym sie na jakis kurs tanca, albo jakis inny, ktory jest zgodny z Twoim hobby, pasjami. Co Cie interesuje najbardziej? Poznac faceta, ktory ma pdobne pasje do kobiety, to fajna sprawa. TYmbardziej, jesli te pasje beda nie tuzinkowe: skoki spadochronowe, albo wspinaczka gorska... To szalenie zbliza dwoje ludzi. Siedzeniem w domu nic nie zdzialasz. Trzeba wykazywac sie inicjatywa, choc w minimalnym stopniu, a na pewno znajdzie sie odpowiedni mezczyzna.

Gość ja Ci dam rade skuteczna
przy swoim niczku -zaloz e-mail (choby na potrzeby kafeterii); Przeznacz jakis czas na udzielanie sie na kafterii, wypowiadaj sie w roznych tematach. Ktos kto bedzie czytal Cie , wyrobi zdanie sobie o Tobie. Ja jestem tu dla relaksu ,ale o wielu osobach w ten sposob wyrobilam sobie zdanie. Tu bywaja tez fajni mezczyzni -wolni , wiec masz duze szanse, ze ktorys napisze Ci na mail i dalej juz ....... Zycze powodzenia.

dojrzałahehe---->>> tak sobie to tłumacze,wierze ze jeszcze spotkam kogos,ale przychodzą chwile załamania jak wczoraj i zaczynam ryczeć....mam 24 lata...z wiekiem coraz trudniej będzie kogos poznac... Niesmaczny zart----mnie najbardziej interuje śpiew:)

Gość Niesmaczny zart
No widzisz, masz jakas ciekawa pasje. Pojdz na jakies karaoke, a moze spotkasz jakiegos fajnego faceta, ktory np. gra na gitarze i bedziecie mogli stworzyc duet. Trzeba tylko troszke inicjatywy ze swojej strony, a bedzie dobrze. 24 lata, to mloda jeszcze jestes. Do 30-tki teoretycznie masz czas na szukanie milosci ;) W kazdym badz razie powodzenia.

Niesmaczny żart---dziękuje za pocieszenie:) 24 lata niby młoda,ale to zalezy jak kto na to patrzy;) w oczach mojej mamy czy ciotek to juz powoli pod starą pannę podchodzę i,że juz mam bardzo małe szanse na poznanie kogoś...

Gość t44t4trefgfgg
tez mam 24 lata i tez mysle zeby spotkac miłego, porzadnego, dobrego człowieka ale...to niemozliwe!! mezczyzni to zdrajcy, cwaniaki, kurwiszony takie mam zdanie o nich i nic tego nie zmieni!! bo kazdy z nich jest zly

Gość zajebisty27
i tak wszystko rozbija się o wygląd

Zrób coś dla siebie,miłego,bo potem juz mozesz nie mieć na to czasu;) 24 lata-to najlepszy wiek,najpięknieszy..a Ty go podlewasz łzami.:)Rozumiem ,ze tęsknisz za bliskością,czułością,ale jeszcze tego posmakujesz:)

zajebisty----owszem musi nam sie ktoś najpierw spodobac,wpasc w oko choc troszke,ale powiem Ci,że potem to juz zalezy od tego kto jakim jest człowiekiem:) Ja kiedys kochalam sie w facecie ktory byl mega przystojny itp.a jak go poznalam to okazal sie cwaniakiem,flirciarzem,musial byc w centrum uwagi-taki bawidamek:-o inny facet z wyglądu przystojny w miarę choc jakies duzej chemii do niego nie mialam,ale mimo to bardzo mi sie podobal-nadrabial charakterem i swoim stosunkiem do mnie:)

Gość Niesmaczny zart
Dziewczyny, nie ma co wrzucac wszystkich facetow do jednego worka. Jest maly procent tych wrazliwych, porzadnych, ktorych priorytetem nie jest zaliczanie panienek - naprawde. Choc ciezko takich znalezc, wcale to nie oznacza, ze jest to niemozliwe. --> male serduszko - ciotkami i mama sie nie przejmuj. One mysla nieco innymi kategoriami. Kiedys kobiety wychodzily za maz w wieku 19-21 lat, wychowywaly dzieci, a pozniej sie zajmowaly praca, samodoskonaleniem. A teraz jest na odwrot. Najpierw praca, jakas mala stablizacja finansowa, intelektualna i dopiero pozniej czas na potomstwo.

Gość zajebisty27
czyli jacyś tam faceci byli w twoim życiu, coś się jednak działo

niesmaczny zart--->>>pewnie masz rację...ja mam prace,skonczyłam studia,podobno jestem atrakcyjna,ale co z tego?:-o czasem mam wrażenie,że faceci sie mnie boją,bo może mysla,że jak ładna to pewnie zajęta:-o

Gość Niesmaczny zart
male serduszko, a Ty przypadkiem nie dajesz facetom do zrozumienia, ze jestes niedostepna? Moze to jakies Twoje podswiadome zachowania wplywaja na to, ze faceci nie maja odwagi do Ciebie podejsc i poderwac? Jak to jest z Toba, hm?

Gość zajebisty27
może pokaż fotę - mozesz dodać link do profiu albo podaj adres to będzie łatwiej :)

cos się działo...ale nie było z tego wielkich związkow:) raczej spotykanie się...tak bym to nazwała....potem był jeszcze jeden,ale nie było z mojej str.tego czegos:( nie mialam ochoty sie nawet z nim pocałowac....po prostu zero chemii:( pewnie była bym z tym 2 co nie czułam suuper chemii ale narabial chatakterem itp.ale z pewnych względów nie mozemy byc razem,ale przyjaźnimy sie:)

Gość zajebisty27
"małe serdeuszko Boje się,że bede sama całe życie a pragnę tylko trochę ciepła i miłosci.." pragniesz miłości i ciepła czy Chemii

Gość następna której sie wydaje
że jest zajebista i faceci się jej boją :D

niesmaczny zart---nie wiem moze masz racje:( Ja jestem niesmiala, nie jest mi łatwo nawiązywac nowe kontakty...jak poznaje kogos to na początku czuje sie zestresowana,boje sie ze cos palnę itp. ale jak kogos juz dobrze poznam,zufam to sie otwieram i jest naprawdę oki:) moze mam problem wlasnie z tym pierwszym kontaktem?:( np.taka sytuacja:załózmy jade tramwajem,jestem na imprezie...widzę,że jakis mężczyzna się na mnie patrzy..to ja zamiast się spojrzec i usmiechnąć czesto udaje ,że tego nie widze:-o jak mnie to wkurza...wiem wiem facet potem pewnie mysli:nie podobam jej sie:( a tak nie jest...nie umiem w sobie tego przełamac....nawet jak ide ulicą i widzę,że faceci sie za mną oglądaja to się czuje jaka skrępowana czy cos:-o wiele osob sie dziwi,że podobno taka fajna i ładna laka jest sama...ale co ja na to poradzę?nie wiem co jest nie tak?:(

Gość Niesmaczny zart
Widzisz Autorko, musisz nieco popracowac nad soba, nabrac pewnosci siebie. Gdybym szukal kontaktu wzrokowego z dziewczyna, ktora mi wpadla w oko i ona zamiast sie usmiechnac do mnie, czy chociaz dluzej spojrzec w moim kierunku, uciekalaby, to rowniez bym przyjal do wiadomosci, ze jej sie nie podobam i dalbym sobie spokoj. Popracuj nad tym aspektem, doloz wiecej wiary we wlasne mozliwosci, to nie takie trudne. Osobiscie wole kobiety pewne siebie, znajace swoja wartosc, niz te "szare myszki", ktore siedza cicho w kacie i sie nie odzywaja.

Gość przejrzałem na oczy

niesmaczny zart---to nie jest tak ze siedze cichutko w kącie:)jak jestem w swoim towarzystwie to jestem niezłą gaduła;) gorzej jak jestem wśród nowych ludzi....moze to wynika z mojej przeszłosci?nie wiem? jak bylam jeszcze w gimnazjum to uwazalam siebie za brzydką dziewczynę,niesmiałą,ktora pewnie jest nic nie warta....potem poszlam do LO...przefarbowalam wlosy na blond(mam jasna karnacje i jasne oczy jak bylam mala bylam tez blondyneczką):) zaczęłam troszke sie malowac...czulam sie juz "lepiej",ale to jeszcze nie bylo to....nadal czulam sie glupia i brzydka choc zaintersowal sie mną najprzystojnieszy facet w szkole...ale ja przekonana,że pewnie chce mnie wykorzystac czy zrobic jaj udawalam,że nie widze jego podchodów do mnie....nie wierzyłam w to...później chcialam to naprawic...ale nie udalo sie..on wyszel ze szkoly(byl w klasie mauralnej)....i stracilam z nim kontakt.Mieszka 12km ode mnie ale nie spotkalam go juz...z początku nawet mojefgo zaproszenia na nk nie przyjął,dopiero później...a na wiadomosc nawet nie odpisal...jak by byl zły na mnie :( Na studiach jeszcze bardziej sie "wyrobiłam"-widzialam jak faceci na mnie patrzą....takze w pracy...ale podswiadomie nadal nie wierzylam,że naprawde moge sie komus podobac..............dzis z perespketywy czasu co bylo 8lat temu jak patrz na fotke jestem zupelnie inną osobą.Brat mówi,że przeszłam metamorfozę z szarej myszki do nawet Gwiazdy-ja sie z tego smieje, bo nie uwazam sie za Gwiazde.....widze,że podobam sie facetom...ale jakos moja podswiadomosc nie moze tego "załapac":-o to takie cięzko...ciezko mi tak życ....

Gość marchefffka
'wiele osób sie dziwi,że podobno taka fajna i ładna laka jest sama..' w ten sposób zawsze pocieszamy brzydsze koleżanki 🖐️

Gość takizwyczajnyfacetttttttttt
Autorko , ja też kiedyś miałem nadzieję , że spotkam jakąś zwyczajną poukładaną kobietę. Jednak dałem sobie już spokój bo szkoda tracić czas i nerwy na to wszystko. Spotkać kogoś kto odpowiadałby mi charakterem i wyglądem (bo jedno i drugie musi iść w parze) jest bardzo trudno , szczególnie w moim wieku. Ja nie potrafię być z kimś na siłę , wolę być sam. Może pisane jest mi życie w pojedynkę :) Ale ja się nie przejmuję , widocznie tak ma być.

Gość poka foto to sprawdzimy
czy jestes taka fajna :classic_cool:

Gość Baby sa glupie!!!
Taa, na Kafe to same atrakcyjne pasztety pisza i twierdza, ze maja powodzenie u facetow. Szkoda slow 🖐️

Gość zajebisty27
fajny + wartościowy + czuły+ duuużo chemii + ...