Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małe serdeuszko

Nie mam gdzie poznac wartościowego mężczyzny:(

Polecane posty

takizwyczajnyfacetttttttttt---to ile Ty masz lat?:) nie wierze to ze chcesz zyc sam....na pewno jeszcze spotkasz odpowiednią kobietę:) a co do fotki to boje sie tu ją wrzucic...wolalabym zostac anonimowa bo jeszcze by ktos znajomy mnie rozpoznał?:)

Gość zajebisty27
+ przystojny ...

Gość takizwyczajnyfacetttttttttt
małe serdeuszko ---> fotki nie wrzucaj bo "rozdziobią Cię te kruki i wrony" Ja nie chcę być sam , ale jakoś tak wychodzi i nic na to nie poradzę ;) ...a mam już 28 lat.

Gość Baby sa glupie!!!
"fajny + wartościowy + czuły+ duuużo chemii + przystojny" Takie rzeczy, to tylko w Erze. Pewnie za kilka stron, dojdzie kolejne kryterium: kasa i dobry samochod, mieszkanie...

Gość a ja podobno jestem
milionerem, tylko nie mam milionów :classic_cool:

Gość zajebisty27
w sumie nic niezwykłego, to niby czemu mamy nie wierzyć

Gość zajebisty27
no i git

Te , które poznawałem to niestety nie to. Całkiem różne charaktery , priorytety w życiu albo po prostu nie było tego czegoś. Tak sobie teraz uzmysłowiłem , że ja nie byłem w prawdziwym związku , a te które niby się zaczynały szybciej się kończyły. Może za szybko chciałem , aby coś z tego było.

Gość bezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzaaa

hehe Może to takie banalne , ale pozornie zwyczajna , a dla mnie wyjątkowa. A tak serio to ja nie mam jakiś szczególnych wymagań. Musi być trochę podobna charakterem , mieć jakiś system wartości. Co do wyglądu. Nie może straszyć małych dzieci jak idzie ulicą ;) Musi mi się podobać i koniec.

Gość pytanie do autorki
uprawialas jakikolwiek rodzaj seksu? oralny chociaz?

Gość tez wciaz szukamm
a co ja mam powiedziec? mam 28 lat i tez nie moge znalez tego jedynego, fajnego faceta, do tego mieszkam teraz w UK, gdzie wiekszosc naszych rodakow jest zaslepiona rzadza kasy, upijaja sie na umor, biora narkotyki i zaliczaja kolejne dupy....spotykalam sie kiedys z francuzem, ale on byl jakby z innej bajki, zupelnie inny swiatopoglad, wartosci...juz sama nie wiem co robic...chodze na rzone kursy, w pracy tez wielu facetow jest, ale tutaj ludzie to tylko mysla o karierze...nie maja czasu na randki, jedynie jakis seks od czasu do czasu i tyle..ja poszukuje zupelnei czegos innego...chlopka, z ktorym bedzie mozna posiedziec w parku i pogadac, pojechac w jakies ciekawe miesjce, ktory nie ma w glowie tylko weekendowych imprez pijackich i zaliczanai kolejnych lasek

Gość sewijkaa
male swerduszko- jak bym czytala o sobie:) tez mam 24 lata. jestem w gorszej sytuacji od Ciebie bo nawet kolezanki nie mam zeby gdzies wyjsc ,wiec siedze w domu a tu na pewno nikogo nie znajde...

sewijka ja tez za bardzo nie mam-jedna starasza ode mnie 2lata tez sama...od zawsze...ale dziwadlo juz z niej :-o sama sie nie odezwie ani nic...inna tez starsza,sama...ale mieszka w innym miecie...pewna siebie itp. a ja niestety mieszkam w malej wiosce tylko do pracy dojeżdżam do duzego miasta...

Gość sewijkaa
ja szukam pracy w duzym miescie bo nie chce zostac w mojej prowincji. skonczylam studia i trzymam to mieszkanko zeby tam sobie ulozyc zycie

Gość sewijkaa
nie masz co sie lamac. jestes w lepszej sytuacji niz ja:) masz prace a jak masz pieniadze to masz gdzie wyjsc.... ja troche zaoszczedzilam to na maly start mi wystarczy a pozniej to juz nie wiem co ze mna bedzie...

Gość sewijkaa
dolnyslazak