Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małe serdeuszko

Nie mam gdzie poznac wartościowego mężczyzny:(

Polecane posty

Małe serduszko - a ja Cię znam:):) Tak myślalam, że to Ty, po tym jak przeczytałam i zobaczyłam to podobne zdjęcie.....zmieniłaś nick.....tak długo się nie odzywałaś, co u Ciebie się wydarzyło?:)

Dla mnie ważne żeby był czuły, opiekuńczy, zaradny, pracowity, odpowiedzialny i niebrzydki :) w sumie najważniejsze

Gość do Aggie85
załóżmy że ma te cechy które wymieniłaś ale nie wywołuje w tobie podniecenia seksualnego, nie ma chemii - to te cechy co wymieniłaś ci wystarczą, czy nie??? tylko bez ściemniania

Na chemię czasem trochę trzeba poczekać, nawet dłuższą chwilę, nie zawsze jest od razu....ale tak, jeśli jest to wszystko a nie ma chemii to odpowiedź brzmi NIE

Gość zapach pomarańczy...
Wartościwy mężczyzna jest odpowiedzialny za swoje słowa i czyny. Można takiemu zaufać i czuć się bezpiecznie. Dzielić się szczęściem i troskami po połowie, tyle samo dawać i brać. Związek to poważna sprawa, jest jak dobrze prosperujaca firma. Wkład dwóch połówek powinien być 100%. :)

Gość do Aggie85
no właśnie, czyli może być zajebisty pod względem charakteru ale i tak będzie przegrany, bo jego ciało nie wywołuje podniety

Gość trafilas na kopgos powaznego
15:53 [zgłoś do usunięcia] takizwyczajnyfacetttttttttt ....i jeszcze jedno. Piszecie o wartościowym facecie. A jaki to wartościowy facet ? Jakie ma cechy ? Chce sie szybko ozenic i nie wymaga seksu przed slubem

no przecież napisałam, że musi mi się podobać. Coś w tym nienormalnego jest? Nie oszukujmy się, nie wiem jak Wy robicie ale jak mi się ktoś nie podobał w ogóle to nawet nie zawracałam sobie nim głowy. Tak więc nie uwierzę w to, że dla kogoś może wystarczyć charakter, choć fakt jest ważniejszy. Druga sprawa to taka, że jeden nie podoba się jednej a podoba drugiej.

Gość 2 live 2 die
Chce sie szybko ozenic, MIEC DZIECI - seks tylko w ilosci odpowiadajacej ilosci dzieci, i nie wymaga seksu przed slubem i BĘDZIE ROBIŁ ZA MURZYNA PRACUJAC NA UTRZYMANIE RODZINY DO USRANEJ SMIERCI

Gość do Aggie85
"jak Wy robicie ale jak mi się ktoś nie podobał w ogóle to nawet nie zawracałam sobie nim głowy. Tak więc nie uwierzę w to, że dla kogoś może wystarczyć charakter, choć fakt jest ważniejszy." skoro jak ci się nie podobał to w ogóle nie zawracałaś sobie głowy to jednak wygląd jest dla ciebie ważniejszy

Poprawka - zawracałam głowę, ale i tak nic z tego nie było. Nie jest ważniejszy ale jest bardzo ważny.

Gość do Aggie85
na pewno jest ważny

Gość spocony sexy men
wartościowy to taki co duża zarabia czy o co chodzi?

Gość aga2010r
tez jestem taka osoba ktora raczej nie od razu sie zakochuje. to fakt jezeli nie ma chemii a moze ona pojawic sie po dluzszym czasie to nie ma szans na zwiazek. bo jak isc do lozka z facetem, ktory mimo iz jest fajny z charakteru to zupelnie nas nie pociaga. przeciez seks to by byla jakas kara.

Gość zapach pomarańczy...
A milość? Co to jest miłość? Fascynacja czy zrozumienie. Jak jest miłość, to jest dobry seks. Wszystko można dopracować przez dialog i zrozumienie drugiej połówki. Ile jest zwiazków gdzie druga osoba czuje się niezrozumiana? Dlaczego? Bo na poczatku była tylko chemia, zauroczenie, zabrakło zwykłej rozmowy o pragnieniach i potrzebach:P

Gość znam mnóstwo związków
NIBY z wielkiej miłości a seks niezadowalający więc co ? osobiście uważam ze nie ma czegoś takiego jak miłość kobiety do mężczyzny czy odwrotnie może być chemia zauroczenie motylki itd

cytuję : " Chce sie szybko ozenic, MIEC DZIECI - seks tylko w ilosci odpowiadajacej ilosci dzieci, i nie wymaga seksu przed slubem i BĘDZIE ROBIŁ ZA MURZYNA PRACUJAC NA UTRZYMANIE RODZINY DO USRANEJ SMIERCI" pierdzielicie towarzyszu :) jeśli na takie trafiałeś - sam je wybierałeś, a teraz fochy .....

Gość 2 live 2 die
nie trafiałem ale przypuszczam, że tak jest słucham co ludzie mówią i wgl

a może problem jest w tym że Ci najlepsi faceci dawno już zajęci zostają tylko Ci mniej atrakcyjni lub rozwodnicy.

problem jest w tym, że poznając kogoś i spotykając się i wiążąc z nim, ma się nadzieję, że to właśnie będzie ten jedyny....ten najlepszy... czasami jednak życie weryfikuje i rozczarowuje... i to nie jest niczyja wina.... czy zostają mniej atrakcyjni i rozwodnicy... tu bym polemizowała..... to nie jest rynek nieruchomości....żeby sobie pozwalać na określenia rynek wtórny rozwodników.... :O

Gość sewijkaa
to co majac 24 lata juz nie spotkam atrakcyjnego faceta? to znaczy ze juz stara panna jestem tak?

Gość gdfgdfgdfgdfg
oczywiscie dla kobiet wartościowy=bogaty :o

Gość zajebisty27
masz szansę jeszcze na tych mniej atrakcyjnych - więc o co chodzi? nie zasługują na ciebie?

Gość sewijkaa
do tych mniej atrakcyjnych moge nie czuc chemii

Gość zajebisty27
sewijkaa to się zdecyduj co chcesz - albo rybka albo pipka skoro facet ma się z tobą ozenić i zapieprzać na bachory, umierajac przedwcześnie na zawał, to nie oczekuj przystojniaka, który może miec każdą nie za dobrze by bylo?

Gość sewijkaa
z tego co piszesz wnioskuje ze bachor to Ty jestes