Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małe serdeuszko

Nie mam gdzie poznac wartościowego mężczyzny:(

Polecane posty

Gość sewijkaa
wiem, ale o dobra przyjaciolke jest tak samo trudno jak o porzadnego faceta... co za zycie...

Mam to samo co Ty autorko :) Niedawno się z kimś rozstałam, ale nie jestem z tego powodu rozgoryczona... wyszło jak wyszło, trzeba patrzeć w przyszłość :) Też już nie jestem najmłodsza... Pracuję w firmie gdzie 99% pracowników to mężczyźni, ze względu na profesję... ale niestety wszyscy zajęci, no z drobnymi wyjątkami.... Z tego co mi mówią, jestem naprawdę ładna, zgrabna, fajna...w sumie sama też się za taką uważam :) ale również się boję......

Gość 2 live 2 die
jak któraś chce młodego adwokata to pisać :)

Gość sewijkaa
skoro zadna z nas nie ma zlotego srodka na znlaezienie tego jedynego to moze doradzicie mi jak znalezc prace bo mi juz rece opadaja...

Gość sewijkaa
wysylam cv przez neta do roznych firm. skonczylam administracje

Gość 2 live 2 die
ładnych sekretarek

małe serdeuszko ---> tak wychodzę. Właśnie w niedzielę też wybieram się na jakieś piwko , pizzę itd. Ze znajomym z byłem pracy. Drogie panie idźcie na spacer hehe bo lato się kończy :) Nie przejmujcie się. Swój na swojego trafi.

Gość sewijkaa
nikt zupelnie nikt. czuje sie fatalnie przez to wszystko... bo nie ma nic w zyciu kompletnie nic ...

Gość 2 live 2 die
może i jest ładna, sama wie jak jest a co do Brzyduli to akurat była i jest piękna dziewczyna

małe serduszko ---> to wtedy trzeba robić to co się lubi. Rozwijać swoje pasje , zwiedzać świat itd. Nie przejmować się tym co inni myślą i mówią , tylko żyć własnym życiem. Jeśli dwie osoby są sobie przeznaczone to spotkają się nawet na końcu świata :) Skąd więc u Ciebie ten smutek ? Głowa do góry. Mam opowiedzieć Ci jakiś kawał na rozweselenie :) ?

Ale kawał będzie o jasiu :) Jasiu dostał nowy rower. Idzie z mamą poćwiczyć na boisku. Jasiu jezdzi i woła: -Mamusiu umiem jezdzic bez jednej ręki.! Po 5 minutach: -Umiem jezdzic bez dwoch rąk! Po chwili niewyraznym głosem: -Umiem jezdzic bez zębów. !

A tu drugi: Nauczyciel się wkurzył na Jasia, że mówi do niego na ty i kazał mu napisać 100 razy w zeszycie: "nie będę mówił do nauczyciela po imieniu". Na drugi dzień nauczyciel czyta i mówi: - Jasiu, ale ty napisałeś 200 razy a nie 100 A Jasio odpowiada: - bo cię lubię Kaziu.

Gość e tam, co z tych do w cipów
lepsze byłoby wypieszczenie jej małej

...i przez takie myslenie jak to powyżej normalni faceci mają problem ze znalezieniem kogoś odpowiedniego , bo dużo kobiet myśli że faceci chcą tylko jednego. Erotomanom wszystko sprowadza się do seksu. Ludzie , przecież seks nie jest najwazniejszy. Skąd u Was takie myslenie

Gość no to się zapytaj tej dziewczy
ny, co by wolała, kiepskie dowcipy czy pieszczoty?

Gość poza tym pisze to jako porządn
y facet, który nie myśli tylko o jednym, ale właśnie dzieki takiemu podejsciu dziewczyna nie pójdzie do jakiegoś skur wiela My porzadni też mozemy być dobrzy w te klocki.

Gość zapach pomarańczy...
No to napiszcie porządni, wartościowi mężczyźni do 'małego serduszka' na pocztę, a nuż zaiskrzy...jak dojdzie do spotkania w realu:) Rozmowa, zrozumienie drugiej osoby, to klucz do sukcesu. Powodzenia;)

Gość aga2010r
racja o wartosciowego faceta baaaardzo trudno. a gdzie poznac? sama nie wiem. jedni poznaja przez znajomych, w pracy, na przystanku, w internecie a inni w ogole.