Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosia samosia pucosia

zamieszkalam z facetem i to koniec

Polecane posty

Gość zosia samosia pucosia
pozdrufffffki;*

Gość zosia samosia - typowy polski
małpiszon, awanse społeczne jej tylko w głowie bo z zabitej dechami dziury wyszła, awanse żeby się móc wywyższać - patrzcie jaka jestem, jaki mam dom, jaki samochód, jesteście dla mnie śmiecie. Typowa ucieczka przed pochodzeniem społecznym, korzeniami, materialistyczne ambicje i pseudowartości A i tak zostaniesz bogatą, zgorzkniałą, starą panną

Gość totalnie załamana
no widzisz ja też jestem z moim chłopakiem już 2 lata i dziś mieliśmy razem zamieszkać.a on olał mnie,zniknął już 4 dni nie mam z nim kontaktu,tylko znajoma mi pow że się włoczy po hotelu jakimś z kolegami;/

A nie mówiłam? Zjedzą Cię tutaj. Żywcem :D Bo miałaś odwagę głośno powiedzieć (napisać), że sama obecność mężczyzny (który nie pije, nie bije) do kobiecego szczęścia nie wystarczy :P Tia...

Gość :D :D :D
"eh:/ nie wiem jak to zakonczyc. czy czekac pare miesiecy, az zakonczy sie umowa o mieszkanie, czy rozegrac to teraz?" " A nie mówiłam? Zjedzą Cię tutaj. Żywcem Bo miałaś odwagę głośno powiedzieć (napisać)" :D :D :D Czy czekac parę miesięcy? :D :D :D az zakonczy sie umowa o mieszkanie :D :D :D Zjedzą Cię tutaj. Żywcem Bo miałaś odwagę głośno powiedzieć (napisać) :D :D :D TO NIE WYMAGA KOMENTARZA

Gość Fajny topik...............
Ambitna dziewczyna zastanawia się czy zmarnowac facetowi dodatkowo pół roku czy nie. Pewnie tak ją mama wychowała :P