Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *kundziapka*

Jak trafiliscie na kafeteria i dlaczego tu wracacie????

Polecane posty

Gość *kundziapka*

Ja chcialam sobie poczytac o ciazy i porodzie, bo planowalam dziecko. I tak mi wyskoczyla kafe. Jestem tu z przerwami od ponad 4 lat. W tej chwili traktuje to troche jak zastepnik zycia towarzyskiego :-O A WY?

Gość *kundziapka*
miałam tez okazję poznać tutaj czarnoskórego obywatela Konga kjtórego pokochałam i aktualnie oczekujemy dziecka

Mi kolezanka pokazala ten portal kiedy pracowalam jako mlodziutka dziewczyna w biurze ;) Ale tak na dobre to wsiaklam w kafe jak zaszlam z synem w ciaze. :) Teraz codziennie jak pije kawke po sniadaniu to wlaczam sobie kafeterie, zeby poczytac co tam sie dzieje u innych mamusiek. :D

Gość szukałam inf o leku
który przepisał mi ginekolog i tak trafiłam na to forum. Już tu zostałam i jestem ponad 5 lat.

Szukałam forum emigracyjnego i przez przypadek znalazłam "Poza Polską", potem w połowie ciąży dołączyłam do dziewczyn które miały termin w tym samym miesiącu co ja i tak sobie bywam czasem.

Gość kafe w ogole szwankije ostatni
ja podobnie jak autorka topiku rodzilam w 2006 roku i tak sie zaczeło-od 2005 roku

Szukałam czegoś w googlach i wyskoczyło kafe :D no i jak większość zostałam tu :D I jakoś będzie chyba 3 rok tu :) A na jakich działach siedzicie?? Bo ja tu, na uczuciowym i ogólnym :P a przed ślubem jeszcze na ślubnym :D

ja natomiast szukalam info o plastrach anty, topic mnie wciagnal a pozniej inne :)

Ja trafiłam dziwnie, bo korzystając z tlenowego komunikatora, przed erą GG, trafiłam na jakieś forum dotyczące literatury, a potem na Kafe o robótkach ręcznych, pamiętam, że udzielała się tam fajnie Papierowe Nożyczki :) No i potem poooszło, siedzę tu chyba z 6 lat, nie wiem już dokładnie :)

ja tu trafiłam jak szukałam czegoś w googlach na temat ślubu, który mnie czekał. I tak ze 3 lata zleciało ;)

a wracam dlatego że denerwuje mnie forma tradycyjnych for, tych z cytatami, odnosnikami, avatarami gdzie nie wiaodmo co i jak do czego jest przypięte. Denerwuje mnie w tych innych forach to, że tam każdy każdemu włazi do dupska, wszysyc sa pseudo mili i ciumkają strasznie, napstrzone jest tych suwaczków, zdjęć, latających piesków sresków, buziek :o Tutaj wchodzę, wszystkie tematy czytelnie poukładane, widzę czy ktoś cos dopisał czy nie, oczywiście poziom wypowiedzi czasem jest żenujący ale przynajmniej ludzie wypowiadają się bez podlizywania, po prostu wyrażają swoje zdanie. No i nie trzebaa sie logować tylko można coś anonimowo napisać, jak ktoś się wstydzi.

Gość o retyyy
sękata fajnie napisałas o tych forach,rzeczywiscie tam za pstrokato i za duze lizanie d.... ja to znalazłam ...heh ono samo mi sie zareklamowało,jak siedzilam na onecie wyskoczyła mi taka latajaca reklama z kafe i ja z ciekawosci w nia weszlam a to było hoho chyba z 5 lat temu ponad

a ja wpadłam na kafe gdy planowaliśmy dziecko,potem wracałam by się pośmiać :) z pytań jakie niektóre młode dziewczyny zadają :)

Kiedyś jeszcze było fajne forum na WP, lubiłam je czytać, ze wzgląd właśnie czytelności wpisów, później ktoś je ulepszył i wszystko poszło w piźdz..c A tu faktycznie wszystko widać, co i jak. A suwaczki wszędzie mnie denerwują, na każdym forum, niektóre nawet mają na forach z rękodziełem... Po co się pytam?

Gość koiko
ja juz 6 lat tu siedze:) Tez przez komunikator tlenu-byla tam reklama kafeterii Tak namolna,ze w koncu weszlam z litosci na ta kafeterie..;)

Moim zdaniem kafe to najlepszy portal spolecznosciowy jaki spotkalam w necie. Kiedys bylam zalogowana na wizazu ale tam takie nudy... :P no i to o czym ktos wyzej pisal a minowicie lizanie dupy :O Nie mozna normalnbie wyrazic swojego zdania nawet bez bluzgow bo od razu sie bana dostaje. :O Nie wiem skad oni na tym wizazu maja 40tys uzytkownikow, bo za kazdym razem jak wchodzilam tam to niby tyle bylo . :D aLE JAK ZALOZYLAM JAKIS TEMAT TYO MI DOPIERO PO 3DNIACH KTOS ODPISAL :d

Gość madziaraaaaa1231231234
Ja tez trafilam przez przypadek. Mialam ustwiona strone startowa o2 i tak jakos kliknelam w linka. Wciognol mnie temat ''gdy maz ma dziecko z inna kobieta'' mimo, ze to nie byl moj problem to dlugo go czytalam. Jestem juz tu okolo 5 lat. PS tez pamietam Papierowe Nozyczki.

Gość madziaraaaaa1231231234
Sekata- popieram w 100%!!!

zaszłam w ciążę. Czwartą. Nieplanowaną. Byłam przerażona, wrzuciłam w goglownicę " czwarte dziecko i wyszedł mi temat na kafeterii "DOŚWIADCZONE MAMY (...) wygadałam się, zostałam zrozumiana i sama zrozumiałam,że nie mam pecha tylko szczęście ;P Mój mały ma teraz ponad 3 lata... Po porodzie zniknęłam stąd całkiem, poza tamtym forum spotykały mnie tu same przykrości, a nie jestem masochistką :) Wróciłam po kilku miesiącach, z ciekawości, co słychać u innych :) I tak wpadam czasem przy kawie :D

Gość matynajka
Ja jakos niechcacy ;-) tu weszlam z glownej strony o2. Chcialam kliknac w co innego, myszka mi zjechala i kliknelam w kafe :D I zostalam :-) A podoba mi sie tu bo na kafe to tak troche jak w zyciu ;-) i klotnie tu sa i kolka wzajemnej adoracji i mile, sympatyczne osoby i chamidla i madre i glupie :D:D I uklad kafe mi sie pooba to co juz pisalyscie - bez tych awatarow, bez slodzenia, bez tysiaca kolorowych stopek.

Gość wpisałem w google
Damska masturbacja :o :D

Kumpel powiedział że na o2.pl można obejrzeć śmieszne filmiki.I tak się zaczęło ;) Tu kliknęłam,to tak.I mija już 8 rok ;) A z tym lizaniem dupska mogę stwierdzić tylko tyle że zawsze było,jest i będzie!Tu na kafeterii jak najbardziej to widać.I żałosne jest to że na czarno słodzi a na pomarańczowo dowala😠 :D

Gość ja załozyłam maila na tenie
i zasypywali mnie reklamami tego portalu, w końcu weszłam wkurzona toną spamu :D i tak już zostało! Podoba mi się to że nie trzeba się logować, żeby coś napisać, dzięki temu jest szybko i anonimowo, a na ty mi zależy w necie.

Gość liżąca własne usta ;)
A ja nie pamiętam , jak tu trafiłam, chyba mi najpierw wyskoczyła kafeteria, czytałam tam jakiś artykuł, a potem weszłam na forum i wsiąkłam :D 😍 Chyba z 6 lat temu. Lubię to forum, bo czasem mnie rozbawia, czasem sobie z kimś pogadam, czasem wpiszę się na pomarańczowo i jest to dla mnie niezłe studium ludzkich zachowań. I wiedzy ot takiej, socjologicznej ;)

Gość jestem nardzo długo
będzie już z 10 lat odkąd udzielam się na forum kafeterii, najpierw na ogólnej, potem gdy zaczęły się pojawiać nowe działy, to zaczęłam je odwiedzać. zostałam na ciążowym gdy zaszłam w pierwszą ciążę. a znalazłam to forum dzieki temu, że miałam maila na o2. co śmieszniejsze - na samym portalu kafeteria nie byłam, bywam tylko na forum:D nie udzielam się na żadnym innym forum poza kafe i również drażni mnie, gdy na innych pojawia się przy każdym zalogowanym nicku 10 suwaczków - a to kiedy bejbik się urodził, a kiedy zaczął chodzić, a ile ma ząbków itd. no i napewno jest trudniej się przebić. tutaj jak chcę o coś zapytać, to wpisuję w wyszukiwarkę albo po prostu pytam - zawsze znajdzie się ktoś, kto odpowie. i chyba dzięki tej popularnosci nawet wpisując hasła ciążowe w google, zawsze na pierwszej stronie wyskakuje jakiś temat z kafe;) a czemu wracam - z przyzwyczajenia, sentymentu... fajnie jest spotkać stare nicki, ale miło też poznawać nowe do mogę wtrącić słowko - ty tu nie byłaś jeszcze przed zajściem w czwartą ciążę?;) bo jestem święcie przekonana, że bywałaś tu jeszcze jako mama trójeczki dzieciaczków;)

Kurde, myślałam,że jak zaszłam w czwartą ciążę to założyłam nick mama trójeczki (czy jakoś tak :D) No to ja już nie pamiętam skąd się tu wzięłam ;P i ile czasu jestem, inni mają lepszą pamięć, hahaha Na DOŚWIADCZONE MAMY na pewno trafiłam z gogli, pamiętam ten dzień, ale faktycznie coś mi świta, że to nie gra z resztą ;P Łe, to ja też tu z 5 lat jestem. Nie wiem dlaczego:) Jestem też na innym forum, na dwóch :) Na jednym w związku z posiadaniem pewnej rasy psa, gdzie umawiamy się na wypady ;P Na drugim, też w związku z rodziną. Ale tam wcale nie jesteśmy anonimowi, spotykaliśmy się nie raz, wypady w fajne miejsca, na fajne imprezy, na FB mamy swoją grupę z toną fotek ;P