Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona sympatyczna

BIORE ODWET !!facet z sympatii ze mna randkuje, a jako "ukryty" nadal podrywa

Polecane posty

Gość miałam podobnieeeee...
do wioleta 150-a jak udało Ci sie włąmać na pocztę?Przecież jest tam oprócz loginu-hasło i jak udało Ci się je złamać????

mnie mowil ze szuka kogos na powaznie, kogos kto stworzy mu dom i rodzine, z kim bedzie mógl mieszkac kurde, co za choooooj a ja mu wierzylam .... :(

Gość zajefajne
autorko nie odpuszczaj dziadowi ale zrób to tak żeby się nie domyślił, że to Ty bo może to jakiś nożownik trzymam kciuki podkręć szmaciaża i wyślij na randkę na drugi koniec Polski

Gość wioletta 150
Ja bym go nie skreslala. A przyrzekal Ci wiernosc?? Jak powazna byla Wasza znajomosc??? Jak juz pisalam 99% chlopa nie wykasuje swojego profilu, i bedzie odpisywalo na mejle, chyba ze zwiazek w ktorym beda bedzie bardzo powazny.

Gość wioletta 150
do zajefajne hahahhahahahahha NA UKRAINE DO BURDELU Z BILETEM W JEDNA STRONE, powiedz mu ze Ukrainki jeszcze lepsze niz Polki i tansze :))) w utrzymaniu.

Dziewczyny, to nie jest śmieszne - moj opowiadal mi że zna jakies ukrainki poznane na sympatii .... wtedy cos mnie tknęło i nie poszłam z nim do lozka ...

Gość wioletta 150
do miałam podobnieeeee... WLAMAC NA KONTO POCZTOWE ??? CZASEM JEST TO PROSTSZE NIZ MOJE DROGIE MYSLIMY. Jedyne co musimy zrobic to jak na seksmisji ZGADNAC HASLO. Jezeli ktos siedzi na sympatii, i jest malym oszustem, to w celach rejestracji nie podaje swojego prawdziwego mejla, na ktore przychodzi wiadomosc " ktos poscil do ciebie oczko" tylko podaje mejl zalozony ad hoc, tylko dla potrzeb sympatii. I zazwyczaj takie konto charakteryzuje sie slabym haslem, malo skomplikowanym, wymyslonym na predce, czyli haslem moze byc (JAK PODAJA STATYSTYKI) LOGIN ORAZ NP CYFRA 1. NP: LOGIN: kowalski HASLO: kowalski1 lub haslo kowalski123 lub kowalskipiotr lub kowalski1985 Jak ma proste haslo to kwestia prawdopodobienstwa i da sie zgadnac.

Gość miałam podobnieeeee...
Do zniesmaczonej... Możesz zrobić też tak,że pójdziesz na to spotkanie z dobrą znajomą i ona do gościa podejdzie i zacznie rozmawiać,a Ty po chwili niby że przechodziłaś i sie zdziwisz o a co Wy tu robicie?I zobaczysz jaką gość ma minę bo to warto zobaczyć...jak sie on zachowa,co powie itp.Tylko wiesz to musi być jakaś znajoma(kuzynka,przyjaciólka itp.)która na to sie zgodzi....

Gość wioletta 150
a jak ukrainki mialy grzyba???

ja nie byłam z nim w lozku NA SZCZESCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wioletta 150
Dziewczyno!!!! Gratuluje wogole super to cos wspanialego ze nie bylas z takim oszustem w lozku!!!!!!! jeszcze wygrasz ta sprawe!!!! i bedziesz gora!!!!!

no pewnie dlatego wciaz grasuje na sympatii - bo ze mna nie udalo mu sie isc do łozka ....

Gość wioletta 150
w sumie to za to ZE NIE DALAS SIE DO KONCA ZBALAMUCIC NIE ODDALAS SIE CALKOWICIE CHOCIAZ CIE TAK BAJEROWAL NACISKAL PODRYWAL A TY SIE ZCZAILAS ZE COS JEST NIE TAK JUZ W Y G R A L A S !!!

Gość wioletta 150
tzn nawet jakby cie juz zdobyl to i tak by grasowal :) jeszcze ze zdwojona sila!! ile masz lat wogole autorko topicu jesli mozna wiedziec:)

30stke - ja nie jestem taka głupia cipa :classic_cool: swoje w życiu przeszlam i dlatego jestem ostrożna, moze jakbym byla mlodsza tobym poszła z nim do łozka, a tak badałam go, badałam, i .... wybadalam ... :(

Gość wioletta 150
ja rok mlodsza! a ten pozal sie Boze podrywasz?

40 stka .... po rozwodzie ....

no a na sympatii zdjecia ze swoją malutka corką :(

Gość wioletta 150
tak czy owak podziwiam Cie za rozsadek, zimna krew i wstrzemiezliwosc przed slubna w tym przypadku , wiesz jak jest ? rozum rozumem a i tak czlowiek robi co innego. Wiesz jakby sie czula jakby Cie brzydko to nazwe "zaliczyl". A tak mozesz chodzic z podniesiona glowa ze Ty sie nie dalas!!! Jestem z Ciebie dumna!!! :) Ale ci zaplusowalam:)

Gość wioletta 150
a chociaz teraz tak obiektywnie to czy on byl wart tego?? bylam na symp. wolnych rozwodnikow przed 40 jest duzo, jest z czego wybierac, jeszcze ustawionych ze ho ho , wlasny dom itd. powodzenia!!

A mnie Zdzisio337 na Costa Brava zaprasza :D Dobrze znać niebezpieczne nicki, ale niewesołe jest to co piszecie. ja mam taką pracę, że trudno mi kogoś poznać, w życiu też nie mam za dużo okazji, mężczyźni nie zauważają mnie jakoś specjalnie. Net to ostateczne rozwiązanie. mam już 33 lata i niewesoło to widzę :(. A ja niestety szybko sie anga żuję i potem cierpię :(. Piszcie Dziewczyny a za Autorkę trzymam mocno kciuki!

hehe, dzieki :) leżelismy ostatnio u mnie na kanapie,on mnie tak czule obejmował i uwierz, ze miałam ochote na sex jak nie wiem co ... wiesz co mnie powstrzymało? wspomnienie poprzedniego zwiazku, kiedy poszlismy szybko do łozka i choc sex byl wspanialy to emcjonalnie nie miałam żadnego oparcia w tamtym poprzednim facecie ja sie powstrzymalam tylko dlatego, ze chcialam najpierw zbudowac jakas przyjazn, bliskosc zaufanie

Gość wioletta 150
wogole pisalas ze podupadl finansowo, mieszkanie wynajmuje... daj sobie spokoj!!! pomnisz moje slowa, zalogujesz sie na portal znowu za niedlugo, i przyjdzie taka super partia, ze ten sie moze schowac. ja raz mejlowalam z rozwodnikiem co mial wlasna firme, jak byl na wyjezdzie sluzbowym to wydal 10x moja wyplate( byl ponoc w Moskwie) nie byl w moim typie, ale!!! wydawal sie b. uczciwy i skromny. takiego masz szukac, co to za gosc co majac 40 lat mieszkanie wynajmuje!!!! jeszcze utrzymywac Cie bedzie Ty tez chcesz podrozowac. Nie ma po kim plakac!!

Gość wioletta 150
no wiem!!!!! jeszcze jedna lampka wina, jedna smyranie po szyi i juz jestescie w poscielach!!! a potem zeby w sciane co ja zrobilam!! dlatego SZCZERZE CIE PODZIWIAM KAZDY JEST TYLKO CZLOWIEKIEM NIE KAMIENIEM MA UCZUCIA

ale on mial kase która zarobił w przeszlosci - swoj wlasny dom w gorach itp. tylko ostatnio podupadł finansowo - pewnie przez rozwod - i musiał zmienic prace ktora jest nie za ciekawa. przeprowadzil sie do moejgo miasta i tu wynajal mieszkanie ... wiesz - ktos kto kiedys miał kasy w bród a teraz niby ma to co z przeszłosci ale aktualny dochod marniutki .... ale ja nie byłam z nim dla tej kasy - mam własne pieniadze i nie musze wisiec na facecie

Gość wioletta 150
NO WLASNIE zniesmaczona na costa brava chetnie prawda ??? a czy twoj absztyfikant dalby rade Cie tam zabrac?? no niby jak jak podupadl finansowo!

Wioletta daj spokój, to nie chodzi o status finansowy, bo podejrzewam, że większość z nas sama by sobie wczasy na Costa Brava opłaciła. Tu chodzi o uczciwość i chęć budowania stałego związku z jedną kobietą bez skoków w bok.

Gość wioletta 150
no wiadomo ze kasa/zarobki nie sa motywem. jak moi znajomi sie rozwiedli, to ona zostala w swoim domu, a on kupil mieszkanie, a nie zarabiali po 10tys/mies.ino mniej. A tego nie stac na mieszkanie? woli wynajmowac? kto woli placic na wynajem niz kupic mieszkanie? tylko ten co NIE MA KASY. Wiesz co ?? ten domek w gorach to nie jakas chatka na kurzej stopce? moze z finansami tez Cie sciemnia!! Ciebie jak i inne!

Gość Znawczyni Turcji
Te "ochy" i "achy" to u nich normalne i nie należy tego traktować serio.