Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona sympatyczna

BIORE ODWET !!facet z sympatii ze mna randkuje, a jako "ukryty" nadal podrywa

Polecane posty

Gość Moze ja coś dopiszę...
Wiecie co ja myślę? że sympa powinna wprowadzić pewne zmiany. Po 1. usunac profile bez zdjęc(taki osobnik co się ukrywa zapewne ma coś na sumieniu) 2. Wysyłanie kserokopii dowodu podczas zakładania profilu (potwierdzenie miejscowosci i daty urodzenia tylko do wgladu osób odpowiadających za ten portal. Wtedy byłoby wszystko uczciwie i zapewniam ,ze ktoś kto chciałby naprawdę znaleźć partnera nie miałby z tym problemu. A tak? to dzisiaj ma delikwent 25 lat jutro 40 na innym profilu:P A kilkumiesieczne spotkania z Grzeskiem konczą się tym ,ze to wcale nie był Grzesiek tylko Wojtek i nie mieszkał w miejscowosci X ale Y i sla po nim zaginął.... Sympatia to smietnik!!!

Gość sympatia to nie jest
taki śmietnik bo ma ABONAMENT wejdź na randki o2 :classic_cool:

Gość zazulinka89
To do mnie zarywał facet na innym portalu randkowym... Na sympatii też miał konto, ale potem nagle skasował. Jak do mnie pisał, to miał pseudonim michael.angel, ale widzę, że już takiego nie ma. Za to wcześniej miał heniek83. Na szczęscie coś mnie tknęło, bo bardzo nalegał na spotkanie i na to, żebym wysłała mu zdjęcia na komórkę i wiecie co znalazłam w sieci? http://tv2.o2.pl/temat.php?id_p=6007830&start=90 http://mixer.pl/galerie/64222/ I to na prawdę on, widziałam jego zdjęcie, wysłał mi e-mailem. Napisałam mu, że nie chcę się z nim spotkać i pokazałam te dwa linki. Przestał się odzywać i następnego dnia skasował konto :D Także to na fotce.pl, które mi pokazywał. Miał tam zdjęcia z jakiejś wycieczki chyba. Więc uważajcie na niego dziewczyny!

Gość chachahaha
Offermo tak jest z większością kobiet. Jak się jest głupią naiwniarą to nic nie pomoże. Sztuką jest odróżnić prawdę od zwykłych kitów. Ja się tylko cieszę, że wyczuwam takich bajkopisarzy bajerantów. Gdyby nie to, byłabym teraz w tym gronie porzuconych. :P A znaleźć kogoś z dobrym charakterem i takim samym wyglądem to oksymoron. I niema co się oszukiwać - każda chciałaby bogatego, atrakcyjnego ale z charakterem Ryśka z Klanu. :D

Gość chachahaha
nie ma *

Gość DAWAĆ LISTĘ NATĘPNYCH BABY
:classic_cool:

Gość pasztet.
ale przestań oferma pieniczyć, że faceci są tacy bo kobiety sro i tamto. Zwykłe przerzucanie odpowiedzialności jak sie nie umie podać rzeczowych argumentów. Co ma piernik do wiatraka? Jak facet jest kłamca to jest kłamca w dążeniu do swego celu i koniec pieśni, myślisz, że kobiety nie mają co robić tylko badać czy mówi prawdę i sprawdzać go na każdym kroku? Daj spokój. Ja bym gościowi dla sportu pojechała po psychice, na takich bubkach zwykle można grać jak skrzypcach tylko troszkę trzeba się nauczyć pociągać za odpowiednie struny a potem poszłabym z uśmiechem na ustach dalej w stronę słońca, swoją drogą, zrywając po drodze te kwiatki, które są tego warte. I tak powinnaś zrobić droga autorko, bo życie w swej prostocie jest tego warte a nie rozczulania się i tłumaczenia idiotów z ich postępowania.

Gość Rysiek de Taxi drajwer
ale z moim charakterem nie zostanę prezesem :(

Gość byltopiko rysku i hugh grancie
to wszystkie wybraly huuujj granta

Gość Za głupotę płaci się najwyższą
cenę.

Gość efhkrgb
up,up! Dobry topik!

Gość pasztet.
strasznie generalizujesz. Że co... że niby ustawione pary sprzed xxx lat były ze sobą takie szczęśliwe i nigdy nie robiły siebie w chooooja? Zejdź na ziemię człowieku. Krętactwo jest wpisane w naturę człowieka i nic na to nie poradzisz, tak było jest i będzie. Twoje rozważania można kątem o dupę, życia i natury ludzkiej nie zmienisz. Większość społeczeństwa niestety ma spaczone umysły i nic na to nie poradzisz i nie ma tu nic do rzeczy postępowanie kobiet względem mężczyzn czy odwrotnie. Jak człowiek jest w porządku, jest silny i ma jakieś zasady to taki będzie i nikt ani nic nie będzie mieć na niego wpływu ale jak ktoś idzie przez życie z kalkulatorem w ręku to chcąc czy nie chcąc musi poddać się pewnym odchyleniom krzywdząc innych bo inaczej się nie da. To proste jak drut, nie ma innych opcji ale naiwni uwierzą nawet w ufo.

Gość No i zjebaliście topik tymi wy
naturzeniami :/ a było tak fajnie...mieliśmy podawać namiary na tych nieuczciwych itd, opisywać swoje 'przygody'. Jedno co mi sie nasuwa po przeczytaniu poszczególnych postów. Po pierwsze, to że podajemy tutaj namiary na tych 'dupków' to nie znaczy ze któraś z nas z nimi była, czy się spotykala - a takie pada stwierdzenie kilka stron wcześniej. Miałyśmy się ostrzegać - więc to robimy - bez znaczenia, czy dana osoba wygląda jak kupa gówna za przeproszeniem. Wiemy, że jest dupkiem wiec o tym piszemy, bez znaczenia czy wiemy to od babci/cioci/kuzynki - wiemy i już. Po drugie - też pada takie stwierdzenie, że z kilometra widać że dani panowie (ci z podanych linków) wyglądają na 'ruchaczy' i że nie mamy płakać skoro jesteśmy idiotkami i dajemy się nabrać, na wakacje czy pieniądze...LUDZIE! Czytajcie ze zrozumieniem...przecież głównym założeniem tematu nie jest to, że oszukał mnie plejboj - tylko normalny, kulturalny, wydawać by się mogło, meżczyzna, które swoje prawdzwie 'ja' ukrywa!!! I o tym tu piszemy! Nie o zsolaryzowanych plejbojusach ale o normlanych, powiedziałabym przeciętnych mężczyznach - z którymi, w miom przypadku tworzyliśmy związek, a jak się okazało był on oparty na kłamstwach i oszustwach! Wróćmy proszę do głównego tematu, bez filozofowania...

Gość pasztet.
jeśli smoleń jest dla ciebie autorytetem to twój problem nie mój. Ja nic nie sugeruję, piszę jak jest. Społeczeństwo ogólnie to masa, w której w większości jednostki podążają za ogółem bo ktoś ustalił jakieś "normy" zachowania się. Laski muszą mieć facetów, faceci laski. Pary dobrze żeby miały dzieci i płacili uczciwie podatki. I większość w owczym pędzie bierze co popadnie i żyje jak leci. Dopiero jak ktoś kogoś zrobi centralnie w choooja to wtedy zonk i człowiek ze zdziwienia otwiera oczy. Ale w społeczeństwie każdy każdego robi w chooooja, oficjalnie czy nie ale tak jest. A najbardziej w chooooja robi się ten gostek co dyma wszystko co popadnie. W każdym bądź razie takie pieprzenie jak twoje to już w ogóle jest poniżej ale naiwniakom zamkniesz tym usta, u mnie wywołasz co najwyżej uśmiech mona lisy.

Gość kociokwik
a macie jakis z okolic szczecina?

Gość DO No i zjebaliście topik tymi
Spierdzielaj durnoto

Gość ten samochodzik to jak ciotka
wyszczerzył zęby na każdej focie i myśli że jest zajebisty

Gość No i zjebaliście topik tymi wy
oferma, ty po prostu nie masz co robić i zatruwasz nam topik, weź się oddeleguj do innego tematu i truj dupy innym ludziom nie nam. Bo tak szczerze Ci powiem, nie obchodzi mnie twoje zdanie. Gadasz tylko, żeby gadać, prowokujesz i filozofujesz tylko, żeby zwrócić na siebie uwagę. Używasz bardzo ładnego języka, ale niestety to nie świadczy o twojej inteligencji. Dla mnie jesteś niespełnionym filozofem, który może zwrócić na siebie uwagę tylko takim sposobem...Amen

Gość offerma przyszłeś
rozwalic kolejny topik ? zajmij się może swoim relanym życiem i odpuśc na dobre KOBIECE forum , ja wiem że ty swoje życie przegrałeś na całej lini ale naprawdę to już wiedzą wszyscy i daruj nam czytanie tych twoich życiowych mądrości które nie interesują nikogo poza tobą samym. Jesteś żywym przykładem na to jakich facetów należy unikac szerokim łukiem 🖐️

Gość kociokwik
ten samochodzik to jak ciotka nie podaje jego niku zeby sie zachwycac, ani tez nie jestem zaiteresowana

Gość kociokwik
dajcie ofermie spokuj i ignorujcie kolesia to sie wreszcie uspokoji. Skoro włazi na kobiece forum powinien trzymac naszą strone i sie przyłączyc do bluzgów a nie bluzgac na nas. Dawajcie kolejnych bo ciekawa jestem, dajcie kogos z zachodnipomorskiego. Pozdrawiam załozycielke tematu , ile tu jestem ten jest najlepszy. pozdro

Gość taka jedna inna niż wszystkie
A co tam u autorki? Może zacznijmy ignorować wypowiedzi, co niektórych użytkowników, gdyż polemizowanie z nimi jest bezsensowne i nieskuteczne. Prowokują, my odpowiadamy itd. Błędne koło. A co do całej tematu - to pomysł bardzo dobry. Czekam na ciąg dalszy opowieści autorki, co i jak z tym jej amantem. Pozdrawiam was dziewczyny :)

Gość kociokwik kup słownik ortogra

Gość tacy zawsze jakas wyrwa
puste to jakbeben turecki ale baby i tak beda za takimi biegac

Gość lila36
wczoraj chyba Poziomka miała randkę z fazctem z S...Poziomko obiecałas pochwalić się lub nas ostrzec:)czekamy. Mozna sie nie zgadzac, polemizowac, dyskutowac....wazne, zeby robic to na właściwym topiku,to znaczy zrozumiec temat i intencję, w przeciwnym razie tylko się zaśnmieca.Zegnamy reklamy.

Gość lila36
wprawdzie nie mam nic do powiedzenia ale jestem ciekawska jak każda baba ;)

Gość lila36
offermo kocham cie , kto mi zasadzi 😍👄

Gość Moze ja coś dopiszę...
Powiem wam tak nie ma sensu się tutaj kłócić.Prawda jest taka ,że ludzie są rózni i jedni będą kryć się idealnie przez długi czas inni pokażą prawdziwą twarz szybciej niż się spodziewamy. Nie dziwię się autorce ,że jest rozżalona ,ze szuka zemsty...Pytanie tylko czy warto? Czytaliście moją historię i powiem wam szczerze,że ja sama nigdy się nie dowiem co było prawdą a co nie. Bolało ,że facet zostawił mnie bez słowa wyjasnienia...Może w głębi duszy boli nadal. Bo znalismy się rok. Po roku zaczeliśmy się spotykać.On poswiecał mi każdy swój czas planował zamieszkać ze mną już niebawem. Dbał o mnie każdego dnia. Zapierniczał 50 km do mnie ,żeby przywieźć mi leki gdy byłam chora. Jakoś trudno uwierzyć mi w to,że chciał mnie jedynie wykorzystać. Może miał czyste intencje ale ja popełniłam błąd? Nie wiem. Jednak dla mnie najważniejsze jest...jak to mówią nie jak facet zaczyna lecz jak kończy. I to jest najwazniejsze dla mnie. Powiem wam ,że nawet gdyby błagał kiedyś na kolanach nie wrócę już do niego. Przezyłam to "zniknięcie" ten kompletny brak szacunku co do mojej osoby ale też nauczyłam się jednego nie ważne czy znasz rok czy kilka lat nigdy nie ufaj do końca....