Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna poziomka

czy taki związek ma szanse! pomóżcie!

Polecane posty

Gość czarna poziomka

Poznałam fajnego faceta. Tak jakoś sie niespodziewanie przez przypadek poznalismy. Myślałam że jest trochę młodszy no i tak jakoś się zaczeliśmy spotykać na kawe, na kolacje, do kina. i tak 2 miesiace zawsze na miescie a wczoraj wyladowalismy w jego mieszkaniu i zaczelismy rozmwiac o nim. no i sie okazało ze ma 34 lata ( dawałam mu z 28 max i nie pytałam wczesniej o wiek) jest wdowcem jego zona umarla 2 lata temu a on ma 3 letniego synka. Normalnie mnie to porzeraziło. to fajny facet na nic nie naciska inteligentny i wogóle ale ja mam 23 lata i nie wiem czy sie w to pakowac czy nie. doradzcie.

Gość toooohtr
to oczywiste, szuka "matki" dla swojego dzieciaka ;/

Gość kejt rajan
ja mam 24 a moj 37 i co ty na to? rozowodnik . 12 letnia corka :) i jakos mnie to nie przeraza. 2 lata razem. nie zamienilabym go na innego

Gość Muchozmorka
Jeśli nie czujesz się na tyle dojrzała aby to unieść, to zrezygnuj, szkoda faceta.

Gość czarna poziomka
kejt rajan a jak wyglądają twoje relacje z jego córką? nie kłócicie sie o nią? równica wieku nie wypływa w wspolnym zyciu? myslicie o wspolnych dzieciach czy jemu wystarcza jego?

Gość ja mam pomysł na ten prezent
nie pakuj sie w to

Gość jijijo
nieee, jestes za mloda na to, nie skracaj sobie mlodosci

Gość kejt rajan
ja sama mam 4letnia corke. on nie mieszka ze swoja . eks zona robi wszystko by mloda go znienawidzila. za to on z moja corka ma swietny kontakt :) taki facet ma cos czego czesto brak naszym rowiesnikom. dojrzalosc emocjonalna... dla mnie to bardzo wazne

Gość czarna poziomka
ja się boje bo w sumie nigdy nie byłam w powaznym związku, zawsze tylko nauka i nauka mi byla w głowie, nawet sie nie wyszumiałam jak byłam mlodsza, nawet nie uprawiałam seksu ( wiem ze nie ktorych to zdziwi).a tu trafia mi sie facet naprawde fajny ale juz z z doswiadczeniem zyciowym i dzieckiem. nie wiem co mam robic bo nigdy sie z nikim tak nie rozumiałam, ale nie mam pojecia o dzieciach o ich wychowaniu, bardzo je lubie ale nie miałam z nimi za duzo stycznosci, no i moi rodzice by zawału chyba dostali.

Gość czarna poziomka
upup

Gość czarna poziomka
doradzi ktos jeszcze? ktos był w takim zwiazku?