Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulinananana

SAMODZIELNA FRYZURA NA WESELE

Polecane posty

Gość paulinananana

Witam! Dziewczyny, za tydzień idę na wesele, chciałabym się uczesać sama, tylko kompletnie nie mam pomysłu na fryzurę, by była trwała, żeby wytrzymała przez całe wesele i ładnie wyglądała, niekoniecznie jakoś bardzo kunsztownie. MAM DŁUGIE (DO PASA), PROSTE, RACZEJ CIENKIE WŁOSY. JAK MAM JE UCZESAĆ? Myślałam też o wczepieniu małej ozdoby, mam kwiatek z koralikami, w kolorze sukienki. GŁÓWNIE PEWNIE PANIE :) BARDZO PROSZĘ O PROPOZYCJE. DZIĘKI Z GÓRY!!! ;)

Gość girl with one eye
umyj i uczesz się grzebieniem

czemu sama? wiadomo ze przed weselem idziesz do dobrego fryziera zeby dobrze wygladac sama to ja nie wiem co mozesz zrobic a za fryzieta majatku nie zaplacisz

Gość paulinananana
dzięki, wszystkie trzy fryzurki są fajne. aczkolwiek nie wiem, czy te plecione fryzury (choć są bardzo ładne) pasować będą do eleganckiej, stonowanej sukienki. ta fryzura, o której wspomniała Ania gościła na mojej głowie na ostatnim weselu ;) jestem z niej zadowolona. hmm... może właśnie by tą powtórzyć? zrobiła mi ją znajoma. nie jest bardzo trudna, godna polecenia :)

ehhh, moim zdaniem, jak już wspomniałam, fryzura jest bombowa, prosta i MEGA elegancka, jednak na moje możliwości zbyt skomplikowana (jakkolwiek to zabrzmi:D). Jeśli mogę coś doradzić, powiem Ci tak - miesiąc temu miałam własne wesele, i jedna z moich koleżanek była uczesana właśnie tak. Była jedyną osobą, którą pamiętałam, jak wyglądała. Tylko dzięki tej ekstra fryzurze:) Jeśli Ci się podoba, to ją powtórz - co Ci zależy. Nic prostszego i równie ładnego nie znalazłam, a uwierz mi, że szukałam w necie baaaaardzo długo (sama potrzebuję czegoś na jutro i jak na razie wszystko jest zbyt skomplikowane albo niezbyt ładne).