Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggggdsa

przez przypadek zaprosiłam swojego byłego na fb

Polecane posty

Gość ggggdsa

a on przyjął moje zaproszenie. byłoby wszytsko ok, tylko ja chyba do niego coś jeszcze czuję... a on mnie nie kocha. wypada go teraz wyrzucić ze znajomych??

Gość jhaaaaaaaaaaw
tez tak zrobilam ale na szczscie z zawodowego konta. nawet nie wiem jak ja to zrobilam i czy to na pewno ja lol. albo jego zaakceptowalam. lata mi to kolo dupy ;-) olej sprawe.

Gość ggggdsa
no ja chciałam wcisnąć ten "X" a kliknęłam no cos i wysłalo to cholerne zaproszenie.

Gość to go usun i juz
nie bedzie mial zadnego powiadomienia, a jak ma duzo znajomych to sie nawet moze nie kapnie, ze mu ktos ubyl

Gość a po co masz go wyrzucac?
przestaniesz go kochac jesli go usuniesz ze znajomych? Raczej nie. Ale za to na pewno wyjdziesz na wariatke. Trudno, stalo sie. Jedyne co moze byc klopotliwe, to jesli on uzna to jako zaproszenie do przyjazni, i bedzie chcial sie z toba czesciej kontaktowac a ciebie bedzie bolalo, skoro twierdzisz ze on nie kocha a ty cos tam jeszcze czujesz. A moze wlasnie nie? moze sie okaze ze jest zupelnie inaczej niz myslisz?......

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
malpo ale jestes naiwna

Gość lolarose
Zablokuj go, wtedy w ogole nie bedzie mogl widziec twojego profilu i pomysli, ze usunelas konto.