Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Urozkafo

Z UK przelew na polskie konto (mBank) jakie koszta

Polecane posty

Gość Urozkafo

Chcialbym bedac w UK przelewac funty na konto walutowe w mBanku (tez w funtach) i chcialbym zorientowac sie jakie beda koszta takiego przelewu nie posiadajac zadnego rachunku zalozonego w UK

Gość zastanawia mnie te tematełe
a moze zapytaj w swoim brytyjskim banku? :O mylisz ze znamy ich cenniki??????? :O:O:O:O

Gość fghfgjh
Moj facet mi wysyla pieniadze na konto z UK na konto w mbanku. robi przelew ekspresowy czyli jak np wysle w piatek to w sobote popoludniu sa juz u mnie. Placi za to 5funtow. Ale kasa namoim koncie jest w zlotowkach

Gość Urozkafo
"nie posiadajac zadnego rachunku" a moze zapytaj w swoim brytyjskim banku? mylisz ze znamy ich cenniki??????? Glupi czy pierdolniety? Pozatym zamiast banku moga byc inne tansze mozliwosci, gowno wiesz wiec wy.pierdal.aj @fghfgjh Wsumie nie tak drogo a jakiej kwoty sa to przelewy? 500+?

Gość fghfgjh
no zalezy ile mi potrzeba,ale sa to kwoty przedzialu od 100 do 500 funtow. Zalezy od potrzeb mych:)) Kurs jest nawet ok. Nie trace nic. A przelew jest bardzo szybki.. Tylko nie pamietam do ajkiej instytucji on chodzi. Napewno nie wysyla ze swojego konta bankowego tylko gdzies idzie z kasa. ALe gdzie to nie wiem