Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SamotnyJa84

Szukam dziewczyny:) Wawa -okolice.

Polecane posty

Cześć, Czy są tu jakieś normalne w miarę ogarnięte nieco samotne dziewczyny? Pytam bo leże sobie na łóżku sam jak ten palec i zastanawiam się czy jest gdzieś kobieta taka jak ja która też teraz leży na łóżku, dziubie coś bez większego sensu przed komputerem ale robi to od tak dla zabicia czasu i po prostu z nudów oraz dlatego że nie ma chłopaka itp. I ciekawi mnie to czy taka osoba jak ona ma też ochotę na to co ja - czyli się po prostu przytulić do kogoś i tak sobie posiedzieć a potem usnąć w objęciach... i nie chodzi mi wcale o sex a po prostu o taka bliskość cielesną drugiego człowieka... Szkoda że to wszystko jest takie trudne i zawsze poznawanie kogoś musi trwać - choć rozumiem to...nie będę się jednak dalej tu rozpisywał a zapytam wprost: Czy jakaś dziewczyna ma ochotę poznać chłopaka w celu wspólnego przytulania się ;) bez zakochiwania się w sobie itp, taka czysta bezinteresowna bliższa przyjaźń? Oczywiście bo jakimś tam poznaniu siebie... Wiem że to płytkie co napisałem ale nie oceniajcie mnie po tym. Po prostu mam taka potrzebę - właśnie takiego koleżeństwa z dziewczyną. Na miłość może jeszcze przyjdzie czas choć do miłości jestem sceptycznie nastawiony... Fajnie gdybyś miała ok 22-30 lat +/- oczywiście. Wątpię nieco w znalezienie takiej koleżanki ale nie zaszkodzi spróbować. Pozdrawiam

Gość Anna Maria 86
ja bym byla chetna,tez spedzam samotnie wieczor,ale ja jestem z poznania:(

Gość pewna_dama_ciagle_sama
a ja z Wawy :D tylko mam trochę kilo w nadmiarze :D

Anna Maria --->Przerabiałem już taka dalszą przyjaźń -mimo że fajna osoba - to jednak odległość robi się po jakimś czasie przeszkodą :( dlatego chętnie poznałbym Warszawiankę lub kogoś z okolic Wawy.

Gość Anna Maria 86
wiem wiem:( powodzenia życze:)

nie no spoko nie jakoś przerażająco dużo :) co robisz w życiu? :) bo ja właśnie ostatni rok studiów zaczynam...

kurcze jakoś nie wyobrażam sobie znaleźć faceta przez internet... nie mam żadnych kont na sympatii itd i jak dla mnie to abstrakcja...

pewna dama--->Wiele w życiu porabiam ;) ale jest to ogólnie przyjęta norma czyli praca, jakieś hobby + samotne wieczory --> takie jak dziś ;) Mam 26 lat - w miarę normalny chłopak z kilkoma kompleksami ale jest też trochę zalet więc daje sobie radę :) A Ty? :)

pewna dama--->może i abstrakcja...a może nie... nie mi to oceniać :) każdy robi jak uważa :) PS: nie szukam miłości/dziewczyny - szukam koleżanki/przyjaciółki/ kumpeli... jakiegoś zaufania i spokoju...ale nie typowego związku - choć nigdy nie wiadomo.

Gość litel
"Poprzytulania bez zakochiwania"- jakie to płytkie:/

Gość pewna_dama_ciągle_sama
Mam 23 latka, mieszkam w Wawie, obecnie nie pracuje :D moja pasja to malarstwo, studia pokrewne z malarstwem ;)

Gość pewna_dama_ciągle_sama
no ja tez chłopaka nie szukam ! :D tak sobie napisałam :)

litel---> wiem że płytkie, lecz temat skierowany jest do osób którym to nie przeszkadza....a właściwie do osób którym nie przeszkadza w jaki sposób to napisałem. Może ewentualna przyjaźń z osobą która zdecyduje się mnie poznać i oczekuje tego samego co nie będzie wyglądała tak płytko jak mój tekst sugeruje - a więc nie martw się pani/panie litel.

pewna dama ---> w razie czego masz mój adres email: Glut122@gmail.com - ale nie sugeruj się nim gdyż został założony niedawno i na potrzeby mojego ogłoszenia :) Glut nie odnosi się do mojej osoby a po prostu z braku laku takie coś mi przyszło do głowy ;) Niektórzy może stwierdzą że skoro wymyśliłem sobie taki adres e-mailowy to zapewne mistrzem intelektu nie jestem ale cóż - przeboleje to jakoś ;) Osoby (dziewczyny) chętne na taka znajomość oczywiście mogą tam napisać :)

Gość pannaanna09
szkoda ze dopiero od 22 ;P

Gość litel
Moim zdaniem żadna szanująca się, normalna dziewczyna nie skorzysta z Twojej propozycji:P

litel ---> a co ma szanowanie się do mojej propozycji? ;) ja daje tyle samo do takiej znajomości i tyle samo z niej biorę -pisałem zresztą że nie chodzi w zasadzie o sex... wiec może to podkreślę: Nie szukam dziewczyny do sexu :) pannaanna09 - o ile masz już 18 to jest ok ( choć nie widzę siebie w szeroko pojętej bliskiej przyjaźni z np taka 18latką ) :)

Gość pannaanna09
a szkoda ;)

pannaanna09 ---> ale to że nie widzę siebie w takiej przyjaźni z 18 stką - nie oznacza że spróbować nie można ;) choć to dziwne by było... :)

Gość pannaanna09
aha :) a ile Ty masz lat?

pannaanna--->26 ;) Ale zaznaczam że nie sponsoruje takiego układu ;) wiec jeśli oczekujesz pieniędzy, środków czystości, artykułów żywieniowych itp to daj sobie spokój ;) Szukam przyjaciółki do bezinteresownej przyjaźni na poziomie :) kogoś do kina, do spaceru, do wspólnego oglądania filmu w domu mogąc się do kogoś przytulić, pogadać... :)

Gość pannaanna.09
myslisz ze kazdej młodej dziewczynie tylko o to chodzi?

Zabawny jesteś z tymi srodkami czystości....czyli nawet podpasek nie zasponsorujesz?

Oczywiście że nie - napisałem to żartobliwie :) jeśli chcesz odezwij się na maila lub zostaw namiar na siebie :) na tym forum nie za często bywam a maila mam zawsze przy sobie więc zawsze mnie tam znajdziesz. Lecz jeśli masz ochotę pisz tu na razie :)

Gość pannaanna.09
Ja też często tu nie bywam, ale na razie wolałabym taką formę :P

abc101 ---> przepraszam -chyba zrozumiałem Twoją wypowiedź jak drwiącą ze mnie i nieprzychylną ;) ale jeśli inaczej miałem to zrozumieć to niech stracę - podpaski mogę za sponsorować ... ale zaczyna się od podpasek a kończy na futrach i biżuterii ;) pannaanna.09 ---> ok, lecz gdybym tu długo nie odpisywał to szukaj/ szukajcie mnie na mailu :) Jak na razie odzewu żadnego ... poza tym tu oczywiście ;)