Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubionaaaaaa

co zrobić? oddać dziecko??

Polecane posty

Gość Jennifer już wiele osób
prosiło cię, żebyś zamilkła i nie robiła sobie obory więcej, ale widać jesteś twarda :O Może się zajmiesz wklejaniem kolejnej foty w stylu: "patrzcie, jaka jestem piękna"? Tym razem proponuję na tym łożu rozebrać się z tej piżamki i nóżki rozłożyć, będzie do ciebie pasowało takie foto jak ulał (JAK MOŻNA na forum dać zdjęcie swoje w koszulce nocnej?!) :P Biedne dziecko wstydzić się będzie musiało, że po sieci krążą jego zdjęcia i zdjęcia matki - prostytutki podczas pracy :(

tak angelina adoptuje ale na100% ma czzas i sie zajmuje tymi dzecmi ,,z dziecmi to ona sie pokazuje tylko do zdjec a tak na prawdde dzieci wychowuje niania i to cala prawda

Gość bdtyegvu
no widzisz jennifer ale dlaczego ciebie nie stac na nianie?

bede sie wypowiadac i nikt mi nie zabroni ,kazdy ma prawo miec swoje zdanie dla mnie ta suka bo matka jej nazwac nie mozna powinna byc wykastrowana.Swoja droga LADNA ZE MNIE PROSTYTUTATKA KTORA MIALA TYLKO JEDNEGO FACETA HAHAH myslalas ze jestes smieszna,zalosna dziecino co najwyzej..

stac mnie na nianie ale ty jesstes jebnieta aha czyli mam zrobic sobie jeszcze 10 dzieci i do kazddego zatrudnic nianie bo tak wyglada idealna matka ta ktora rodzi a nie ta co wychowuje.MaTKA POWINNA WYCHOWYWAC DZIECKO A NIE NIANIA ale jestes za bardzo ograniczona zeby to zrozumiec

Gość kroplekaaaaaaaaaaaaaa
z tego co widze ta cala jenifer mysli ze wszystkie rozumy pozjadala dziewczyno to ze ty traktujesz siebie w kategorii gwiazda nie znaczy ze kazdego masz tak oceniac niektozi nie maja szczescia trafiaja na takich partnerow co maja wszystko gdzies i same siedzaz dzieckiem caly czas zero czasu dla siebie !!!!nie badz taka hej do przodu bo ci wkonu kiedys z tylu zabraknie i ktos zacznie krytykowac ciebie

Gość bdtyegvu
no wlasnie jennifer, kochasz dzieci, stac ciebie na nianie, to teraz jak masz takie warunki jak smiesz nie adoptowac tych biednych dzieci z krajow tzreciego swiata lub biednych sierot ! lol widzisz- to co pisze od pewnego czasu to negatyw twojego pozerstwa

Gość bdtyegvu
albo inaczej - dlaczego nie robisz kariery, przeciez perfekcyjna matka kocha dziecko, zajmuje sie nim, sama je wychowuje i jeszcze robi kariere, cos nieudolna jestes wg twoich osadow

a gdzie ja napisalam ze kocham dzieci ,kocham swoje dziecko najmocniej na swiecie i przez mysl mi nie przeszlo zeby je oddac a wiecej dzieci nie chce bo jestem wygodna i tyle.A co innego autorka owidziala jej sie wizja macierzynstwa po porodzie juz po fakcie trzeba ponosic konsekwencje sowich czynów:P

Gość moja przyjaciółka miała
Autorkę krytykują osoby, które nie potrafią jej zrozumieć. Mi się wydaje, że rozumiem dość dobrze i wiem,że jest jej bardzo ciężko. A jak nie ma wsparcia to bardzo źle. My daliśmy radę, bo przyjaciółka miała pomoc. Nikt od niej nie oczekiwał obiadków i domu posprzątanego na błysk. Nawet neurolog powiedzial, że po prostu potrzebuje pomocy innych przy dziecku i wcale nie oznacza to, że jest złą matką.Jest po prostu człowiekiem, który ma jakieś granice wytrzymalości. Ze swojej strony mogę tylko dodać, że teraz, po miesiacach walki, widzę szczęśliwą mamę z równie szczęśliwą dziewczynką.

Gość bdtyegvu
bardzo madrze piszesz " moja przyjaciola miala", jestesmy ludzmi, roznymi, kazdy z nas ma inna granice wytrzymalosci, inne marzenia skonfrontowane z realiami, inne slabosci, oczywiscie ze mamy prawo do pomocy a na ogol te chace uchodzic za idealne, perfekcyjne matki sa to kobiety strasznie znerwicowane. Czasami trzeba dac sobie pomoc, czasami mamy prawo do obrazoburczych osadow, do watpliwosci - nie oznacza to ze bedzie to miala konsekwencje w czynach. Czasami niewyspany, wsciekly czlowiek mysli" boze zabilbym tego czy owego" i przeciez nie zabija.

Gość Jennifer już wiele osób
Guzik mnie obchodzi, ilu facetów miałaś. Wklejasz foty, jakbyś była dziwką w przerwie w pracy (ktoś tu już to zauważył). Ogarnij się, żałosna dziewczyno, bo narcyzm i ekshibicjonizm tak ci uderzyły do głowy, że tracisz zdrowy rozsądek. Skoro - jak sama zauważyłaś - nie jesteś ulicznicą, ale matką i żoną, to dlaczego wklejasz foty, jakbyś reklamowała swoje wątpliwe usługi? Pomyliłaś fora, usługi erotyczne gdzie indziej. To jest kafeteria, babskie forum, gdzie nikogo nie obchodzą twoje morelowe piżamki i wątpliwe wdzięki, jak chciałaś wrażenie zrobić i usłyszeć kadzenia sieciowych onanistów, to są odpowiednie miejsca w sieci ku temu. A twoje wypowiedzi są jak twoje zdjęcia - puste i nie na miejscu. Tworzysz spójną całość, Jenny ;)

Otóż to. Autorka chce się wyżalić. Ona potrzebuje dużo wsparcia a nie krytyki.

Gość Kici kici miauuu
jennifer8787*** - co wejde na kafe dzis to ciagle jestes , zajmujesz ty sie ta cora czy maz?

Poczekaj jeszcze trochę, może Ci minie. A dziecko może jest rzeczywiście chore, więc nie myśl o nim zbyt źle, żebyś nie miała wyrzutów jeśli nagle umrze :(

Wredna z Ciebie baba jennifer. Napradę wredna. Nie wiem czy tylko na kafe czy w realu też. W życiu może Cię jeszcze sporo złego spotkać i nie chcialabyś być wtedy sama. Są sytuacje, że ludzie potrzebują innych. Autorka teraz jest w takiej sytuacji i ja nie nazwałabym ją złą matką.

jak ludzie sa dla mnie wredni to ja jestem wredna dla innych proste kiedys bylam szara myszka i dalam sie ponizac wyzywac i poniewierac teraz czas na zemste:) oko za oko leb za leb:):P najsilniejsi przetrwaja ,najslabsi odejda:)

moj przyjaciolka miala jenifer chce pokazac jaka to nie jest czasami w ten sposob ktos chce pokazac jaki jest wrrrr...ale tez po co piszecie ze wyglada jak dziwka zachuje sie jak kurwisko ale dziewki nie przypomina

Gość bdtyegvu
wydaje mi sie , ze jennifer to jakas znudzona domowym zyciem matka , ktora chce podniesc swoje poczucie wartosci na forum ( stad te zdjecia i uwagi) albo zabic czas trollujac, chyba nie warto na nia zwracac wiekszej uwagi - niech sobie potrolluje przynajmniej tyle z zycia ma :)

Jeśli autorka jeszcze tu zajrzy to życze jej wytrwałości i cierpliwości, jak najwięcej pomocy bliskich. Oby dała radę bo ten nieznośny szkrab dzisiaj kiedyś jej to wynagrodzi uśmiechem, przytulaniem i buziakami. Takimi szczerymi, od serca.

Gość akakahs
prawda jest taka że drażni was u jennifer8787*** już sam jej opis i zdjęcia :O i po niej jedziecie.. ja ją lubię ,chociaż szczera :)

a co takiego jest niezwyklego w jej zdjeciach????szczera by byla gdyby miala na tyle godnosci aby nie branc w glupie gadki ona chce pokazac ze niby pazurki ma

Gość mi tez sie ta jennifer podoba
madrzejsza jest od wielu z was !akakahs prawda jest taka że drażni was u jennifer8787***już sam jej opis i zdjęcia i po niej jedziecie.ja ją lubię,chociaż szczera

dziewczyny! Autorka od miesiąca zakłada CODZIENNIE ten temat na macierzyńskim pod różnymi nickami i nie chce dać sobie pomóc :( Ma problem, ale do psychologa nie, do matki nie. Dostała wiele dobrych rad na początku, a dalej pisze to samo, bo szuka poparcia

Gość hbetfevygyj
minia 85 skad wiesz, ze to ta sama osoba? Ten problem dotyczy wielu matek i historie sa niestety bardzo podobne