Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola _b

Poradźcie! dziecko a żłobek

Polecane posty

Gość anooo
Z nianiami też nie przesadzajcie, to co pokazują w TV, to trzeba pamiętać, że to są wyjątki, a nie reguła, tzn. że nianie znęcają się nad dziećmi...Zresztą zawsze można o każdej porze zrobić nalot, co robi niania z dzieckiem w domu...a jak się samemu nie może, to wysłać mamę, siostrę, koleżankę...

Gość kobietabezwzglenie
zostawiaj to cie kiedy po sypiakuj zabije albo da w pysk

Gość Ola _b
Dziękuję za wszystkie rady. Niestety nie mam zaufanej koleżanki, która mogłaby zaopiekowa się moim dzieckiem, bo większośc pracuje, albo studiuje dziennie. Co do kwestii Dziadka, to obawy mam takie, że za bardzo go rozpieści, po drugie Dziadek ulega małemu we wszystkim. Po trzecie pracowałam przez jakiś czas w tym żłobku, więc wiem jak Panie postępują i nie mam się czego obawiac. Odebralam synka po 3 godz. w żłobku i nie chciał z niego wyjśc. Chciał do zabawek i do dzieci. Myślę, że zostanę przy żłobku.

Gość Ola _b
Witam! Minął tydzien w złobku i mój synek jest chory. w sobotę dostał gorączki prawie 40st i niestety okazało się że ma czerwone gardło i dostał antybiotyk. teraz jest już lepiej, ale antybiotyk musże podawac i tydzień bez złobka :(

Gość Ona :)
Według teorii najlepiej jak dziecko jest z matką przynajmniej do 3 roku życia...Wszystkim mamom maluszków z Warszawy i okolic szczerze polecam żłobek Dolina Elfów ( http://dolinaelfow.pl/) Bogata oferta edukacyjna, zjaęcia plastyczne, język angielski, elementy ćwiczenia ruchu według Weroniki Sherborne to tylko niektóre z atutów żłobka. Wszystkim mamom, które obawiają się zostawiać maluszki pod opieką ( bądź co bądź obcych) polecam ofertę doliny elfów.

Gość Ona :)
Wszystkim mamom maluszków z Warszawy i okolic szczerze polecam żłobek Dolina Elfów ( http://dolinaelfow.pl/) Bogata oferta edukacyjna, zjaęcia plastyczne, język angielski, elementy ćwiczenia ruchu według Weroniki Sherborne to tylko niektóre z atutów żłobka. Wszystkim mamom, które obawiają się zostawiać maluszki pod opieką ( bądź co bądź obcych) polecam ofertę doliny elfów. Bo czasem nie da się inaczej i mama musi wrócić do pracy....

Gość DorotkaStokrotka27
Oferta Doliny elfów do mnie przemawia, tym bardziej że już niebawem muszę wrócić do pracy a obawiam się troszkę niań - za dużo się chyba nasłuchałam! Ktoś jeszcze ma jakieś doświadczenie z tym żłobkiem?!

Gość Sekaszka
Wszystkim maluchom i ich rodzicom polecam żłobek Akademii Uśmiechu w Warszawie. Super profesjonalne podejście opiekunek. Dodatkowo, maluszki mają pyszne posiłki. Oczywiście wszystko dostosowane do ich wieku.

Gość gość
Ja dziekuje Bogu ze nie musze dac do zlobka, podobno dziecko do 3 lat powinno byc tylko w domu zadnych zlobkow i przedszkoli

Gość gość
A ja dziekuje ze syn poszedl w koncu do zlobka, bo widze mega roznice po 3 miesiacach.