Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubie przygladac sie ludziom

Ogolnie coraz czesciej kobiety sa szersze w barach od mezczyzn.

Polecane posty

Tez to zauwazyliscie? Czy kobiety naprawde musza tyle zrec. Nie mozecie troche zadbac o swoja figure? naprawde nie przeszkadza wam to, ze wygldacie jak bezksztaltne kluski za przeproszeniem?

Gość oczko300
u mnie w barze też jest sporo szerokich kobiet:classic_cool:

Mowia tak bo maja kompleksy. Faceci czesto bardziej umieja zadbac o siebie, a to przezeciez kobiety sa plcia piekna. Wstyd!!!

Gość w mojej grupie akademickiej
ile jest barczystych lasek to masakra nie jeden facet by zazdrosil :O:O:O

Gość Srakowska
bo to faceci wyglądają jak beznadziejne kulfony... małe to, wysuszone, zero mięśnia, zero bara, nic... po prostu dno. ani to przystojne, ani męskie ... a na chuj my mamy coś ze sobą robić? mam w dupie starać sie, nie potrzebuje podobac sie takim prostakom jak wy. sami zróbcie cos ze sobą zamiast brandzlowac sie godzinami przed dziwkami z monitora

Idzie sobie ulica facet z kobieta. On jest o 1/3 wezszy od niej. Jakby taka przypakowala troche to moglaby rzucac kula jak Agata Wrobel, a na ulicy bronic tego swojego chlopaka przed dresami :)

Barczyste kobiety to jakies przeklenstwo. Powoli robi sie tak jak w Stanach Zjednoczonych albo w Europie Zachodniej. Jedzcie wiecej tego gowna to bedziecie wygladac jak wielkie kluchy. No wlasnie po co cokolwiek robic ze swoim cialem. Pewnie. Tak jest najlatwiej, polozyc sie przed telewizorem i zrec paczki.

Gość Srakowska
autor ma małego i dlatego skupia się na rzeczach odwracających uwagę od sedna sprawy - proste jak jebanie - zagadka rozwiązania :D

Gość tak lepiej tlumaczyc
ze sie ma grube kosci :classic_cool::D

Ale co? To te wielkie bary się robią od obżerania? to chyba całe powinny być wielkie, nie? A widocznie takie faceci wybieraja i takie zostaly w toku ewolucji, to nie nasza wina, ze faceci lubią puszyste :D

Gość grube mają tez większe
cyce a faceci to lubią

No tak tylko tym facetom sie nie odklada jakims dziwnym trafem nawet siedzac przed kompem, a kobietom wprost przeciwnie. Nie rozumiem tego. Grubasow facetow w mlodym wieku mozna policzyc na ulicy na palcach jednej reki a kobiet otylych jest pelno. Co to bedzie na starosc? Kalectwo.

nastepny debil ja tez nie wiem skad u Ciebie taka figura jablka w takim razie. Moze jestes tym jednym procentem z 99% ktore rzeczywiscie nie maja winy w tym ze sa otyle. Tylko tylch co mieszcza sie w tym jednym procencie jakos za duzo jest.

Gość Srakowska
dziewczyny, dajcie spokój. To tylko potwierdza, że dla facetów nic nie warto, nic. Tylko idiotka będzie się pindrzyć dla chuja żeby się mu spodobać, a nie o to tu chodzi. Oni i tak gardzą takimi. Oni żyją w swoim wyimaginowanym świecie i patrzą w krzywym zwierciadle. Zapatrzeni w siebie egoiści, nastawieni na swoje zaspokajanie potrzeb - w dodatku zwierzęcych, pierwotnych , niczym ludzie kamienia epoki kamienia łupanego. A wystarczy spojrzeć , wyjść na ulicę - co drugi facet wygląda jakby z Treblinki wrócił , a co trzeci jak Wojciech Man ... a jak nie jedno , lub drugie to krzywa morda i pusto w deklu. Więc o czym my tu gadamy?

LeśnySłodziaczek juz lepiej byc szczuplym bez jakiejs bardzo rozwinietej muskulatury niz otylym. Mimo wszystko duzo estetyczniej to wyglada.

Gość galaretka89
a co cie obchodza inni ludzie? nie masz lepszego zajecia niz przezywanie czy ktos jest za szeroki czy pasuje do chlopaka czy nie? wspolczuje:(

Gość grube jest piękne
a jedzenie to rozkosz dla podniebienia

Srakowska to chyab w jakims innym swiecie zyjesz. Nawet chuda kobieta wyglada lepiej od otylej, nawet sznuras prezentuje sie lepiej od otylego spoconego od przebycia kilku krokow faceta.

Gość Srakowska
ha ha.. no z klientem rzeczywiście ostro coś nie tak... :D ja uwielbiam na przykład patrzeć na NIEDOBRANE wizualnie pary! kochają się ponad to! i to jest piękne. kompromitujesz się aurtorzyno :D

Gość NB orange
to przez fast food, kurczaki pędzone na hormonach i inne pyszności :o dzięki zdrowemu jedzeniu z supermarketów kilkuletnim dziewczynkom rosną piersi i zaczynają miesiączkować :o

A poza tym ja widze cos zupelnie odwrotnego. Facet w miare zbudowany, nei za gruby, a przy nim klucha. Moze popatrzcie czasami w lustoro i troche wiecej samokrytycyzmu. naprawde nie mowie tego zlosliwie.

Gość DiscoDiva
co mają szerokie bary do nadwagi?? szerokie bary mają moje koleżanki pływaczki, którym daleko do otyłości. i odczepcie się już od wysokich kobiet, wysoki wzrost nie musi powodować, że kobieta wygląda jak mamut, przykład - modelki, takie chude gałązki. wolę być wysoka i smukła niż niska i kluskowata, bleee

DiscoDiva chodzi o caloksztalt. Szerokie bary, szeroka w pasie, szeroka w dupie ogolnie bezksztaltna klucha.

Gość Srakowska
jesteś beznadziejny masz małego siedzisz na babskiej stronce (żenada) bo żaden kumpel nie zaprosił cie dziś na piwko bo jesteś nielubiany, poza tym obleśny buldożer z ciebie na banka (taki fuj i ble) jesteś nieudacznikiem odrzuconym przez społeczeństwo ja jestem tu bo mam grype ty jesteś tu bo nie masz nic ciekawszego do roboty :D bo twoje życie to dno ... dlatego łazisz jak ciele i patrzysz na zakochane parki starając się wyszukać jak najwięcej wad by siebie samego pocieszyć - na próżno :D komedia :D

Gość autorze poszukaj chudej
dziewczyny dla siebie takich tez nie brakuje a amatorom grubego ciałka nie obrzydzaj

Gość wysokie sa aseksulane
bo sa nieproporcjonalne ( jak dalas przyklad modelek ) albo za dlugie nogi albo za dlugi tulow

Gość Srakowska
zapomniałam dodać tylko, ze robisz wszystkim wokoło obiciach . Nawet samemu sobie :D 🖐️