Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiasqu

jest mi wstyd, że kurwa mać

Polecane posty

jak oglądam i czytam o takich wydarzeniach jak walka o krzyż to chooj mnie strzela. Dlaczego Polacy zawsze muszą się tak ośmieszać? Dlaczego? A teraz widzę coś jeszcze lepszego : http://www.youtube.com/watch?v=c2UzvEHgoZo Facet zgłasza się do programu bo uważa, że jego talentem jest to, że wpiertala bigos na czas!!!! tak mi wstyd za nasz kraj

daj spokoj :o wiekszosc ludzi na swiecie nie wie gdzie polska jest na mapie, a co dopiero jakis bigos :o

a potem kurfa wielkie zdziwienie, że ludzie w innych krajach ściskają mocniej swoje torebki wiedząc, że Polak jest obok. jedzenie bigosu talentem . to kto tu kurfa nie ma talentu, proszę ja Ciebie ?!

ładnie gra, ładnie śpiewa. ale co to a talent zagrać i zaśpiewać czyjąś piosenkę? Nie on pierwszy i nie ostatni. Podziwiam, ale talentem tego nie nazwę.

sama twarz to mało, ale reszta - rewelacja. Takie drobiazgi jak ten pan na ławeczce... świetnie. zmieniając temat, dlaczego nazywają Cię tu pedałem ?:>

o kurwa 1000/1000 hahahahaahahahahahaahahahahaahahah hahaahahhha buhahhahahhahah :D :D :D

sosssss, dlaczego mówią tu, że jesteś pedałem ?:) chciałabym wiedzieć , ot tak. Husky..... :P

w takim razie zmień fotkę :) idę spać. i opwtórzę - mi wstyd tak, że chooj, za krzyż, bigos i całą resztę!

Gość kolejna zakompleksiona
myslisz ze kogokolwiek obchodzi co sie w polsce dzieje? :D w dupie maja polske, walki o krzyze i twoje kompleksy :D

orange ma ratzje. a ciebie sos praktycznie od zawsze nie lubilam wiec o co cho?

Gość haski bys sie chociaz
troche wysilila byc mila :classic_cool:

Gość PATRYJOTA
Ale pod krzyzem tylko mala grupka stala... Mnie osoboiscie w Polakach bardziej razi to ze, wszystko krytykuje i nic im sie nie podoba.Zjada kazdego kto ma troche wiecej od niego. Psychika zostala w socjalizmie, i tak sie dzieje.

Gość PATRYJOTA
WSTYD MI ZA WAS KURWA!!!!ZA TYCH KTORZY SPRZATAJA W LONDYNIE ZA TYCH KTORZY MYJA SAMOCHODY W CZIKAGO.... Potem wstyd sie przyznawac obcokrajowcom ze sie jest polaczkiem. zaraz slysze..Aaaaa Polacke my room service is from Poland.

Gość PATRYJOTA
Wiecie dlaczego nie mamy wiz do Us and a?? Butzy was to bardzo ze Słowacy maja a my nie?? Mnie nie....Gdybysmy mieli to do Stanow wyjechalaby taka fala mlodych "zaradnych" polaczkow ze z tych 10 mil zrobiloby sie 20

Gość PATRYJOTA
NAWET KURWA LUDZI KTORYCH SAMI WYBRALISCIE DO WLADZY WYSMIEWACIE( TO MNIE NAJBARDZIEJ WKURWIA) NA HUJ WYBIERALISCIE TUSKA I PO , ZEBY SOBIE TERAZ KAWALY URZADZAC?? SZacunku troche.

Gość PATRYJOTA
Zatkalo was polaczki??

Gość w planie mam jebanie
a że jesteś taka tłusta, to już nie jest Ci wstyd? :P

Gość
w planie mam jebanie a że jesteś taka tłusta, to już nie jest Ci wstyd? PATRIOTA PORUSZA WAŻNY TEMAT a ty piszesz takie idiotyzmy , 12 lat ??

pracuję nad tym :) opowiem Wam 'dowcip'. Jest piekło. każdy kraj ma swój kociol, w którym pokutuje za popełnione grzechy. Każdego kotła pilnuje dwóch wysłanników diabła. Jeśli ktoś chce wyjść z kotła, to pomocnicy owi ich spowrotem tam wpychają, polskiego kotła nikt nie strzeże. a wiecie dlaczego? Bo tam jeśli któremuś Polakowi uda się wspiąc do ucieczki, to pozostali go łapią za nogi i ściągają spowrotem. Bo nikt kurfa nie może mieć lepiej. To jest nasz kraj. zawiść zazdrość i tyle. a i bigos na czas^^

Gość uy6uytjytj
ten dowcip to cała prawda.

Gość kiasqu co ci przeszkadza
ze ten bigos wpierdalaja? twoj bigos? zazdroscisz? pzreciez i tak chcesz chudnac, wiec daj im kurwa zjesc w spokoju :D :D

przeszkadza. Niech jedzą wiadrami go, ale w domu. A nie się kurva pchają do tv i twierdzą, że mają talent w jedzieniu bigosu na czas. ps. czy Waldemar to Twój dziadek?