Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamaAnia

BIAŁYSTOK młode mamy i ciężarne - poznajmy się

Polecane posty

Oj sie pospieszylam z tym wpadnieciem. Ale kij postaram sie. eM ma jutro badania. Jesli wroci wczesnie to sie wybiore do was. Myslalam ze bedzie do wieczora pracowal, to bym go odebrala z pracy. No ale coz jak cos mam tel i bede dryndac :)

No sorki. Postaram sie. Tylko musze z eM sie dogadac. Bedzie dzis wieczorem wiec poznym wieczorem dam znac :)

Gość ZBIERAMY NA SANKI
Witam Wszystkich. :_) Zapraszam do licytacji w moich aukcjach, są to ubranka po synku, w różnych rozmiarach: od 62, 68, 74, 80 Sprzedajemy za małe już ubranka gdyż chcemy zebrać troszkę pieniążków na sanki dla Wojtusia Niestety sytuacja życiowa w naszym domu nie wygląda ostatnio najlepiej więc może dzięki Państwa pomocy uda nam się uzbierać na choćby używane sanki na Mikołajkowy prezent dla mojego Skarba. http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2098 9442 Serdecznie zapraszam zainteresowanych i z góry dziękuję za wsparcie

Dziewczyny się rozszalały co do spotkania. Sąsiedzi rajki muszą się uzbroić w cierpliwość - kilkoro urwisów na raz w jednym mieszkaniu :) U nas Szymek znów gorzej śpi, czy te zęby muszą się tak dawać we znaki dzieciakom...

Sierpniowa na moje oko sie zmiescimy, no ale to nie moje mieszkanko hehhe. Na 99% bede!!!

sierpniowa wysłałam ci adres na prywatnym forum miejsca może nie duzo ale straczy :) nowa a ty nie nerwuj nas i masz byc reszte mam tez zapraszam niewiem czy wieczorem bede jeszce na forum albo jutro ale chętne mamy niech umóią sie z aniluap lub sierpniową mama ania a może i ty w padniesz

rajka - jesteś bardzo miła :) Ja dziękuję bardzo bo ja z tych nieśmiałych ;) Ja szukam towarzystwa na spacery le chyba nikogo nie ma w okolicy wygody, piasta, pieczurek czy sybiraków?

mc dulka ja tez z tych nieśmiałych ale jak sie poznamy to juz nie bedziemy nieśmiałe atiseni to masz blisko do nas :) dziewczyny na prywatnym podałam do mnie tel zapraszam jutro im wiecej tym weselej :P

rajka -super!!:)) Ale sie ciesze juz na to spotkanie:)) Fajnie:) A Ty to nie ściemniaj, bo jak Cię poznałam to bardziej powiedziałabym że jesteś przebojowa laska a nie nieśmiała dzierlatka;P;P;P

No nie wierze laski naprawde SPOTKAMY SIĘ??????????? ja to bede na bank Zuza juz nie moze sie doczekać tyle dzieci do tego bedzie najstarsza:). Rajka chowaj wszystko co mozna słuć, bo nadchodzi burza o wdzięcznej nazwie Zuzanna ;). A i moja ma karteczke na szyi "za szkody wyrzadzone przeze mnie rodzice nie odpowiadaja" :) (zartuje)

Tez bym wpadła ale chyba bez szans. Po pierwsze bedę miała całą trójkę, a po drugie kurcze ja jestem aż z nowego miasta, prawie pod Kleosinem.

Aniluap - z tego co piszesz to Zuza to taki mały Denis rozraniaka;) Moja kloeżanka też ma córcię w podobnym wieku i ona też to taki mały terminator, hihi:) Jak byli u mnie to potem sprzątanko było gruntowne:) to wychodzi, że mój będzie najmłodszy.. Wprawdzie jeszcze sie nie pobawi z innymi, ale on grzeczny więc myślę że herbatkę mamie pozwoli wypic:))) Myślałam, żeby dzis isc na to spotkanie klubu mam do Klanzy ale jak sie spotkam z Wami to juz tam odpuszcze sobie. Poza tym to troche daleko ode mnie a do rajki to spacerek sobie zrobimy:)

oj tak moja Zuza jak sie rozkręci to masakra. Czasami miewa dni ze sie kogos wstydzi ale to niezmiernie rzadko. My tez spacerkiem, mamy 10 minut, tylko sie zastanaiwma co robimy z wozkami? Rajka duzą masz klatkę schodową?

No właśnie też się zastanawiałam co z wózkami...? Ja jeżdze jeszcze w gondoli. Spory i cieżkawy.. No i czy nie zniknie w tajemniczych okolicznosciach jak sie zostawi tak po prostu na klatce.. roznie to bywa.. U mnie w bloku nie mozna zostawiac wozkow na klatce. jest ogloszenie ze wywioza na smieci jak ktos zostawi.

ja niestety odpadam choć bardzo bym chciała...:( akurat w tym czasie pracuję. może innym razem ktoś będzie miał ochotę spotkać się wcześniej... tylko że wcześniej to pewnie wy pracujecie... ehhh

atiseni - ja nie pracuje. Jak bedziesz chciala to mozemy sie umowic na spacerek i potem kawe czy herbate. Ja do lutego jestem pelnoetatową mamą więc rano nawet bardziej mi pasuje bo potem obiad gotuje i wieczorkiem M wraca z pracy, to już chcę z nim trochę czasu spędzic. Jak bedziesz miała ochotę to daj znać. Ja codziennie na spacer wychodzę na 1-2h.

Aniulap u nas ok. Laski rozrabiają i mam mnóstwo na głowie. Czasami mam juz tego dość. Mam konto na FB.

Monia jak chcesz i mozesz to daj namiary na prywatnym ja juz Ci wysyłam swoje

i tak Cie podziwiam Matko Polko ;) Ja z jednym czasami mam po dziurki w nosie i uciekłabym na Bora Bora a Ty z trojką

mzeber - ja też Cię podziwiam, że radzisz sobie z trójeczką. Powiedz czy ciężko było jak pojawiła się druga córcia, a starsza miała niecałe 2 latka? rajka - oj, widzę, że ktoś tu ściemnia z tą nieśmiałością ;) atiseni - w Twoje okolice ciężko dotrzeć, bo teraz tą drogę robią i chodników tam brak :( Ja często spaceruję w okolicy Sybiraków i Piastowskiej Mój synek wczoraj i dziś zasnął sam na dzienną drzemkę, porozrzucał wszystko w i poza łóżeczko, położył się i usnął, a do tej pory to go kładłam i chwilkę po policzku i nosku głaskałam. Czy Wasze dzieciaki też nie dają się włożyć do wózka? Mój synek wygina sie w łuk i napina tak, że nie mogę go posadzić. Później już jest ok (co prawda nie za długo bo ok.godz a potem się nudzi ;)

Ja juz w bialym. Patrycha kima, jak wstanie zjemy obiadek i jedziemy do rajki. Rajka ty tak niesmiala jak i ja ;) Mz- mam kolezanke zKleosina czesto u niej bywam, ma synka w wieku Patrychy. Wiec moze kiedys sie zgadamy we trojke na spacer :) Co do Fb mam. Wlasnie tam przenioslysmy sie z naszego forum z kafe. Mozna tam utworzyc zamknieta grupe dawac nabierzaco fotki i pisac glupoty :) O wiele wygodniej niz kafe.

Mc-dulka ja mam 3 wózki i tylko do jednego Patys chce wejść. Tamte stoją i musze je sprzedać. Jak pojawiła się druga córka to było troche zgrzytow na poczatku ale później było ok prócz tego że dwójka wiecznie coś chciała. Aniulap kiedy jedziesz na Bora Bora. Błagam zabieraj mnie ze sobą :)

Spotkanie MEGA!!!!! Dzieciaczki CUDNE!!! Mamusie Rewelacyjne!!! Rajka Zuza nie schodzi z krzesełka, juz 3 razy glebe zaliczyła razem z nim, teraz to sie bedę miała!!! Teraz musimy sie zmobilizowac i zrobic to spotkanie bez dzieci, spokojnie pogadamy, zarzucimy %.