Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmelowa rapsodia

ta piczka chce mi odbić męża!!!!!!

Polecane posty

Gość barabarabab
no i niech spierdala, a ty jesli nie chcesz sie dalej meczyc to sie rozwiedz. to on juz wybral widzisz jaki kretyn woli jakas kasie od wlasnej zony. mowie ci kij mu w oko i plandeka na plecy! amen!

Gość pod pregierz
o matko ... typowe frajerskie zagranie zwalające wine na ciebie nie ponizaj sie czasem przed nim , olej goscia ,nie byliscie długo małzeństwem ,dasz sobie rade bez tego gnoja napisz mi w końcu do kogo nalezy mieszkanie bo w tym temacie moga byc z jego strony cyrki

Gość Cytam z zapartym tchem:-O

Gość no ciekawe
On zmięknie, teraz jest taktyczna gra na przetrzymanie, kto silniejszy. nie daj się, bo jak teraz tego nie utniesz to już się do końca życia od niej nie uwolnisz.

Gość pod pregierz
pokarz nam jak ona wyglada ? jakąś fote wklej i potem usuń

Gość Te wszystkie
tzw przyjaciółki trzeba tępić od początku. Na pewno ją posuwa nie ma ch**a we wsi!!!!

Gość karmelowa rapsodia
to ja prawdziwa karmel;owa. zalozylam te prowokacje wczoraj i jakas piczka sie podszyla pode mnie ciagnac ta historie;/ no nie wierzycie chyba ze iostanijea takie laski

Gość Te wszystkie
Jak to mówi mój znajomy: dupa ciągnie lepiej jak traktor!!!!

Gość nieeeeee!!!
...a tak sie wciagnełam w ta historie.....a to shit:/....szkoda ze nie ułozyła do konca a ty wszystko zepsułas...:(

Gość Te wszystkie
Podszywie Karmelowej!!!!! Dawaj dalej opowieść!!!! Czekamy!!!!!

Gość karmelowa rapsodia
Wczoraj koło 22 miałam niespodziewanego gościa.Mąz zjawił się i prosił żebym go wpuściła,nie chciałam bo wiedziałam ,że to nie ma sensu ale w końcu tak prosił ,że się zgodziła.Dał mi białe tulipany i powiedział ,że nie może bezemnie żyć.To ja na to a co z kasią ,oczywiście ironicznie ,a mój mężuś powiedział,iż zerwał z nią kontakt bo kocha tylko mnie.Nie uwierzyłam mu ,miałam go wyrzucić ale on podszedł do mnie i pocałował,ta wygasła namiętność wróciła do mnie ze zdwojoną siła !! No i wylądowaliśmy w łóżku,rano mąż obudził mnie czułym pocałunkiem i poszedł zrobić nam śniadanie ,a ja uwierzyłam przez moment ,że wszytsko się ułóży .Chwilę potem mąż dostał smsa ,odczytałam wiadomość chociaż nigdy tego nie robiłam . To była ona!! Pytała się jak mu poszło z żoną i zrozumiałam ,że to już koniec ,a wszystko to kłamstwo:((

Gość i co dalej sie działo ??
co dalej ? co powiedzałaś meżowi, moglaś odpisać, jej z jego telefonu spierd..

Gość Skarbik
i co dalej zmyslaj kobieto bo tu rzesze na ciąg dalszy czekają..ha

o matko , co za sukinsyn wszystko jej opowiada.. ( ale za białe tulipany plus, choć to bez znaczenia )

Gość karmelowa rapsodia
Napisałam jej smsa o tresci ze jest zwodnicza szmata i manipulantką.Telefon schowałam mężulkowi oczywiście,przy śniadaniu nic nie wspominałam o tym ,a potem oświadczyłam,że noc z nim była fajna ale to nie tego w życiu szukam i kazałam mu wyjść i poczekać na pozew rozwodowy od adwokata .Stał oniemiały i nie wiedział co ma zrobić,tego się po mnie nie spodziewał.Telefon oświadczyłam ,że jak znajdę odeśle mu pocztą,a tymczasem powypisuje kilka esemesów w jego imieniu do kasiuniu i innych jego przyjaciół,czas zemsty nastał:)

Gość szczera jędza1
Ale zrobiłaś teraz z tego bajkę :O nierealne to to zupełnie

Gość karmelowa rapsodia
To sami sobie piszcie ciąg dalszy ,zróbmy sobie konkurs na najciekawsze zakończenie

Gość karmelowa rapsodia
Napisałam z jego kom do wszystkich znajomych, że jest pedałem i właśnie się postanowił ujawnić, a do Kasiuni napisałam, że będzie się z nią spotykał pod warunkiem, że będzie mógł jej nasrać na cycki.

Gość ktosiowski
A skończy się pewnie tak, że on zabije Kaśkę, wróci do żony i będzie ją po kryjomu zdradzał z pluszowym misiem.

Gość karmelowa rapsodia
Hej to ja karmelowa ,ta prawdziwa,nie było mnie trochę i wdzę,że jest pełno podszywaczy.No więc tak dla scisłości pogodziłam się z mężem,obiecał,że zrywa kontakt z kaśką,i jak na razie słowa dotrzymuję,a poza tym sprawdzam go i wiem ,że jak do tej pory mówi prawdę.Trzymajcie za nas kciuki

Gość nieeee nooooo
podszywaczu pisz dalej bo to lepsze jak kurna wszystko tu razem wzięte!!!!!

Gość karmelowa rapsodia
Sorrki ale ostatnio nie miałam jakos czasu pisać ,z mężem puki co stosunki mamy poprawnę ,wierzę ,że zerwał kontakt z tą kaśką ale jestem trochę nieufna ,czas pokaże co będzie

Gość gość
kto dopisze zakończenie ?