Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmelowa rapsodia

ta piczka chce mi odbić męża!!!!!!

Polecane posty

Gość debilka1234567890
włóż jej do d**y buta męża

Gość karmelowa rapsodia
Łatwo wam mówić,to nie wasze małżeństwo się rozpada.Idę otworzyć wódkę,męża nie ma więc napije się sama.I zacznę myśleć co dalej:(

Gość ja piertole ale z niego
zjeb :O wez nie placz po takim pojebcu rozwiedz sie znajdziesz innego on chooojj jeden jest :O:O byc twarda niezalezna

rozpada sie tak rozpada sie wam malzenstwo z glownej winy meza ! a teraz placz tak jezscze go blagaj i przystan by kasia dalej byla ocknij sie kobieto ta jasne, juz dokonal wyboru (ciebie) ale wyprowadzil sie do mamusi by przemyslec ? ale co kurwa chce przemyslac ? to czy zona czy jakas kasia jest wazna ocknij sie w pore

mialo byc * bo musi przemyslec* nie mamusi a moze sie kurwa do kasi przeprowadzil na kilka dni by sobie wszystko przemyslec :O:O fujjj

Gość jhvhgfchfjknmjk
jeniffer jak mozesz glupszej od autorki nie znasz skoro sama nia jestes buahahahaha

Gość jhvhgfchfjknmjk
nie znac*

Gość karmelowa rapsodia
Zrobiłam sobie solidnego drina i już lepiej mi się myśli.Chyba macie rację ,zadzwonię do tej całej kaśki zarz i jej wygarnę co o niej myślę.Jak chce niech zabiera tego pasożyta,mnie już chyba wszystko jedno.Wiem tyle,że dłużej nie chce żyć we trójkę

Ja pierdolę.... brak mi słów po prostu :o On dokonał wyboru? To won do Kasi, spakuj reszte jego rzeczy (najlepiej brudne) i podwiez Kasi do praania!

Gość Paulichaaaxdd
I bardzo dobrze wygarnij szmacie co o niej myślisz!

Gość natiwetka
Widzisz, teraz masz sznasę załatwić tę sprawę raz a dobrze. Bo nie da się żyć tak jak Ty do tej pory. Trzymam kciuki i współczuję.

Gość karmelowa rapsodia
sŁuchajcie zadzwoniłam do niej z zastrzezonego,powiedziałam kilka epitetów których tu nie zacytuje i tak jak radziliście męża ciuszki do wora i do tej szalmy zawiozę,dziwne powinnam czuć smutek a zrobiłam to bez emocji i ulżyło mi jakoś.

Gość natiwetka
Dlaczego dzwoniłas z zastrzezonego? nie masz dość gierek? nie wolałabyś jasno postawić sprawy i mieć czystą sytuację?

Gość Paulichaaaxdd
Ciekawe co Twój głupi mężulek na to.!

Gość karmelowa rapsodia
Mój mężulek właśnie do mnie dzwonił co ja wyprwaiam,kasiunia się już poskarżyła .Teraz w sumie to mi jej żal ,męzulek jutro po pracy zapowiedział,że przyjedzie do mnie ale nic z tego .Rano dzwonię do ślusarża i zmieniam zamki ,do mojego domu wstępu już nie ma!

Gość a mąż jest u mamy
czy do Kasi pojechał?

Gość natiwetka
miejmy nadzieję ,że do jutra nie zmiękniesz :) a ten cymbał może wyciągnie jakieś wnioski...

Gość Paulichaaaxdd
hahah skąd ja to znam. też to przerabiałam. Niech mają za swoje!

Gość uhguihhghjoi
jakie wy jestescie wredne baby, az brak slow. cieszycie sie z tego, ze komus sie zwiazek rozpada? stare zgorzkniales zazdrosnice, kazdej babie tak radzicie, juz setki takich tematow czytalam i w kolko to samo glupie baby

Gość Paulichaaaxdd
A co ma cierpieć? Co to za facet dla którego jest ważniejsza przyjaciółka niż własna żona.!

Gość karmelowa rapsodia
Podobno wyniósł się do mamusi ale jak widzę dalej ma świetny kontakt z przyjaciółeczką,ja nie zamierzam wymięknąć, Paulichaaaxdd co miałaś na myśli mówiąc że z kądś to znasz.Czyżby kolejny mąż kanalia

Gość Paulichaaaxdd
Dokładniej chłopak. Miał taką przyjaciółkę która zawsze przy nim była. Codziennie razem, chodziła z Nami na spacery itd. Wytrzymałam to 4 miesiące i zerwałam. Teraz mam chłopaka, który ma przyjaciela jednego a nie przyjaciółkę. Ewentualnie koleżanki :)

Gość doradca od wszystkiego
sama sę męża seksoholika wybrałas to i teraz masz!

Gość koralik bez endu?
Dziwne skojarzenie.

Brawo kobieto :) a do jednej nikt tu jej nie mowi specjalnie by rozwalic zwiazek jej maz i kasiunia to robia ewidentnie rozumiem byc kolezanka ale nie do cholery non stop widziec jakas babe azz kasia sie zdarzyla poskarzyc masz racje spoakuj jego brudne majty i won jej pod drzwi byc twarda jak pien !!!!!! a jej dobrze nabluzgalas , moglas jej powiedziec ze podrzucisz mazusia maty brudne do wyprania wyjeb ich a maz jesli cie bedzie kochal to zrozumie , jesli tak sie nie stanie bedzie ci prawil moraly na jej temat bla bla bla to wypierdol go :) powodzenia nie daj sie kobieto nie daj -!

Gość ana. anaaaaaa
a ja myslę ze zle zrobiłam. teraz kasia wygrała. jest "poszkodowana" a Ty wyszłaś na wreda zonkę ktora nie rozumie męża. przegrałaś :] lepiej by było gdybyś wypisała na kartce wszystkie Twoje obawy i emocje usiadła z nim i mu powiedziała. bez oskarżania ale np. czuje ze kaska jest wazniejsza nie bez powodu bo.. i podaj przykłady albo gdy zapraszasz kasie tak czesto mam wrazenie ze.. bla bla a teraz wyszłas na wariatkę

nie wiem czy ta historia jest prawdziwa czy nie ale...mialam podobnie tyle ze bylismy zareczeni... zostawilam gnoja a on...jest teraz z nia.. ze swoja przyjaciolka i nawet nie probowal o mnie walczyc. bylismy razem 3 lata

taaa jasne trzeba bylo na kartce napisac swoje obawy z tego co czytalam autorka juz mowila mu o owym nie skutkowalo dalej kasia wiec wypad do niej ja bym juz nie dala rady tyle czasu tego ciagnac a tak apropo ile jestescie malzenstwem i ile byliscie razem bo kasia od samego poczatku chyba jest ? zreszta ona nie ma faceta ?:O jakiegos zajecia ? :O kobiety to naprawde niektore suki az zal :O

Gość a jjaaaa
Prowo jak nic ten tekst o świadkowej i cała ta reszta :) lasce życie się sypie , mąż zabiera gacie i wynosi się z domu a ona relacjonuje wszystko na żywo na kafe :D a reszta przeżywa jak najlepszą telenowelę telewizyjną ;)

Gość ana. anaaaaaa
ale oskazac a mowic o obawach to róznica. nie wiemy jak było. i czy w ogole było. ;)