Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erubisu

Restauracja w Poznaniu. Co polecacie ?

Polecane posty

Gość erubisu

No więc interesuje mnie jakaś fajna knajpka w poznaniu lub pod poznaniem serwująca dobre jedzenie i nadająca się na romantyczny obiad. macie jakieś swoje typy ?

Gość pani bolkowa
kocham Cie skarbie:) i dolaczam do pytania:)

Gość polecam grupon
Na tej stronie http://www.groupon.pl/in/.Cw5MFQ mozna za polowe ceny albo taniej skorzystac z zabiegow kosmetycznych , bonów do restauracji i wielu innych w danym miescie, wystarczy sie zarejestrowac i sprawdzic co oferuja w twoim miescie. Taki zakupiony bon mozna podarowac jako prezent. Nie bedzie na nim zapisane ile placiles tylko na faktyczna jego wartosc. Ja juz skorzystalam w Poznaniu kupilam bon na mikrodermabrazje zamiast 120 zl zaplacilam tylko 45 zl( i na bonie z ktorym mam isc do salonu na zabieg jest napisane 120 zl), teraz chce sie zapisac na kurs tanca zamiast 120 zl zaplace 50zl. Kolezanka mi to polecila i jestem bardzo zadowolona.

Gość erubisu
Najlepiej jakby kelnerki w restauracji były bez majtek i bez staników.

Polecam restaurację Roma na ul. Półwiejskiej - romantycznie i smacznie. Oczywiście klasyk - Hacjenda na Morasku, nie dokońca romantycznie, bardziej oficjalnie, ale mają pyszne, świeże jedzenie. I Mykanos na Plasu Wolności - grecka tawerna. To są moje ulubione i sprawdzone restauracje w Poznaniu. Ale na 1-szym miejscu stawiam restaurację Roma - byłam tam na rocznicę. Romantycznie, pięknie i smacznie. I dostaliśmy od właściciela restauracji nawet mały prezent ;)

Gość Poznań Kotek
myślę,że ok jest w Magnoli ( park Kasdprzaka), wszelkie shusi też są ok ale tam romantycznie chyba nie jest:-), poza tym ja lubię Delicje ( uwaga drogo)

Gość erubisu
A CZY W POZNANIU SĄ EGENCJE TOWARZYSKIE ?

Gość erubisu
prosze sie nie podszywać pod ten login. ostatnie dwie wypowiedzi nie należą do mnie. Dzięki za opinie. Na pewno skorzystam :)

Gość polokololo
W Magnolii zabijają ceny! fajnie i dośc tanieo jest w Pierogarni Stary Młyn na Wrocławskiej! Brdzo dobre jedzenie i świetny klimacik:)

Gość sbgdab
ul. św Marcin Alibaba

Gość Katarzyna S.
Polecam restauracje Italia.. dla mnie przepyszne jest carpaccio z łososiem..uwielbiam tą rybkę a dobre przyprawienie robi swoje.. Poza tym jest tam fajny włoski klimacik.

Gość knfvb
ej a jak się nazywa ta knajpa co zorro przebrany wychodzi i desperadosy są na suficie?

Gość gentlemanIam
sushi-taxi w hotelu andersia

Gość gentlemanIam
tzn ja polecam tą restauracje, nie jest to odpowiedź na pytanie poprzednika :)

Gość kapucynkaa
zależy co kto lubi, ale ja dość często zaglądam do restauracji Ahmed, bo mają super jedzenie i niskie ceny.

Gość Marcepan56
Zdecydowanei najlepsza w jakiej byłem w samym poznaniu to restauracjaitalia.pl Świetne, włoskie jedzenie.

Gość medeis
Jeżeli wiosna lub latem to tylko Umberto na cytadeli, a na przedmieściach Poznania restauracja Powozownia - świetne jedzenie, zaraz obok stadnina koni i las.:)

Gość medeis
Ach i jeszcze warto polecić Arkadię Smaków - na garbarach, ale to już dla tych, co lubią gotować i sami chcą zadbać o romantyzm. Ostatnio zakupiłam tak czarny makaron z sepią, do tego kapary, wędzony łosoś, a na deser Panna Cota. To nowy sklep z art z Włoch, Hiszpanii i innych zakątków. I fajna sprzedawczyni- doradza:)

Gość wozniaczek939
Bylem. Polecam zdecydowanie restauracjaitalia.pl Naprawdę bardzo dobre jedzenie, fajne ceny no i przyjemnie w środku :)

Gość kotyl
A ja polecam stronę: www.eating-out.pl, która przekazuje aktualne informacje z poznańskich restauracji (zniżki, nowe menu, ciekawe wydarzenia)

Gość Dsero
Zdecydowanie polecam restaurację Italie^^

Gość Nostropo
Czepiasz się chłopaka, a może po prostu nie stać go na lepszą wypowiedź.Fakt faktem mógł napisać coś w stylu: Restauracja Italia to fenomenalne miejsce znajdujące się w centrum poznania, gdzie spotkasz się z włoską kuchnią najwyższej jakości. Miła obsługa zadba o to, żeby było ci miło podczas spożywania posiłku, a atrakcyjne ceny przyciągają. No ale nie napisał hehe, no cóż, liczą się chęci.

Gość Nataneko
Korzystając z okazji, pozwólcie że spytam. Ile płaciliście, za jedzenie w Italii?

Gość gość
Mnie mąż zabrał do restauracji http://www.parkrodzinka.pl/ a w związku z tym, że to było jedne z niewielu miejsc, gdzie moglismy z nimi pójśc. Jak chcesz zeby było romantycznie to wystarczy Ci tylko twoj ukochany, nic wiecej dookoła

Gość Doriana7
Bistro Szyperska lokal położony kawałek drogi od rynku, ale warto się wybrać - http://bistroszyperska.pl/ - bardzo sympatyczna atmosfera, dość różnorodne jedzenie, które niekiedy bardzo pozytywnie zaskakuje, nie jestem np. zwolenniczką pizzy, ale u nich jest taka prosto z pieca i ona zupełnie inaczej smakuje. Par też sporo można spotkać więc jak najbardziej na randkę czy normalny obiad lokal się nadaje - http://bistroszyperska.pl/

Gość gość
bar/restauracja " METKA" niedaleko MTP :)

Gość fertds
Jak jedziesz do nowego miasta to sobie zainstaluj w telefonie aplikacje http://gastronavi.com.pl . To taka nawigacja tylko prowadzi po najsmaczniejszych restauracjach:P Można też złożyć zamówienie na telefon.

Gość gość
Ja bym poleciła Manekina - fakt ciężko zdobyć stolik w godz. popołudniowych ale jedzenie pyszne i ceny też są do przyjęcia. Warunek jeden trzeba lubić naleśniki ja uwielbiam u nich różnego rodzaju propozycje wytrawne.

Gość gość
Ze względu na swój niezastąpiony klimat wybrałabym Altanę Pałacu Wąsowo w Malcie. Po 1 fajna atmosfera i wystój, po 2 dobre jedzenie i całkiem spory wybór, a po 3 ceny są przyzwoite.