Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erubisu

Restauracja w Poznaniu. Co polecacie ?

Polecane posty

Gość syśka224

ja polecam Hanka Cafe&Lunch z pysznymi, polskimi obiadkami 😄 a lunche po 12 zł 

Gość mirka13

Wild West 93 był super ;( Szkoda, że zamknęli bo były tam najlepsze burgery (oczywiście jeżeli chodzi o Poznań)

Gość jjjmm

Mega dobre ciasto pieką w Maxipizza. Robią je na świeżo dzień w dzień nie jest odleżane i to się przekłada na smak zapach i w ogóle konsystencję, jest bardzo puszyste. Poza tym składniki też kładą w lepszej jakości, ich kukurydza jest faktycznie słodka, a szynka to prawdziwa szynka a nie wyrób szynkopodobny o standardzie parówki.

Gość anna
Dnia 15.05.2019 o 10:24, Gość jjjmm napisał:

Mega dobre ciasto pieką w Maxipizza. Robią je na świeżo dzień w dzień nie jest odleżane i to się przekłada na smak zapach i w ogóle konsystencję, jest bardzo puszyste. Poza tym składniki też kładą w lepszej jakości, ich kukurydza jest faktycznie słodka, a szynka to prawdziwa szynka a nie wyrób szynkopodobny o standardzie parówki.

Rownież polecam

Gość gość

Fajna restauracja to www.tapas.pl przy Wrocławskiej w Poznaniu. Smaczne jedzenie, bardzo miła atmosfera. Jeśli szukasz na terenie Poznania smacznego hiszpańskiego jedzenia to myślę, że warto się tam wybrać. Sporo świetnych opcji uda się wybrać.

Gość gość

Jadłem w Poznaniu w wielu restauracjach i wydaje mi się, że spośród tych, które w ostatnim czasie udało mi się odwiedzić to moje serce skradła restauracja www.cybina13.pl. Naprawdę przyjemne miejsce z bardzo smacznym jedzeniem, gdzie będzie warto zajrzeć, dania na świeżo przygotowane więc można jeść bez obaw.