Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erubisu

Restauracja w Poznaniu. Co polecacie ?

Polecane posty

Gość gość
Mi tam niesamowicie smakuje jedzenie w restauracji http://www.raut.pl/ ;) Fakt, że jest kawałek od centrum, ale moim zdaniem warto. Piękna lokalizacja, świetne składniki i dania, które zaskakują wręcz ;) Polecam!

Gość Kameras
Ja polecam z własnego doświadczenia i po wizytach w wielu restauracjach Małego Cesarza na Obornickiej. Mają na prawdę świetne jedzenie i bardzo dobre ceny jak za takie jadło.

Gość Mirka34
Ja gorąco polecam restaurację w centrum Poznania http://poznan.platinumpalace.pl/restauracja , bardzo klimatyczne miejsce, zarówno na romantyczną kolację z drugą połówką , jak i obiad biznesowy, jestem pewna, że będziesz bardzo zadowolony z wizyty w tym miejscu ;)

Gość gość
Zamawiam od jakiegoś miesiąca pizzę z Maxipizza i jeszcze nie miałem powodów do narzekań na obsługę. Dojeżdżają na czas, wszystko jest ciepłe, zamówić można wygodnie online przez www.maxipizza.pl/poznan Ogólnie na duży plus ten lokal bym ocenił, brakowało mi w Poznaniu tak dobrej pizzy za tak małe pieniądze przy dowozie.

Gość gość
Ciekawą ofertę mają w Maxipizza na Serbskiej, ktoś ich kojarzy? Niedawno znajomy stwierdził, że u nich kupimy i dowieźli bardzo sprawnie. Byliśmy akurat na małej domówce, więc wiadomo, że nagle wszyscy zaczęli się głodni robić. Długo nam na jedzenie nie kazali czekać i jak pani z obsługi powiedziała, że kurier będzie za niecałe pół godziny to rzeczywiście tak dotarł. Menu i ceny są na www.maxipizza.pl/poznan

Gość gość
Jestem z Poznania ale nie kojarzę Maxipizza, tzn. teraz kojarzę. Uwielbiam pizzę, więc u nich nie spróbuję, bo musi być wujowa, że tak się reklamują

Gość gość
Lubię czasami wpaść ze znajomymi do Maxipizza na Serbską. Bardzo fajnie prowadzona restauracja z dobrymi cenami i pizzą, którą można się najeść. Jak potrzebuję na jakiejś domówce zamówić jedzenie nocą to też dzwonię do nich, na stronie www.maxipizza.pl/poznan jest tel i w ogóle całe menu z cenami.

Gość babciabogusia
Jak dla mnie w Poznaniu to tylko http://www.estella.pl Mają fantastyczne potrawy kuchni włoskiej, no i przede wszystkim duży wybór (nie tylko makaron pesto czy carbonarę). Do tego można też u nich robić większe imprezy , np. przyjęcia firmowe. No i ceny całkiem przystępne. Od jakiegoś czasu tam chodzę i jestem zadowolona

Gość gość
Zdecydowanie Oberża Pod Dzwonkiem! http://oberza.com.pl/ ma świetny klimat i po prostu pyszne potrawy. Jedna z moich ulubionych restauracji w Poznaniu.

Gość gość
Na Serbskiej w centrum handlowym Tesco jest dobra pizzeria – Maxipizza (ich strona - www.maxipizza.pl/poznan ). Miejsce godne polecenia jeśli ktoś przepada za włoską kuchnię. Muszę przyznać, że pizza im szczególnie dobrze wychodzi, ciasto jest perfekt. Jadałem pizzę we Włoszech i ich na cienkim cieście bardzo przypomina tę oryginalną co Włosi wypiekają.

Gość gość
ja nie lubię pizzy ale za to mam swoją ulubioną restauracje w Poznaniu www.oberza.com.pl. Super jedzenie i też chodzę tu z moim dzieckiem bo jest w menu obszerna karta dań bezglutenowych co rzadko się zdarza w restauracjach.

Gość gość
Hej, cześć. W mieście ciężko o dobrą pizzę zwłaszcza z dowozem. Może to też kwestia tego, że większość lokali dowozi jedzenie już zimne i przez to mniej smakuje. Chyba tylko Maxipizza faktycznie jakoś bardziej profesjonalnie zabezpiecza jedzenie termicznie, bo od nich zawsze jest gorąca pizza. Także ich bym polecał. Cennik jest na www.maxipizza.pl/poznan . Nie biorą dużo, zwłaszcza że duża pizza jest realnie duża.

Gość Booya1
Jak będziecie we Wrocławiu to polecam odwiedzić OkWine BarJ est tu niezwykle romantycznie i mają niespotykane nigdzie wina. Byłam tu z mężem ,z którym pewnie jeszcze się tutaj wybierzemy . W mojej ocenie lokal, jedzenie i obsługa 10/10 Tutaj znajdziecie ich aktualne menu http://www.okwinebar.com/ które według mnie jest wyśmienite.

Gość gość
Na Serbskiej w centrum handlowym Tesco jest dobra pizzeria – Maxipizza (ich strona - www.maxipizza.pl/poznan ). Miejsce godne polecenia jeśli ktoś przepada za włoską kuchnię. Muszę przyznać, że pizza im szczególnie dobrze wychodzi, ciasto jest perfekt. Jadałem pizzę we Włoszech i ich na cienkim cieście bardzo przypomina tę oryginalną co Włosi wypiekają.

Gość gość
Może przejdź się na Serbską do Maxipizza – www.maxipizza.pl/poznan Bardzo dobre jedzenie za rozsądne pieniądze. Pizzę dają naprawdę dużą, a jak się weźmie na grubym cieście to już w ogóle można się najeść. Jest dużo rabatów, jakiś promocji, więc można przyoszczędzić. Odkryłem ich w sumie niedawno i teraz coraz częściej biorę u nich jedzenie z dowozem.

Gość gasiooo
Na pewno znajdzie si kilka propozycji wartych zainteresowania ale wydaje mi się, ze Pod Niebieniem z swoją kuchnią polską jest dla mnie nr 1. Ona duży nacisk kładzie na dania wegetariańskie ale są bardzo smaczne.

Gość gość
Mogę na ten moment polecać Maxipizza. Super lokal z pizzą jedną z lepszych jakie w Poznaniu jadłem. W lokalu za często nie jestem, ale za to zamawiam chyba średnio raz w tygodniu z dowozem. Najczęściej biorę w weekend i mimo dużego ruchu, bo wiadomo że weekendowo najwięcej ludzi kupuje na wynos jedzenie, to czas oczekiwania jest bardzo krótki.

Gość Renatkaaa
Poznań to dość duże miasto dlatego też trudno, na początku znaleźć naprawde dobrą restauracje. W moich poszukiwaniach trafiłam na Pod Niebieniem http://www.pod-niebieniem.pl/ . Znacie też tą restauracje? Oferuje ona nowoczesną kuchnię polską, duży nacisk kładzie na dania wegetariańskie

Gość gość
Ja mam swoją jedną ulubioną pizzerię, zawsze zamawiam tylko u nich- https://www.questapizza.pl/. Szybki dowóz, za to naprawdę duże brawa. Jak się okazuje, jednak można w Poznaniu szybko jedzenie dowieść, jest to wykonalne. Czasami też ze znajomymi spotykamy się na miejscu i przyjemnie jest tam posiedzieć bo mają fajny lokal.

Gość gość
Jak szukacie właśnie resto z miłą obsługą, fajnym menu, dobrym %, a do tego klimatycznej to polecam Obreżę pod Dzwonkiem w Poznaniu – idealne miejsce na wypoczynek. Tu macie do nich adres, polecam zerknąć http://oberza.com.pl/. Osobiście najbardziej uwielbiam Kawał Gnata, czyli stek wieprzowy z kością.

Gość gość
Ja byłam niedawno w www.restauracjawisniowysad.pl. Mają bardzo ładny wystrój, miłą obsługę i pyszną kuchnię.

Gość gość
Ma coś w sobie innego pizza w Maxi Pizza, mi ich ciasto wyjątkowo smakuje i fajnie że na składnikach nie oszczędzają. Sos, sery, szynka, wszystko czuć że jest niedawno kupowane a nie magazynowane od roku :P Wybór pizzy mają spory, mi smakuje klasyczna – szynka, ser, pieczarki i więcej mi do szczęścia nie trzeba ;))

Gość DominikaH
Miałam okazje być już w kilku restauracjach ale najmilsza atmosferę miała Pod Niebieniem. Miła restauracja ze smacznym jedzeniem, gdzie warto od czasu do czasu wpaść.

Gość gość
Najbardziej przypadała mi do gustu w Poznaniu restauracja Bulwar, którą znalazłam na Starym Rynku 37. Wydaje mi się, że mają najlepszej jakości jedzenie w całym mieście.

Gość Madeline268
Na starym rynku jest bardzo smaczna i fajnie wyglądająca restauracja Wild West - ich wołowinka jest yummy!

Gość gość
Widzę ze kilka osób już polecało maxipizze i też nie będę oryginalny i również ich polecę szczególnie pizza pepperoni mi smakuje u nich

Gość gość
Polecam Maxi Pizzę, lokal mają na pl Wolności, w sumie dość niedawno go otworzyli. Na stronie maxipizza.pl masz formularz do składania zamówień. To co mi się u nich podoba to naprawdę szybka dostawa, jeszcze nie miałem sytuacji żeby pizza doszła później niż w pół godziny. Znacie inną pizzerię w Łdź która tak szybko robi dowóz? Ja nie...

Gość Gienek

Ja to rzadko jem na mieście ale jak już to własnie w tej maxipizzy najczęściej 

Gość milenawojek

Wild West - bardzo oryginalne i smaczne miejsce w stylu dzikiego zachodu 😄

Byłam ostatnio w Kenko, https://kenko.pl/ lokal od razu przypadł nam do gustu. Wystrój jest bardzo ładny, a wnętrze przestronne. Bardzo miła obsługa, można się zrelaksować, wyciszyć i bardzo dobrze zjeść. Klimatyczne miejsce, nie mogę się doczekać aż wrócę ponownie. Polecam na randkę jak i rodzinne wyjście.