Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 erubisu

Restauracja w Poznaniu. Co polecacie ?

Polecane posty

Go艣膰 sy艣ka224

ja polecam Hanka Cafe&Lunch z pysznymi, polskimi obiadkami 馃槃聽a lunche po 12 z艂聽

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mirka13

Wild West 93 by艂 super ;( Szkoda, 偶e zamkn臋li bo by艂y tam najlepsze burgery (oczywi艣cie je偶eli chodzi o Pozna艅)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jjjmm

Mega dobre ciasto piek膮 w Maxipizza. Robi膮 je na 艣wie偶o dzie艅 w dzie艅 nie jest odle偶ane i to si臋 przek艂ada na smak zapach i w og贸le konsystencj臋, jest bardzo puszyste. Poza tym sk艂adniki te偶 k艂ad膮 w lepszej jako艣ci, ich kukurydza jest faktycznie s艂odka, a szynka to prawdziwa szynka a nie wyr贸b szynkopodobny o standardzie par贸wki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anna
Dnia 15.05.2019 o 10:24, Go艣膰 jjjmm napisa艂:

Mega dobre ciasto piek膮 w Maxipizza. Robi膮 je na 艣wie偶o dzie艅 w dzie艅 nie jest odle偶ane i to si臋 przek艂ada na smak zapach i w og贸le konsystencj臋, jest bardzo puszyste. Poza tym sk艂adniki te偶 k艂ad膮 w lepszej jako艣ci, ich kukurydza jest faktycznie s艂odka, a szynka to prawdziwa szynka a nie wyr贸b szynkopodobny o standardzie par贸wki.

Rownie偶 polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Fajna restauracja to www.tapas.pl przy Wroc艂awskiej w Poznaniu. Smaczne jedzenie, bardzo mi艂a atmosfera. Je艣li szukasz na terenie Poznania smacznego hiszpa艅skiego jedzenia to my艣l臋, 偶e warto si臋 tam wybra膰. Sporo 艣wietnych opcji uda si臋 wybra膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Jad艂em w Poznaniu w wielu restauracjach i wydaje mi si臋, 偶e spo艣r贸d tych, kt贸re w ostatnim czasie uda艂o mi si臋 odwiedzi膰 to moje serce skrad艂a restauracja www.cybina13.pl. Naprawd臋 przyjemne miejsce z bardzo smacznym jedzeniem, gdzie b臋dzie warto zajrze膰, dania na 艣wie偶o przygotowane wi臋c mo偶na je艣膰 bez obaw.

Udost臋pnij ten post