Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WayneCramp

Nie spełniam wymagań żadnej kobiety - i co teraz?

Polecane posty

Gość no to raz dwa
na silke za jakis rok kazdy znajdzie sobie w miare ladna laske 🖐️

Może nie tak do końca z tym charakterem - że się nie liczy. Ale jego nie widać na pierwszy rzut oka a zatem musisz się spodobać a wtedy panna już popracuje nad twoim charakterem.

Gość jołjoł
że ja niby mam kwadratową glowę ? :) ahh nie jestem normalna naprawde i do tgo ładna. mam dobre studia bede mialą dobrą place dlaczego mam niby lecieć na kase? ahh szkoda mi was.. nie umiecie zrozumieć że pieniądze to nie wszystko

Gość zajebisty27
skoro kobiety dotrwały do chwili obecnej i przeżyły te miliony lat ewolucji i chudych lat to MUSZĄ być materialistkami Ich istnienie jest tego dowodem

"mam dobre studia bede mialą dobrą place dlaczego mam niby lecieć na kase?" W szklanej kuli zobaczyłaś, że wiesz, że mieć będziesz czy może tatuś zagadał z kim trzeba? To weź sobie bezrobotnego i go utrzymuj skoro tak ci się będzie wiodło dobrze. "ahh szkoda mi was.. nie umiecie zrozumieć że pieniądze to nie wszystko" Póki co to ty pierwsza to napisałaś.

" no to popracuj nad wyglądem darker " W przeciwieństwie do ciebie - żywa reklamo anoreksji - nie narzekam.

Gość no nad charakterem sie juz
nie popracujesz jezeli masz 20 lat albo wiecej juz sie uksztaltowal

Po co mam pytać jak zdjęcie widziałem. I co, że sprzed dwóch lat? Wszyscy wiedzą, żeś patyczak.

"no nad charakterem sie juz nie popracujesz jezeli masz 20 lat albo wiecej juz sie uksztaltowal " Zawsze można iść na terapię (kilkuletnią) i wmawiać sobie, że działa :D

a znaki interpunkcyjne zna? :p bez obrazy Koleżanko, ale w życiu różnie bywa - może Ci się wydawać, że pieniądze nic nie znaczą, możesz w to wierzyć - póki co jednak jesteś na tyle młoda i niedoświadczona (sądząc po wieku, statusie zawodowym i stanie rodzinnym), że nie masz okazji zweryfikować swoich opinii :) to tak jakbyś chodziła do pracy dla samej satysfakcji - bo przecież nie jesteś materialistką?

potwierdzam - cream nie jest anorektykiem :) przynajmniej na fotce, którą widziałam absolutnie tak nie wygląda

Gość zajebisty27
autorze, rada jest prosta skoro teraz masz 26 lat a wyglądasz na 16 to musisz zaczekać jeszcze tylko 10 lat w wieku 36 lat będziesz miał branie jak ta lala be patient

Sylwetkę może i poprawił ale siana w głowie trudniej się pozbyć.

Gość urocze czy komiczne
och jest i moj ulubiony Darker;) Nie przejmuj sie autorze. Moj narzeczony w twoim wieku miał podobnie;) z tym ze teraz ma 33 lata, wygląda troche mlodziej, ale dorobił się juz zawodu, samochodu, 3 kolegów i mnie:D ten zestaw w zupełności wystarczy.

Gość urocze czy komiczne
Do tgo marudzi i wmawia sobie ze to przez introwertyzm;)

Gość on tak ma pewnie od
urodzenia dzieci z piaskownicy go wyrzucali a on wracal i walil je lopatka po glowach :classic_cool:

"Nie przejmuj sie autorze. Moj narzeczony w twoim wieku miał podobnie z tym ze teraz ma 33 lata, wygląda troche mlodziej, ale dorobił się juz zawodu, samochodu, 3 kolegów i mnie ten zestaw w zupełności wystarczy. " Jak w tym dowcipie: trzy ulubione zwierzęta kobiety, norki w szafie, jaguar w garażu i osioł co na to zarobi. "Darker dziwisz się że nie masz przyjaciół? Jesteś zgorzkniały jak 60-latka...." Ja się nie dziwię. Jestem dość cichy i nie zbyt rozmowny. A moje nastawienie pochodzi z moich doświadczeń. "i wmawia sobie ze to przez introwertyzm" Bo introwertycy to takie dusze towarzystwa... tumanoid.

Gość urocze czy komiczne
wracał i mowił innym dzieciom ze swiat jest zly i trzeba sie z tym pogodzić, BO TAK.;)

"Darker Z takim podejściem nie poznasz nikogo normalnego bo sam jesteś NIENORMALNY" Mnie wystarczy jak normalne panny ze mną postępowały aby sobie odpuścić. Dzięki za troskę.

Zmień to nastawienie bo w niczym ci na pewno nie pomoże... Nie wiem ile masz lat ale mi się wydaje że się wychowujesz przy zbyt troskliwej mamusi która ci tyle głupot na temat kobiet wpaja

Gość urocze czy komiczne
nie trać czasu na "naprawianie" Darkera moja droga. Jemu juz nic nie pomoże ;)

Gość zajebisty27
"wracał i mowił innym dzieciom ze swiat jest zly i trzeba sie z tym pogodzić, BO TAK." bo jest

"Zmień to nastawienie bo w niczym ci na pewno nie pomoże..." Żaden problem. PSTRYK! Zrobione. Co jeszcze? Charakter? SZAST-PRAST! Już. Może kolor skóry do tego? "Nie wiem ile masz lat ale mi się wydaje że się wychowujesz przy zbyt troskliwej mamusi która ci tyle głupot na temat kobiet wpaja" Mam 26 lat a moja matka zawsze mi mówiła aby szanował kobiety. I patrz jak skończyłem :D

Gość urocze czy komiczne
ale dzieci olewały co on mowi i dzięki temu miały przynajmniej kilka lat życia w błogiej nieświadomości podczas, gdy Darker już wtedy się umartwiał swoją marną egzystencją..