Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WayneCramp

Nie spełniam wymagań żadnej kobiety - i co teraz?

Polecane posty

"Na pocieszenie dodam że chromosom Y zanika i przewiduje się że paręset tysięcy lat faceci wymrą" I wtedy się okaże, ze nie da się skosić trawnika wibratorem.

Gość urocze czy komiczne
nie przypominam sobie takowych. bynajmniej w stosunku do mnie:) za jednego kiedys nawet zmuszona bylam bic sie w barze, inaczej za bardzo by go poturbowali.. ale to byly dawne swietne czasy kiedy nie podnoszono ręki na kobietę, wiec owi napastnicy okazali raczej zdziwienie;)

Gość ....Maćka....
"oglądałem w telewizji reportaż "zabić Z MIŁOŚCI" to było o tym, że facet znęcał się nad swoją kobietą z ktorą mial dzieci i doszło do tego że pewnego razu rzucil jej w plecy nożem, ] ona opowiadala, że go kocha i jak jej rzucił w plecy to opowiadała że nic nie poczula tylko on z czulością wyjął jej potem ten noż i że ona mu wybaczy wszystko. Matka Natura wie co robi, oj wie." ty tu o patologii i skrzywieniach psychicznych a my o przeciętnej kobiecie. A skoro już o ofiarach mowa to nie wiem czy słyszałeś ale jest coś takiego że ofiary bronią swoich oprawców z czystego przywiązania i lęku przed zemstą. Rozmawiamy o związkach a nie o relacjach kat-ofiara.

"Rozmawiamy o związkach a nie o relacjach kat-ofiara. " Często to to samo.

Gość urocze czy komiczne
poruszajmy sie w kregu normalnych zwiazkow a nie patologii, ktorej za wszelką cene sie doszukujecie, zeby znalezc wytłumaczenie dla samotnosci..

Gość przykro nam bardzo
"Darker "Rozmawiamy o związkach a nie o relacjach kat-ofiara. " Często to to samo." przykro nam że miałeś tak w domu

Gość ....Maćka....
[I wtedy się okaże, ze nie da się skosić trawnika wibratorem.] Nie rozśmieszaj mnie! Znam więcej kobiet które dadzą radę wymienić gniazdka, przepchać kran i zrobić tego typu rzeczy niż facetów.

"przykro nam że miałeś tak w domu " Nie myl swojego dzieciństwa z moim

Gość urocze czy komiczne
chlopcy geralizują, uwazają nas za słabe, nie dające sobie bez mezczyzny rady w zyciu jednoczesnie pragnąc abysmy kochaly ich pokojowa naturę... czysty paradoks. a ponoc to my jestesmy skomplikowane..

Gość przykro nam bardzo
to w takim razie skąd wiesz że CZĘSTO tak się zdarza? Chyba musisz miec takie przypadki BLISKO siebie. Ja jakos w swoim otoczeniu się z takim czyms nie spotkałam.

"Nie rozśmieszaj mnie! Znam więcej kobiet które dadzą radę wymienić gniazdka, przepchać kran i zrobić tego typu rzeczy niż facetów. " O ile nikt nie jest na tyle głupi aby wsadzać widelec w gniazdko to wsypanie kreta aby udrożnić odpływ to nie fizyka kwantowa.

urocze czy komiczne..wy nie myslicie logicznie tylko kierujecie sie emocjami a kazdy wie ze emocje to najgorszy doradzca

Gość urocze czy komiczne
darker ty jak zwykle ze skrajnosci w skrajnosc. to z braku logicznych argumentow?

"uwazają nas za słabe, nie dające sobie bez mezczyzny rady w zyciu " Nooo spać nie mogę bo to moje główne zmartwienie. muahahaha!

Gość urocze czy komiczne
janiewim oprawdy jakie "wy" spotykales na swojej drodze, ze znowu generalizujesz.

"darker ty jak zwykle ze skrajnosci w skrajnosc. to z braku logicznych argumentow?" To samo do ciebie ale z wycieczkami personalnymi.

Gość dfhgh
urocze czy komiczne------------ > a ty przerwy na sranie sobie robisz ,czy tak siedzisz i napierdalasz pod siebie ?:)

Gość zajebisty27
bardziej subtelne przykłady opisałem wcześniej w tym kontekście powiedzenie dziewczyn, że "ZRYWAM Z TOBĄ BO JESTEŚ DLA MNIE ZA DOBRY" nabiera szczególnego charakteru i wymowy, prawda? Doceńcie to co pisze bo mi kilka lat zajęło rozwiązanie tego problemu. Może powinienem opatentować tą wiedzę, bo wcześniej nikt na to nie wpadł tak całościowo. Ale ogólnie to jest przerażające i dołujące bo zyjemy w kurewskim świecie stworzonym przez kobiety i nic nie wskazuje na poprawę.

Gość ....Maćka....
"O ile nikt nie jest na tyle głupi aby wsadzać widelec w gniazdko to wsypanie kreta aby udrożnić odpływ to nie fizyka kwantowa." tak do wszelkich napraw zabieraja się faceci:P "wy nie myslicie logicznie tylko kierujecie sie emocjami a kazdy wie ze emocje to najgorszy doradzca" Kolejny paradoks. przecież sam twierdzisz że my kobiety jesteśmy materialistkami i zwracamy uwagę tylko na dobra materialne. Skoro tak to wybieramy sobie za partnera osobę majętną więc nie ma tu miejsca na żadne emocje a jedynie wyrachowanie i czystą logikę.

Gość po co wy to piszecie
darker to tluk juz psychike ma uksztaltowana, jest milym chlopcem bez szansy na zwiazek co ja gadam na dziewczyne 🖐️

Gość urocze czy komiczne
nie musisz sie o mnie martwić, a tym bardziej o moje "przerwy na sranie" pelen szacunek za umiejetnosc dyskusji. nie ma to jak rzucic pare nokautujacych frazesów. zawsze dają przewage przy braku argumentacji.

Logika podpowiedziałaby, że dla tego gościa możecie być tylko kolejnym nacięciem nad łóżkiem. Matka natura was tak zaprogramowała, że szukacie właśnie takich. Dostajecie po dupie... i znów to samo. I ponownie.

nie bo wy nawet jak by was bogaty facet lał po ryjach to byscie od niego nie odeszły tylko dlatego ze jest bogaty mało jest takich przypadków??? nie potraficie wybrac dla siebie odpowiedniego faceta i tyle

"darker to tluk juz psychike ma uksztaltowana, jest milym chlopcem bez szansy na zwiazek co ja gadam na dziewczyne " Zaraz tłuk... chociaż i tak brzmi lepiej niż miły chłopiec.

Gość ....Maćka....
Bo mnie wkurwia męskie pierdolenie o tym jakie kobiety są beznadziejne i złe, że zginą bez mężczyzny w przeciągu tygodnia bo wsadzą wsadzą do gniazdka widelec. Kurwa facet w tym czasie zgnije w smrodzie bo obsługa pralki go przerasta.

Gość ....Maćka....
"nie potraficie wybrac dla siebie odpowiedniego faceta i tyle" :D:D bo takich facetów NIE MA! a co do upodobania sobie majetnych facetów- przepraszam bardzo jak przeciętna kobieta ma przeżyć zarabiając 1200zł netto? Dyskryminujecie nas na każdym zawodowym kroku więc nie dziwcie sie że niektóre z nas doją was jak stare krowy.

Gość znudzony życiem :(
Darker a zastanawiałeś się kiedyś dlaczego kobiety są takie ładne? czemu to miało służyć przez te miliony laty ewolucji i w jaki sposób przetrwały te ciężkie czasy - jakich osobników ZAWSZE wybierały ŻEBY PRZETRWAĆ? małe dzieci są ładne ponieważ chroni je to przed agresją u kobiet było to samo - musiały wybierać agresywnych, silnych i egoistycznych osobników bo tylko w ten sposób mogły przeżyć, Na poziomie podświadomym zatem zainteresują się WYŁACZNIE takim osobnikiem i tylko w takim się zakochają. Facet który jest miły z pewnością nie spełnia wymaganego kryterium agresywności. Poza tym tylko najbardziej agresywni i najsilniejsi są w stanie przetrwać wiec w trosce o potomstwo takich właśnie kobiety wybierają. To działa na zasadzie automatu. U kobiet obecność agresywnego osobnika wywołuje podniecenie a u nas - facetów - agresje. Od razu wiem że jak jakiś facet mnie wk**wia z powodu ze jest agresywny to będzie miał powodzenie. Stąd nastolatki lecą na "łobuzów" a kobiety wybierają k**wiarzy. Ponieważ żyjemy w k**ewskim świecie i tylko tacy przetrwają. A skoro takie będzie potomstwo top oczywiście ten świat się nie zmieni, coraz gorsza ch*joza. Może lepej żeby gatunek ludzki nie przetrwał skoro tak to ma wyglądać. Trzeba poznać zwyczaje "saren" żeby wiedzieć jak na nie polować :D:D:D:D:D

Gość urocze czy komiczne
doją tych, ktorzy chcą byc dojeni.