Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WayneCramp

Nie spełniam wymagań żadnej kobiety - i co teraz?

Polecane posty

"nie zaryzykowalabym swetnej przyjazni z facetem dla zwiazku z nim z obawy, ze go stracę" Już go straciłaś. To jak gdy masz ukochanego zwierzaka i pewnego dnia twoja matka do ciebie: twój pies zdechł... ale jak chcesz to możesz zatrzymać truchło. Jeśli sądzisz, że przekujesz to w przyjaźń to życzę powodzenia. Ja ze swoimi zerwałem kontakt bo chuj mnie strzelał jak to mi opowiadały jak to faceci są świnie a ja taaaki wspaniały, że aż dziwne, że sam. Rzygać się chce.

"bo jeszcze skoczy ze swojej dwupiętrowej chałupy" Czteropiętrowej

"załuję że nie spotkałam Cię zanim jakaś idiotka zrobiła Ci wodę z mózgu" Czemu w liczbie pojedynczej? Was sporo przez 10 lat było.

Gość zajebisty27
Darker a zastanawiałeś się kiedyś dlaczego kobiety są takie ładne? czemu to miało służyć przez te miliony laty ewolucji i w jaki sposób przetrwały te ciężkie czasy - jakich osobników ZAWSZE wybierały ŻEBY PRZETRWAĆ? małe dzieci są ładne ponieważ chroni je to przed agresją u kobiet było to samo - musiały wybierać agresywnych, silnych i egoistycznych osobników bo tylko w ten sposób mogły przeżyć, Na poziomie podświadomym zatem zainteresują się WYŁACZNIE takim osobnikiem i tylko w takim się zakochają. Facet który jest miły z pewnością nie spełnia wymaganego kryterium agresywności. Poza tym tylko najbardziej agresywni i najsilniejsi są w stanie przetrwać wiec w trosce o potomstwo takich właśnie kobiety wybierają. To działa na zasadzie automatu. U kobiet obecność agresywnego osobnika wywołuje podniecenie a u nas - facetów - agresje. Od razu wiem że jak jakiś facet mnie wkurwia z powodu ze jest agresywny to będzie miał powodzenie. Stąd nastolatki lecą na "łobuzów" a kobiety wybierają kurwiarzy. Ponieważ żyjemy w kurewskim świecie i tylko tacy przetrwają. A skoro takie będzie potomstwo top oczywiście ten świat się nie zmieni, coraz gorsza chujoza. Może lepej żeby gatunek ludzki nie przetrwał skoro tak to ma wyglądać.

Gość darker stal sie taki sam jak
Th ciagle pierdoli w kolko jak zdarta plyta pytanie jak dlugo ? kiedy wkoncu powiedzie mu sie proba samobojcza ? miejmy taka nadzieje ;)

Gość urocze czy komiczne
rozumiem ze zanm sie z kims związujesz musicie sie poznać, ale jezeli od poczatku jest to uklad przyjacielski to nie sadze aby przerodził się w fantastyczny związek. chyba ze szukasz tego co napisala Maćka- na dobre i złe, generalizująć ze reszcie chodzi o pieniądze i seks.

Gość znudzony życiem :(
Darker "Zacznij od dyskotek w gronie znajomych, czy wypadów do pubu na piwko." Na dyskoteki chodzi plebs i patologia. W pubach same ćmy barowe i przyszli członkowie klubu AA. Polskie dyskoteki to dno dna :( Chodziłem to wiem.Dużo palantów po zawodówce, wypudrowanych przeciętnych dziewczyn o ilorazie inteligencji ich puderniczek

"darker stal sie taki sam jak Th ciagle pie**oli w kolko jak zdarta plyta" Chyba nas nie czytasz.

"ale jezeli od poczatku jest to uklad przyjacielski" Tzn? Jakąś umowę spisujemy?

"wypudrowanych przeciętnych dziewczyn o ilorazie inteligencji ich puderniczek" Nie obrażaj puderniczek.

Gość chyba czytam
z ta roznica ze ty ubierasz w to w ladne slowa a th jedzie prosto z mostu :O

Gość urocze czy komiczne
zajebisty to pojechaleś. Ale coś w tym jest, pierwotnych instynktów nie pokonasz, bo są silniejsze od ciebie. Tylko ze jesli swiat funkcjonuje od tylu lat na tych samych zasadach, to czemu ktos miałby to nagle zmienić?

" z ta roznica ze ty ubierasz w to w ladne slowa a th jedzie prosto z mostu" A gdzie ja pisałem, że mam jasną duszę i za parę lat będę mieć dziewczynę?!

to czyli kobiety mają lepiej gdzies czytałem ze kobiety chcą miec dziecko z tzw agresywnym ale wychowywac je powinien spokojny koles który zapewni mu przyszłosc to masz na mysli??

Gość urocze czy komiczne
jezeli wam nie iskrzy od poczatku, nie macie do siebie popedu, a bynajmniej ona do ciebie- bo tu o podejscie kobiety chodzi, to wybacz, ale nie ma szans. Bo dla takiej dziewczyny jestes kolegą, tylko i wyłącznie. mozesz byc najmilszym i najlepszym facetem na siwecie, ale jak nie dzialają od poczatku hormony, ktore musicie brac w karby, zeby miec szanse się poznać, to sie nie uda, bo zawsze ktoś z was ma wieksze oczekiwania wzgledem drugiego.

Gość nie chodzi mi o jasna dusze
tylko jak w kolko powtarzasz co ci panny mowily co z toba robily i masz w dupie na poczatku fajny byl lansik ale to juz zbrzydlo zacznij sie udzialc w jakis normalnych tematach a nie pierdolisz jak th za 2 lata bede mial dziewczyne rozumiesz? ten sam desen

Gość urocze czy komiczne
tak cream, chyba czytalismy podobne wywody na temat pierwotnych instynktów. Silni mają lepiej w zyciu dlatego takie geny chcemy dac naszym dzieciom. z dwóch stron.

"Bo dla takiej dziewczyny jesteś kolegą," W jej głowie jestem. Dla mnie ona wtedy jest tylko emocjonalnym ciężarem. Takich chwast który wysysa ze mnie soki życiowe ile razy ją widzę. Dlatego zrywam kontakt.

Gość znudzony życiem :(
no powiedzmy to głośno na dyskotekach nie poznaje się partnerów życiowych, ew. kogoś na szybki numerek ja bym na miejscu autora nie szukała po knajpach, bo skoro nie czuje się częścią pokolenia mtv to nie będzie się dobrze czuł w dyskotekowych klimatach Nie każdy lubi pop z mtv, a co z ludźmi z pokolenia internetu ?. Autorze na dyskotekach to możesz dostać tylko w ryja, albo spłukać się z pieniędzy na stawianie drinków idiotkom

Gość zajebisty27
"urocze czy komiczne zaj**isty to pojechaleś. Ale coś w tym jest, pierwotnych instynktów nie pokonasz, bo są silniejsze od ciebie. Tylko ze jesli swiat funkcjonuje od tylu lat na tych samych zasadach, to czemu ktos miałby to nagle zmienić?" najgorsze że to prawda to się nazywa pogłębiona analiza problemu i najgorsze, że ja nie widzę dobrego rozwiązania smutno mi, ale wiem że macie jako kobiety nasrane w głowach nawet mogłbym wam tutaj wkleić przekrój mózgu i pokazać jaka część układu limblicznego - jądro migdalowate i podwzgórze odpowiada za to zachowanie i za te wasze reakcje to jest tak, że ośrodek odpowiedzialny za stan zakochania leży obok ośrodka lęku i pobudzenie ośrodka lęku może skutkować zakochaniem CHUJNIA musiałyście tak postępować, bo gdybyście nie wybierały tych agresywnych to po prostu by was zabili w tamtych, odległych czasach poza tym macie tą korzyść, że wasze agresywne potomstwo ma szanse przetrwać teRaz to AUTOMAT

"w kolko powtarzasz co ci panny mowily co z toba robily i masz w dupie" On o tym nigdy nie pisał. U niego jest cały czas ten sam, ograniczony zasób słów w różnej kolejności. "zacznij sie udzialc w jakis normalnych tematach" Mój chłopak siedzi w więzieniu? "Silni mają lepiej w zyciu dlatego takie geny chcemy dac naszym dzieciom" Szkoda, że nie mądrzy co widać po potomstwie.

ja nigdy bym nie wychowywał nie swojego dziecka :) a swoją drogą ciekawe jak wyglądał podryw np 3000 p.n.e bo mioze teraz byłby tak samo skuteczny :D

Gość zajebisty27
"**cream** ja nigdy bym nie wychowywał nie swojego dziecka a swoją drogą ciekawe jak wyglądał podryw np 3000 p.n.e bo mioze teraz byłby tak samo skuteczny" BYŁBY, bo kobiety są kilka tysięcy lat do tyłu - na poziomie zwierząt wystarczyłoby im wsadzić i się zakochają - muszą chronić domniemanego ojca swoich dzieci no i jeszcze ta cała agresja :)

Gość urocze czy komiczne
no to ytam was panowie jak walczyc z pierwotnym instynktem? jesli załózmy ja: od zawsze gustowalam w troche starszych facetach, bo sa dojrzalsi, daja mi poczucie bezpieczenstwa, meska pewnosc siebie jest pociagająca, ale tylko kiedy idze w parze z szacunkiem do kobiety. dodam, ze zaden z moich facetów nie mial urody amanta rodem z telenoweli.. calkiem przecietni aczkolwiek inteligentni faceci. wiec pytam raz jeszcze za ktora z tych cech mam byc napietnowana i juz sie samobiczowac, ze jestem kolejną ktora przyczynia sie do zaglady ludzkosci i szerzenia debilizmu?

Gość urocze czy komiczne
zajebisty przeginasz.

"meska pewnosc siebie jest pociagająca, " U nas pewności siebie brak. Moja kończy się na wyjściu z domu.

Gość ....Maćka....
Zajebisty faceci też maja swoje za uszami więc przestan pisać że my kobiety mamy narobione w mózgu. Na pocieszenie dodam że chromosom Y zanika i przewiduje się że paręset tysięcy lat faceci wymrą:P

Gość zajebisty27
"urocze czy komiczne zaj**isty przeginasz. " czasami to aż zabawne, jak ostatnio oglądałem w telewizji reportaż "zabić Z MIŁOŚCI" to było o tym, że facet znęcał się nad swoją kobietą z ktorą mial dzieci i doszło do tego że pewnego razu rzucil jej w plecy nożem, ] ona opowiadala, że go kocha i jak jej rzucił w plecy to opowiadała że nic nie poczula tylko on z czulością wyjął jej potem ten noż i że ona mu wybaczy wszystko. Matka Natura wie co robi, oj wie.