Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WayneCramp

Nie spełniam wymagań żadnej kobiety - i co teraz?

Polecane posty

Gość Załamany Wszystkim
Nie wiem, lepiej być samemu niż dostawać kosz za koszem. Już rok tak robię i jest dobrze.

Gość zajebisty27
no to chyba zostaje tylko gwałt na tych najpiękniejszych laskach chyba nikt nie powie, że jest to bezzasadne i w tej sytuacji karygodne

"ale bedzie przyjazn jako podwalina zwiazku na dobre i na złe." A mi llafiryndy pisały, że to źle od przyjaźni zaczynać..

"no to chyba zostaje tylko gwałt na tych najpiękniejszych laskach" Tjaa... I iśc do pierdla na parę lat w nagrodę :D

Gość zajebisty27
"Tjaa... I iśc do pierdla na parę lat w nagrodę" to podpada pod STAN WYŻSZEJ KONIECZNOŚCI :)

Stan wyższej konieczności? Tego tak bym nie nazwał. Dla mniecoś takiego to jest już totalna desperacja.

Zawsze jest ktoś, komu odpowiadamy. Nie ma tak żeby na świecie nie znalazła się osoba, której będziemy się podobać, bo każdy szuka czegoś innego.

Gość 38 stopni celsjusza
ja mam się przebić w tym swiecie Ewy Drzyzgi i pokolenia mtv ???? Co to jest MTV ? Stacja muzyczna za czasów gramofonów na korbkę ? :D

MTV kojarzy mi się z "Chłopaki nie płaczą". -Postanowiłem otworzyć niezależną wytwórnię. *Może ty się jeszcze kurwa zajmiesz się hodowlą jedwabników. Przecież ty nie znasz się na muzyce. -Od 3 lat oglądam codziennie MTV.