Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matka, którą nigdy nie bede...

Nie chcę tej ciąży....

Polecane posty

Matka, którą nigdy nie bede... Moja droga ale tym sie nie przejmuj kafeteria to miejsce roznych typow osobowosci nie koniecznie tych tylko co pomoga: sa tu tez -prowokatorzy podszywacze,pedofile,no tez ludzie pokroju tego venge

Gość chcialam tylko zuważyć
taaaa i spytaj się ginekologa, co masz w środku :O

Kobieto a czym Ty się przejmujesz. Jakimiś debilami co nie mają co robić i siedzą na kafe i pastwią się na kim popadnie - wyrzutkiem społeczeństwa są tacy ludzie właśnie jak oni, w życiu im się nie układa to trzeba jeszcze po innych jechać. Ignoruj takich, bo nie opłaca się na nich nerwów szargać.

Gość ciekawe kiedy łukaszek
spierdoli za granicę

Gość venge_
matko, zajrzyj do domów dziecka, opieki społecznej...to podyskutujemy:P = tak,masz rację, twoje dziecko zazna szczęścia w życiu...jako bękart

No bo normalny człowiek zdaje sobie sprawę z tego, że nic nie daje 100% zabezpieczenia przed ciążą. I normalny człowiek chociaż w jakimś małym stopniu próbuje zrozumieć jak się ktoś czuje w takim momencie, kiedy ciąża zaskakuje, a na dodatek są jeszcze inne zawirowania.

Gość venge_
i napisz tu za 10 lat...jakie szczęście mu dałaś i przykład... ojciec go nie chce, to się nie łudź ,że będzie szczęśliwe tyle kasy idzie państwowej na lekcje biologii, pogadanki, pomoc pedagoga, a tu takie ciumro nie wyskoczyło w czasie...

Venge czasem mam wrazenie czy nie jestes jakims pokomunistycznym odpadem PRL,,,pierdzielisz po co co chcesz osiagnać? zskad takie negatywne twe podejscie

Gość venge_
Z zapałem przegrzebuję biblioteki w poszukiwaniu dziejów tatusia muminka.

venge_ a czy Ty masz jakiś problem Bekart bo co bo bez ślubu. Dajcie ludzie już spokój z tym kościołem bo idzie się... Dzieci które mają jednego rodzica mogą być tak samo szczęśliwe jak te które mają obydwojga, zresztą jest dużo mężczyzn którzy wychowują niebiologiczne dzieci.

Gość venge_
piszę ja i mój podszyw

Gość venge_
Właśnie karmię piersią dwa tygodniowe chomiki, stąd ta agresja

Gość venge_
to nie jest moja sprawa, ale zas...aś sobie życie nie interesuje mnie czy jesteś wierząca czy nie ale dziecku robisz krzywdę!

Gość venge_
jestem facetem po aborcji

Gość venge_
Codziennie oglądam Modę na sukces, Klan, Plebanię i M jak miłość. Potem nagrywam wszystkie odcinki i oglądam w weekend jeszcze raz.

Gość venge_
Nie chcę tej ciąży.... 1 2 3 8 | nast. 21:48 Matka, którą nigdy nie bede...

Gość oj ludzie...
Chcialam jeszcze wpasc tutaj, ale nie zdazylam :-( Nie wiem powoli czy to cale forum dobrze Tobie robi, nie dosc ze w domu szarpiesz nerwy to jeszcze tutaj... Sciskam Cie...

Gość ...taka sama...
ja jestem w 'podobnej' sytuacji. jestem w ciazy ktorej nie palnowalam, nie chcialam i nie chce... cholera i krew mnie zalewa jak czytam niektore posty - 'nie wiedzilas co robisz?' 'XXI wiek, jest antykoncepcja', tylko osoby, ktore to pisza nie przychodzi im do glowy, ze antykoncepcja zawodzi i nie jest to nowoscia! A teraz spotkalo to mnie! I by uprzedzic i moze odpowiedziec na wczesniejsze i przyszle posty - tak uwazam to za cholernie niesprawiedliwe, ze te kobiety, ktore chca miec dziecko, pragna, czekaja, staraja sie nie maja, nie moga zajsc, a ja stosowalam antykoncepcje, nie chcialam i co... tak - jest to niesprawiedliwe! Jestem tak bardzo zagubiona w tej sutuacji, ze juz nie wiem co robic, mowic i tutaj napisac... w jednej chwili mowie sobie - ok urodze to dziecko, ale w drugiej jestem zdecydowana usunac... Nie tak moje zycie mialo wygladac, nie tak je zaplanowalam. Mozecie mnie tu potepiac, zjechac itp - ale ja po prostu nie mam nikogo bliskiego przy sobie i nawet nie mam z kim pogadac... tak bardzo mnie to wszystko przeraza, wiem ze zachowuje sie jak gowniara ale przerosla mnie ta sytuacja... tak bardzo jestem rozgoryczona i wsciekla na siebie i na caly swiat - ktory niczemu nie zawinil...

Gość upssss
tylko kalendarzyk daje 100% gwarancji!!! zdrowo, tanio, skutecznie i po katolicku...

Gość ...taka sama...
do - Matka, ktora nigdy nie bede jak dlugo wiesz, ze jestes w ciazy? jak sie czujesz po podjetej decyzji? ja nadal mam metlik w glowie, nie wiem co robic....

Gość moje wielkie zakręcenie
Zanuż się w moim świecie! Uwaga - WCIĄGA!!! WWW.marysia-bijou.blog.onet.pl