Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

duża kuleczka

Dieta proteinowa :-) Zapraszam. To naprawdę działa!

Polecane posty

cześć Original flower:-) jej jak Ty malutko ważysz. Zazdroszczę ;-) A u mnie...no dobra przyznaję się bez bicia, wczoraj pękłam i wieczorem wciągnęłam kilka cukierów czekoladowych...niech się już @ skończy, to pewnie i ochota na słodycze minie...oby... Także zaliczyłam wpadę, ale dziś już sumiennie trzymam się planu:-) Pozdrawiam serdecznie i do poklikania w poniedziałek:-)

Na mnie to sporo bo ja z tych niskopiennych jestem:) Do poniedziałku. Mnie przez wekend czeka dużo pokus bo mam zjazd i kilka okienek a na uczelni mam genialny bufet:)

Gość tllenka
Hej:) Jest tu ktos?

Hej :) No to kto zaczyna tą dietkę od jutra ze mną ? :D Zobaczymy, co będzie :) Jak nie poskutkuje to przejde na 1000 kcal.

Gość schudnac chem
No ja bym z checia sie do ciebie przylaczyla :) Jak moge :) Bo jak narazie pisalam juz na forach , ale mam wrazenie ze mnie zlewaja :P A powiedz mi ty czytalas te ksiazke "nie potrafie schudnac" ,bo ja nie Wiem o niej z neta ;) I co zaczynamy Ja wsomie juz od dzisiaj juz stosuje ;)

Witam! dobra zaczynamy walkę schudnąc chem- ja tez jestem od dzisiaj już na diecie i tez pisałam na innych forach, no ale do mnie na jednym odpowiedziały dziewczyny jak chcesz to możemy razem się tutaj pomęczyć słuchaj podaję ci 2 linki to dobrych przepisów, bo jak pisałaś że nie masz książki to tu znajdziesz cos dla siebie http://www.proteiny.blogspot.com/ http://dukan.blox.pl/html tu w tagach na dole po lewo masz fazę uderzeniowa i w niej przepisy ja sobie sama kombinuje potrawy spisałam sobie dozwolone produkty tj, takie co lubie i cos kombinuje, ale tez będe korzystala z tych przepisów co sa w tych blogach pozdrawiam

Gość schudnac chem
Dlanie to obojetne byle bysmy sie wspieraly bo naprawde ja np tego potrzbuje razem zawsze razniej ;) Dzisiaj sie jakos zle czuje nie wem czy to od diety czy cos mnie lapie ale dziwnie sie czuje :( Jakby mnie na wymioty bralo ale na rozwolnienie ( amoze to normalne) W pierwszej fazie ;) zobaczymy

schudnać chem- to kocha narazie przenosimy się tam i zobaczymy czy nas zaakceptuja wiesz a moze ty masz jelitówkę to pogadamy juz tam....

Gość Mlodusia
Wznawiam temat :) od dzisiaj zaczynam diete Ducana, to moje 2 podejscie (na pierwszym schudlam ok 10 kg w bardzo szybkim tempie ale pozniej sobie odpuscilam i przyszedl efekt jojo ;/). stad wiem ze Ducan na prawde dziala ;) Obecnie waze 90 kg przy wzroscie 162 a moj cel to 50 :) w ostatnim roku przytylam duzo, bo ok 20 kg przez rozne problemy w ktorych jedzenie stalo sie moim pocieszycielem... :( Postanowilam jednak wziac sie w koncu za siebie, kto sie przylacza? :)

Gość gość
Odpuście sobie temat diety dukana. Facet, który tę dietę wymyślił został już skreślony z listy lekarzy we Francji, a powodem takiego działania była szarlataneria jaką uprawiał. Poza tym po tej diecie doświadczycie silnego jojo (co sama przerabiałam i koleżanka z wpisy powyżej również). Sporo się też pisze o szkodliwości tej diety. radzę poczytać http://zlediety.com.pl/przydatne-artykuly/dieta-dukana-wiecej-szkody-niz-pozytku/