Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LA BAMBA

Odchudzanie po ciąży, ktoś gotowy?

Polecane posty

Gość LA BAMBA

witam wszystkich:) mam 20 lat i 20 miesięczna córcie plus 20 kg nadwagi! W ciąży nie odmawiałam sobie niczego ,a teraz nie pozostało nic innego jak pozbyc sie tych kilogramow! Mam nadzieje,ze nie jestem odosobniona w swoim przypadku. Mysle, ze ktos do mnie dolaczy i razem bedziemy wymieniac sie jadlospisami i oczywiscie efektami. Waze 88kg, a chcialabym tak z 60 kilka... MARZENIE!!! cieżka praca przede mna:) nie stosuje jakiejs konkretnej diety, ograniczam wszystko do minimum, ciezko, ale warto! Zapraszam do walki o szczupla sylwetke :)

Gość wreszcie ktoś jak ja
Cześć! Mój maluch ma 19 miesięcy, mam jeszcze 4,5-letnią córkę i 87kg wagi. Jeszcze rok temu było 79, ale niestety musiałam przejść kurację hormonalną więc jest mnie więcej. Do tego jestem straszny łasuch i leń i obżarciuch. Moim ideałem byłoby 70 kg, ale i z 75 byłabym zadowolona, ale jak tu zrzucić tyle kilogramów? Mogę z Tobą spróbować, co proponujesz?

Gość MILAGROS :) 20
Pewnie:) razem razniej, ja wystrzergam sie slodyczy jak ognia - musze zejsc z rozmiaru 46 na 40, bo bede sie ubierac jak wlasna babcia:) ogolnie to jem takie produkty: ogorki kiszone, ryz - w ograniczonych ilosciach, herbata zielona, jajka na twardo - 2 tylko:), kefiry, kawa bez cukru, kisiel, jablka, dwa plasterki wedliny z musztarda i ĆWICZE !! najgorszebyly pierwse dwa dni - krecilo mi sie w glowie i to ciągle uczucie glodu - tragedia, ale nie moge sie poddac:) to moj temat, tylko jakos zalogowac sie nie moge

Gość lopae
ja też. potrząsnąłem już swoją pałką i zesztywniała, natarłem oliwką i jestem gotowy. zapraszam:classic_cool:

Gość MILAGROS :) 20
afrodita_23 fajnie ze sie przylaczylas, jakies prpopzycje menu?

Gość lopae
co to za dupa? :P

a jeszcze zapytam, czy ktoras z Was Kobitki stosowala juz jakas diete? "... Nie wiecie co w mym sercu się kryje, Chcę żyć i przeżyję, Nigdy nie ulegnę, Nigdy nie ulegnę, Wam nie... "

hej dziewczyna ja jestem dwa miesiace po porodzie zanim zaszłam wazyłam 54 kg teraz waze 75 schudłam juz prawie 20 wiem wiem bardzo duzo utyłam w ciazy az 40 kg przez nadcinienie i nie tylko :( teraz szukam jakiejs cud diety która pomoze mi wrócic do swojej poprzedniej wagi dziewczyny pomózcie:((:

ja schudłam ograniczajac pieczywa białego i ziemniaków oraz słodyczy i napojów gazowanych.. nie długo mam wesle wiec???? chciała bym jeszce schudnac

na pewno cwiczena swoje robia, a ile czasu zajelo Ci zgubienie tych 20? to strasznie duzo! musisz miec dobra przemiane materii, tez zaczelam od odstawienia pieczywa

w sumie odrazu po porodzie pierwsze dwa tygodnie tak schudłam i przestałam stosowac swojej dietki waga mi staneła w miejscu wiec znów zaczynam od nowa bez pieczywa białego i ziemniakow:) moze dam rade jeszcze schudnac

acha mam nadzieje ze dam rade dzisiaj sobie oddzielnie robie obiadek zobaczymy:) bede pisac czy sa jakies efekty?:):) która sie przyłaczy bez pieczywa biełgo ziemniaków i makaronu

ja proponuje 1000 kcal do 1200 kcal i ruch dziewcznki wystarczy 30 minut marszu i już spalamy tłuszczyk... kiedys to stosowałam i schudłam sporo... około 10 kg z wagi 62 na 52 ale byłam za koścista... moja taka super waga to 65-69 al jak bedzie 75 to super , nie marze o rozmiarze 36 tylko o 40

naoglądalam siś wielu programów o dietach na TVN STYLE i na POLSAT CAFE i wiedze jako taką mam... ruch to podstawa .... i dietka na pewno nie mniej niż 1000 kcal dlaczego dlatego ,że jak bedzie mniej to jak 1 dnia sobie pofolgujemy to przytyjemy 2 kg w ciągu 1 dnia... organizm sie zbuntuje ... i nie schudnie ... bo ma zapasyy... a my bedziemy umierac z glodu... popatrzcie na ANNę KALATę .... fakt zajeło jej to 3 lata ale ona ma 40 lat przeszło a my połowe tyle i pewnie połowe tyle nam to zajmie ... moim zdaniem 20 kg zrzucimy w 6 miesięcy...