Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ja mam pecha

Szukam dziewczyny od 6 miesięcy

Polecane posty

Gość czy ja mam pecha

Na wstępie kilka słów o mnie: mam 28 lat, 45 cm w bicepsie :),przystojny , jestem po studiach i nieźle zarabiam . Od 4 miesięcy szukam dziewczyny, z oczywistych powodów bardzo ładnej (sam jestem przystojny), mądrej, inteligentnej(kiedyś taką miałem). Myślicie że znalazłem ? Są tylko bardzo ładne z próżnią w głowie :(. Chyba pozostaje mi zostać samotnikiem. Przeciętne dziewczyny, choć nie wiem jak genialne mnie nie interesują, faceci też (nie jestem ciotą). Może podpowiecie mi gdzie szukać ładnych i mądrych dziewczyn ? Gdzie się "ukrywacie"? :D

Gość vgbhknjlmk,
teraz kazdy chooj po studiach i z pusta glowa :D

Gość DiscoDiva
haha gdyby nie Twój wiek, pomyślałabym, że to mój eks założył ten topik :D wszystko inne się zgadza :D

Gość takaładna
Szukaj,szukaj,ciekawe gdzie ich tak szukasz..

Gość widocznie nie jestes taki
przystojny- szukaj takiej przeciętnej- swój na swojego trafi

Gość czy ja mam pecha
Jestem dosyć inteligentny i oczytany, w pracy też radzę sobie bez najmniejszych problemów.

Gość białepółpantoflaki
Bardzo ładne i mądre dziewczyny mają już facetów. Więc albo obniżysz wymagane minimum albo już dziś zaopatrz się w gumową przyjaciółkę

Gość grrrruum
A tutaj tez mozna sie wdac w twoje łaski? Bo jestem zainteresowana, tylko skąd jestes?

Gość czy ja mam pecha
Cream , Polska i dobre dyskoteki buhaha

Gość czy ja mam pecha
" grrrruum A tutaj tez mozna sie wdac w twoje łaski? Bo jestem zainteresowana, tylko skąd jestes?" Trójmiasto, ale znajomości przez internet nie zawieram.

Gość czy ja mam pecha
"Darker Oj chyba jednak jesteś ciotą. Kiedy macie święto pedała?" W realu za takie coś bym ci zajebał w ryj :)

kolejny napinacz :O spadam z tego topiku a autor to pozer który uwaza ze jest przystojny a to gówno prawda 🖐️

Gość czy ja mam pecha
" Darker Nie moja wina, że piszesz jak ciota." Kurwa, w realu byłbyś trupem

Gość sandra25
A Ty szukasz chyba księżniczki ni i bardzo sam siebie uwielbiasz. Jak mozna mówic o sobie że jest się przystojnym,to już nie Ty powinieneś oceniac.

Gość nie do wiary!!!
Na pewno taką znajdziesz, na 100% nie wszystkie wywiało ;) Chyba nie ma wyłącznie pustych, ale ty chcesz mieć piękną, a jaka kobieta jest dla Ciebie piękna- To zależy od gustu...

Gość czy ja mam pecha
" **cream** kolejny napinacz spadam z tego topiku a autor to pozer który uwaza ze jest przystojny a to gówno prawda " Zaproszone były tylko Panie :)

Gość sandra25
Normalnie Narcyz z Ciebie. Mówisz,że masz pecha, a może Ty popatrz dokładnie na siebie i będziesz wiedział gdzie jest Twój problem.

Gość czy ja mam pecha
"Darker Ohhh nie!!! Ciota straszy mnie pobiciem. Ratuuuunku " Ja pierdole, do ciebie śmieciu pasuje powiedzenie " cwaniak w necie, frajer w świecie". Ciekawe czy byś to powtórzył mi prosto w ryj w realu cwaniaku.

Gość nie do wiary!!!
błahahahaha Darker- dobre hehe. Autorze, jeśli ten komentarz był do mnie to ja właśnie jestem dziewczyną...

Gość czy ja mam pecha
" sandra25 A Ty szukasz chyba księżniczki ni i bardzo sam siebie uwielbiasz. Jak mozna mówic o sobie że jest się przystojnym,to już nie Ty powinieneś oceniac. " Nie jestem narcyzem i jestem przystojny. Potwierdzi to cała rzesza moich fanek, niestety głupich :(

Gość masz sieczkę w głowie
:D więc te "puste" a ładne sa dla ciebie :D

Gość czy ja mam pecha
"cioto za takie odzywki i odgrazanie mamuska twoja by cie dostala w kawalkach 45 cm w bicepsie lol postrach " W to pewnie te leszcze co się boją własnego cienia, którzy w realu takim jak ja schodzą z drogi żeby w ryj nie zarobić.

Gość sandra25
Tak? Może tak jest. Ale jakiej Ty tak na prawdę dziewczyny szukasz? Jak powinna wyglądac?

Gość daj fote swojej eks
zobaczyme w czym gustujesz