Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lilajna

uciążliwy sąsiad co robić?

Polecane posty

Kupiliśmy niedawno mieszkanie w cichej okolicy. Wszystko byłoby piękne gdyby nie fakt, że nad sobą mamy uciążliwego sąsiada. Imprezuje co drugi dzień całą noc! Chodzę niewyspana i zła. Mało tego, sprowadza sobie panienki, które wydzierają się na całe osiedle nocą pokazując jak to im dobrze! ... jest to irytujące i niesmaczne! Mój mąż zwracał mu już uwagę, ostatnio nawet nim potrząsnął. Nic to nie zmieniło jest jeszcze gorzej! Nie wiem do kogo można się zgłosić żeby móc go utemperować. Jestem bezradna...

Gość BARDZO DOBRA RADA
zrób sąsiadowi loda to się uspokoi

Gość zastanawiam sie co on robi po
calonocnej imprezie. jesli odsypia to kupilabym narania z irytujacym szczekaniem psa, ale takim maksymalnie glosnym albo placz niemowlaka i puszczala na caly regulator. oczywiscie ostrzeglabym sasiadow, aby nie mieli do mnie pretensji :)

Czasem mam wrażenie, że na tych forach wypowiadaja sie tylko jakieś gówniarze ktorzy zamiast siedziec w szkole i sie edukować zajmuja sie tym czym nie powinni!.... Nie interesuja mnie jakieś głupie docinki. Potrzebuję i bardzo proszę o jakąś radę co zrobić, gdzie można zadzwonić, kogo poinformować żeby Pan sąsiad sie uspokoił.

Gość intel6
musze cie zmartwic ale nic nie zrobisz ,jesli on sam nie zechce sie zmienic nic nie zrobisz ,wzywanie policji nic nie pomaga , ja miałam jeszcze gorzej mieszkała nade mną babcia lat 80 głucha jak pień i od rana czyli od 6 - 3 w nocy miała nastawione radio bądz telewizor na cały regulator ,ja słyszłam to tak wyraznie jakby u mnie w domu był ten telewizor , zadne prosby , grosby ,nic nie skutkowało ,nic straz miejska powiedziała ze w tym wieku nawet jej mandatu dac nie mogą

Gość khyug
poszukaj na internecie chyba na chomiku mozna sciagnac cos tam sasiedzie trafiłes na glosnego sasiada i tam sa odgłosy rozne nawt imprezy czy płacz dziecka szczekanie psda itd mozesz to sciagac i puszczac rano do upadłego..

zapętlony kawałek dźwięku z wirnika helikoptera od momentu wyjścia z domu do powrotu puszczasz na pełny regulator jak sie nie będzie wysypiał po nocnych baletach to możne zmądrzeje W moim przypadku po 2 dniach poskutkowało

Gość kfsdo nvcr
Możesz w nocy dzwonić na policję.

Gość może ma korki na korytarzu
to mu wyłączaj :P bez prądu nei pohula

a co z policją? Społdzielnią? Naslij na niego Mops. Powiedz ze słyszysz u sasiada jakies krzyki i moze katuje żone.

możesz też od czasu do czasu napisać anonimowy donos do urzędu skarbowego, o nieujawnionych źródłach dochodu :D aby uprzyjemnic mu życie uprzejmie donoszę, ze pan ...........zamiaszkały................posiada nieujawnione źródła dochodu z .........(np. z wynajmu, stręczycielstwa, czy co tam ci przyjdzie do głowy :P)

Gość filter
na policje dzwon - za kazdym razem bzdura ,ze policja nic nie może - jak przyjadą ktoryś raz - i sporżadżą notatke to gosciu moze dostać nie tylko mandat - ale nawet grzywnę wymierzona przez sąd grodzki . nie pozwalajmy sie zastraszać ,ludziom , ktorzy ewidentnie nie nadaj sie do mieszkania wśród innych ludzi . dzwoń na policję - wiem co mówie .

na policje mozesz zgłosić ze podejrzewasz o przechowywanie kradzionych przedmiotów :P to z krzykami w mieszkaniu też jest dobre :P

oczywiście zakładamy ze wczesniejsza rozmowa i wizyty policji są nieskuteczne

Gość filter
i dzwoń wtedy kiedy slyszysz te krzyki - moze przy okazji panienki wylegitymują nic tak nie studzi amatorów nocnych zabaw - jak policja za drzwiami .

Gość Gość

Mój sąsiad od rana g. 8.00 do wieczora, bez ograniczenia, pitoli!!!! Pitoli na akordeonie i wystukuje sobie rytm. Pitoli i pitoli co?, tego nie wie nikt. Trwa to już całe wieki. Jestem umeczona. Co mam zrobić, udusić?? 

i co

zostałeś archeologiem

na forum o kupie

wydobyłeś

skamieniałe gówno

dumny?