Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniecierpliwiona i wściekła

Co zrobić, sprawdzić go czy nie??

Polecane posty

na początku nie pytałam o prawko bo do czego mi ta wiedza była potrzebna? do niczego. Tak, znudziło się mi bycie kierowcą. Bo wcześniej ZAWSZE faceci mnie wozili i to oni załatwiali kogoś jesli chcieli się napić piwa. Tak jest w moich stronach. Koniec tematu. PS Już wiem, że nie ma prawa jazdy... i wcale go nie odbierze... Cały czas mnie oszukiwał....

Bo wcześniej ZAWSZE faceci mnie wozili to może wrócisz do któregoś? w końcu to jest w związku najważniejsze:P

Już wiem, że nie ma prawa jazdy przecież od razu ci napisałam, że go nie ma :P trzeba było mi uwierzyć :P

"nie robiłabym mu afery, że wogóle go nie ma, czy zabrali za pkt-y, za %. znam wiele przypadków odebrania prawka osobom, którym RAZ zdarzyło się siąść po piwku za kierownicę i pożegnali się z prawkiem na 2 lata. Więc gdyby i on miał podobnie to trudno, przezylabym" Jakby RAZ przeleciał Twoją koleżankę to "trudno, przeżyłabyś"? Mam nadzieję, że nie przemyślałaś tego postu. Nie ma czegoś takiego jak RAZ się zdarzyło wsiąść po piwku. Zaraz będzie, że tylko RAZ przejechałem matkę z dzieckiem na pasach?

regres o ile autorka nie kłamała ( a kłamstwem się brzydzi) to facet nareszcie się od niej uwolni:)

Mam nadzieję, że nie przemyślałaś tego postu. i wszystkich pozostałych:)

ta, bedzie miał chłopak spokój. I zapewne szybko znajdzie następną, którą będzie zwodził przez rok

tak, wróce do któregoś z wcześniejszych chłopaków po to by mnie woził. własnie taki mam plan

Gość 67g6b6gm8ohuih
na stronie papiery wartosciowe czy jakos tam mozna sprawdzic podajac numer ktory znajduje sie na kartce , ktora sie dostaje na zdanym egzaminie

Gość no widzisz
wystarczyło ruszyc głowa a nie zakładać bezsensowne posty na forum. wyszłaś na wybitną wariatkę dzięki temu ! Może sama byś zrobiła prawko zamiast czepiać się faceta o to i biadolić ze frajer nie będzie Cie wozić

on to prawko dopiero zrobił, czy zabrali mu? Bo jak zabrali to znaczy, że musiał jeździć po pijaku, a z takim to nie warto się wiązać. Jeżeli to jest ten drugi powód to sprawdź to, bo po co ci facet co stawia alkohol ponad wszystko i jeszcze oszukuje.

NO WIDZISZ debilko jakbyś przeczytała cały watek a przynajmniej kilka ostatnich wypowiedzi to wiedziałabyś, że mam prawko!!

"tak, wróce do któregoś z wcześniejszych chłopaków po to by mnie woził. własnie taki mam plan" Plan może nie wypalić jeśli tamtym też będziesz truła - wszystko jedno o co.

Gość psychopatka jak nic

podobno miał prawko ale skończyła mu się ważność bo ma wadę wzroku. Tak twierdził na początku więc mu wierzyłam. Ale kiedy minęły 2,3 miesiące i ciągle na jakies badania niby chodził itd to zaczęłam coś podejrzewać. Nie wiem dlaczego nie prawa jazdy. Wiem, że nie bedzie go miał przez najbliższych kilka miesięcy.

"tak, wróce do któregoś z wcześniejszych chłopaków po to by mnie woził. własnie taki mam plan" Plan może nie wypalić jeśli tamtym też będziesz truła - wszystko jedno o co. ewentualnie wsiądą RAZ po piwku:)

wolę się wozić sama, niż wozić siebie i faceta