Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja historiia

mam tylko 20 zł do 15 pazdziernika

Polecane posty

Gość moja historiia
tete pedagogika, wybralam ten kierunek bo chce pomagac dzieciakom, sama mialam ciezkie dziecinstwo i stad ten kierunek

Gość może czeka na autobus
Z tą piekarnią, to sprzedawczyni pewnie się bała, że jak raz da, to codziennie będzie musiała. I z 2 zł zrobi się dużo więcej, a myślę, ze w piekarni się dużo nie zarabia. Ostatnio w markecie widziałam babinkę taką zgarbioną, miała w koszyku jakieś tanie "masło", małe mleko i liczyła takie miedziaki czy jej wystarczy... Wtedy przeszłam obok, ale aż mnie serce ścisnęło, opowiedziałam później mężowi, a on na to "trzeba było podejść i jej pomóc, coś kupić, albo udać że podnosisz z ziemi 5 czy 10 zł i powiedzieć, że jej wypadło". Ciągle mnie widok tej babinki prześladuje...

Gość kot13
może jakoś umówmy się, podaj mali , napisze do Ciebie - zawsze to lepiej mieć stówę niż jej nie mieć podasz konto w mailu o ile je masz czasem każdy potrzebuje pomocy taką mam myśl może niemądrą ale 20zł to za mało nawet to 1go października

Gość bo tak naprawdę
to w takiej sytuacji powinnać rzucić studia i po prostu pójść do pracy ktoś spytał co studiujesz więc ponawiam to pytanie

Gość u jubilera ktory skupowal
sraty taty a na internet mialas kase?

Gość bo tak naprawdę
na którym roku jesteś?

Gość moja historiia
ehhhhh internet jeszcze mamy, ale pewnie wylacza , tylko czekac kiedy, od 2 miesiecy nie jest zapalcony :-( ale trudno to nie jest najwazniejsze:-( najgorsze jest to, ze duzo tez sie placi na te glupie odsetki za nieterminowe splacanie, to tak jakby wyrzucic kase w bloto :-(

Gość a skad jestes???
ja bym mogla jedzenie wyslac jakies :-O ale jak???

Gość oanona
Ja też pomogę. Daj tylko namiar na sieibe!

Gość kiep, pieczara
moze podaj nr konta, to kazdy wpałaciłby z 5 zł?

Gość kot13
nie wolno się dołowac i pdodawać.

Gość brugzelga
dopiero od 4.10 sie zaczynaja... pracowalas dotad? mozna ludziom okna myc, ale posprzatac w domu.. o ile bylabys zaufana czy polecona osoba... no, ale dobrze, ze na neta macie - znaczy, ze oplaty robicie na biezaco, tylko ze z czynszem zalegacie. dziwne to u mnie neta wylaczaja jak jeden dzien sie spoznie z wplata -raz mi sie tak zdarzylo, bo wrocilam z wakacji i 1 dzien obsuwy byl i netu brak.

Gość moja historiia
tylko jak rzuce studia to renta mi przepadnie, a mam ja po zmarlym ojcu, powtarzam wszystko bylo dobrze do momentu gdy bratu zabrali rente, nie udalo sie wyzyc z mojej renty , on nie mogł znalesc pracy i tak nam urosły dlugi, teraz ma prace, ale za dobra to ona nie jest, ale zawsze jakis grosz dodatkowo - tylko ze musimy pozapłacac te wszystkie zaległosci i moze malymi kroczkami uda sie wyjsc na prosta :-(

Gość ffffffffff
jezeli masz paypal to ci wysle te 20 zl, a jezeli nie masz to zaloz, www.paypal.pl

Gość starfoods
Masz konto ?

Gość a może to ??????
www.szukamsponsora.pl

Gość starfoods
Daj numer konta

Gość moja historiia
no ludzie, za prad to niedługo przyjdzie 3 rachunek i co jeszcze jest, za internet 2 miesiace jeszcze wisimy, nie wiem po ilu wylacza bo nie mialam takiej sytuacji wczesniej :-( za mieszkanie wisimy jeden czynsz, do tego odsetki i mandaty za brak biletu mpk :-( a u mnie studia juz jutro sie zaczynaja , mam wyklady juz normalnie!!!!!

Gość starfoods
Narzekasz na forum a nie chcesz dać sobie choć trochę pomóc

Gość a skad jestes???
podaj konto....

Gość ffffffffff
mojka historia, ludzie prosza cie o podanie konta..wystarczy juz tego..ja niestety w Polsce nie mieszkam i na konto ci wplacic przez internet nie moge, ale jezeli mialabys tego paypala to chetnie..

Gość brugzelga
cos podobnego

Gość ALE JA SIE PYTAM ?/??//
JAKIEJ POMOCY OCZEKUJESZ?

Gość bo tak naprawdę
no ale przecież jakiś urlop dziekański możesz wziąć?

Gość moja historiia
niew iem skad wziasc, naprawde juz wszystko wzielismy , lombard, sms kredyt - wzielismy 400, a bedziemy musieli splacic 514, wiem ze to strasznie duzo, no ale co zrobic, trzeba bylo za czyn zaplacic bo juz pisma zaczely przychodzic, mieszkanie jest po rodzicach, ale nie jest ono wlasnosciowe wiec czynsz tez za niski nie jest :-(

Gość japierdzieledebil
Podaj numer konta. Ludzie pomogą

Gość kot13
rozumiem, że chciałaś się tylko wyżalić..Nie każdy z nas dostrzega biedę i nieszczęście. Niektórzy nie potrafią, inni nie chcą. nie wszystkim można pomóc , niestety wielu ludzi żyje bez nadziei a fortuna kołem się tocz. Dlatego nigdy nie należy się poddawać.

Gość starfoods
Nei umuesz czytać czy może jestes jakimś dowenem co kopiuje tekst z jakiegoś innego forum i nie czyta co inni piszą

Gość ffffffffff
dokladnie, skoro nie chcesz pomocy finansowej , czego oczekujesz?:)