Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarna mamba 1980

Bardzo mi szkoda ex mojego mężą!!!!Chyba jestem jedyna!

Polecane posty

Gość Czarna mamba 1980

Jesteśmy małżęństwem już 2 lata.Poznaliśmy się na necie i byliśmy po nieudanych związkach długoletnich.Mamy po 32 lata. Ostatnio dowiedziałam się ,że jego była od czterech lat nie może sobie ułożyć życia i jest mi bardzo przykro.Mimo ,że Ona już z nim nie była rok , jak się poznaliśmy.Doskonale wiem jak to boli ,jak nie możemy mieć drugiej połówki,znam to z autopsji.Od trzech dni myślę o niej.On (mój mąż) ulozyl sobie życie , a co z NIĄ?Współczuję JEJ bardzo. Dodam ,że ona jest 100 razy piękniejsza ode mnie i to mnie zastanawia.... pozdrawiam wszystkich forumowiczów.

Poproś, aby wprowadziła się do Waszego mieszkania. A sama się z niego wyprowadź. :)

Gość Czarna mamba 1980
Napewno to zrobię.

Gość buhahahahahahahha
fuksik spierdalaj za duzo cie ostatnio

wspolczucie - szlachetna cecha, ale... zastanow sie dlaczego ona nie moze sobie ulozyc zycia - moze tutaj wyzbedziesz sie wspolczucia, a w ogole jak to jest ze Ty o niej wiesz cokolwiek?

Gość Czarna mamba 1980
Nie wiedziałam nawet jak sie nazywa."Życzliwi" ludzie mi donieśli.Sprawdziłam i faktycznie się zgadza wszystko.Nie chciałam wiedzieć, czy grzebać w czyimś życiu .Wydaje mi się ,że każda z nas zasługuje na największe szczęście.I to jest naszym celem.Jestem szczęsliwa z mężęm .Tylko jak to możliwe ,żę tak piękna osoba nie może sobie życia ułożyć.???Wiem jeszcze to , że zostawiła ona męża dla innego pana , ale im nie wyszło i po 3 miesiącach się rozeszli..

Gość jesteś słodka
i dobra i taka zostań, moja ex dzwoni do mnie jak ma doła, rozmawiam z nią przy moje obecnej, a moja obecna angażowała się (bardzo) w pomoc w różnych sprawach mej ex. Ja lubię ex mojej obecnej i wpsółczuję mu, że zycie nie do końca może tak ułożyło się jakby chciał. Córkę byłego mojej żony, moją córcię także od dawna, która mieszka z nami, uczyłem jak wybaczyć ojcu, który ją opuścił. Minęły dawne urazy, wszyscy się akceptują i lubią i tak jest o niebo lepiej niż zycie w ciągłej niechęci, złości, urazach. Tak trzymaj. Tylko pamiętaj: nie myl poczucia winy ze współczuciem. Poczucie winy - wbreb pozorom -jest bardzo, bardzo destrukcyjne. W zupełnie innych sytuacjach i kontekstach niż opisujesz może pomóc na początku zmienić siebie, uwolnić się od popełniania blędów, ale w ogóle to niszcące uczucie. Brawo! Jesteś złota mamba, a nie czrna :)

Gość Czarna mamba 1980
Wiecie Kobietki ,w życiu roznie bywa i napewno nikt z nas nie jest ideałem.A to ,że jej tak współczuję mnie rozwaliło ,bo nie znałam siebie z takiej strony.

Gość Czarna mamba 1980
iestety to nie jest prowokacja ...A te 2/10 to w czym?Pisze na kafeterii ,bo mi się wstyd do tego przyznać..to jest po prostu życie.Nie wiemy tak naprawdę jak się zachowamy w danej sytuacji,dopóki nas to nie spotka.Ta co napisała ,że to prowokacja nawet nie umie objąć swoim umysłem takiej sytuacji....

Gość Czarna mamba 1980
Luśka ty piszesz o finezji , ja krotko i na temat.Kto nie był samotny po rozstaniu , niech pierwszy rzuci kamień , itd..

Ta co napisała ,że to prowokacja nawet nie umie objąć swoim umysłem takiej sytuacji.... No, opisy coraz barwniejsze - próbuj dalej siostro 🖐️ Tak na marginesie, Twoj styl jest wyczuwalny na kilometr :)

Gość Karolinkazgogolinka
Twoja inteligencja emocjalna 10/10.Abyśmy zawsze się tak łączyły w bólu..

Gość zomek
> "Wydaje mi się ,że każda z nas zasługuje na największe szczęście.I to jest naszym celem." A te twiedzenia skad sie wziely ? Byly na tablicach Mojżesza czy gdzies gdzie przegapilem ?

Gość vivivivi
Mamba - też czuje coś podobnego. Mój mąż odszedł od żony, z którą nie był szczęśliwy zanim mnie poznał, ale mimo wszystko żal mi jej. Nie ułozyła sobie życia z nikim, ma juz 45 lat, roztyła się i chyba bedzie już sama :( Szkoda mi jej bardzo. Zawsze zachęcam męża, żeby z nią dłużej pogadał, dał jej odczuć, że nie jest sama, że my jej jesteśmy przyjaxni, pomożemy w razie czego - ale przecież chłopa jej nie znajdę.

Gość szmu szmu
ha! a ja nawet wspolczulam dziewusze dowalajacej sie do mojego meza przez prawie rok (bez powodzenia) ... nawet az plakalam pare razy nad jej losem, bo doskonale rozumiem taka nieszczesliwa milosc, piekne wiersze milosne itd., sam bylam w takiej sytuacji nie raz. tyle, ze ona jest strasznie pokickana psychicznie i nienawistna do swiata, totez jej zycie jest smutne ... ale i tak jej wspolczuje, bo jest bardzo inteligentna, fajnie wyglada, moglaby miec duzo lepsze zycie, ale nie potrafi, nie chce, woli byc wroga i niszczyc szczescie innych...

Gość jesteś słodka
to co napisałem to nie prowokacja. Wybaczenie, akceptacja innych, zrozumienie, że wszyscy w istocie jesteśmy tacy sami, to klucze do szcęścia, do nieba, które może być tu i teraz. I tylko od nas zależy kiedy będzie :)

Gość Czarna mamba 1980
A tu każdy mnie przekonuje ,że to prowokacja.Ręce mi opadły.vivivivi jesteś wielka normalnie.zastanawiam się kto pisze o tej prowokacjii?...

jesteem zdziwiona ze wspolczujaca postawa autorki budzi taki zachwyt-moim zdaniem to calkiem normalne. komu by nie bylo zal??? kazdej normalnej osobie, nie sadzicie??????????????????? co do tematu- w sumie to nie wiadomo tez z drugiej strony jak tak naprawde jest, moze nie moze sobie zycia uzlozyc z jakichs innych powodow , moze przechodzi jakis trudny okres czy cos w tym rodzaju. ale jak wiadomo w zcyiu raz z gorki raz pod wiec na pewno i w jej zyciu sie rozjasni

Gość vivivivi
albo dzieciaki albo frustraci piszą, że to prowokacja, nie zwracaj uwagi. Nie jestem wielka, na szczęście ;). ex żona mojego męża jest wielka, niestety ;) myślę, że to co czujemy, to normalne, ludzkie. Zawsze mi smutno jak komuś źle się dzieje, niezależnie od tego czy go znam czy nie, ale jak znam to bardziej to odbieram, bardziej się przejmuję.

Gość Czarna mamba 1980
Mam ponad 30 lat i wiem o czym piszę.Tak cięzko w dzisiejszych czasach współczuć.Uczucia są wiele więcej warte od kasy.Chociaż ja twierdzę ,żę pieniądze szczęścia nie dają , ale żyć pomagają. Tyle złości jest na forum.Niepotrzebnie.Być może kiedyś ktoraś z was będzie potrzebowala takiego współczucia.Pozdrawiam .Karolina

Gość Czarna mamba 1980
Vivi , pozostawiasz jedynie ty pozytywny komentarz do mojej sprawy..

Gość Czarna mamba 1980
Rodzice mnie nauczyli , abym nigdy nikomu nie życzyła tego , co mi nie mile.Banalne slowa , a tak prawdziwe .Nigdy nie wiemy , czy za jakis czas by nie bedziemy na pozycji ex...swoja droga , twoj mąż musi cię bardzo kochac za takie podejście do ex...

Gość takie tam duperele
1.Autorka-super babka, z facetem, współczująca Eks- bidula bez faceta, podły charakterek ale ładna buzia 2.Autorka to zwykła pizda, która dowartościowuje się krzywdą innych Eks została zraniona przez byłego gnoja i ma dość facetów na kilka lat WYBIERAM 2.

Gość Czarna mamba 1980
Wyobraź sobie , ze same takie pipy żyją na tym świecie , a ty masz faceta.Chciałabys tak ? bo ja nie...Jednych ten temat poruszyl , innych nie. Mnie tak , bo to moja sprawa i tak jak napisalam wczesniej , nie znałam siebie od tej strony. Jak nie masz nic do powiedzenie ,to nie pisz.Tak bedzie lepiej..

Gość takie tam duperele
Prawda boli? :D