Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wild_orchid

jak to jest ze faceci wola szczuple

Polecane posty

Gość wild_orchid

babki a slinia sie na widok Beyonce? hmmm

faceci wola proporcjonalnie zbudowane kobiety, czyli musi byc biust, wciecie w talii, buiodra i pupa.

Gość TH is IT PDD
Duże piersi Mniam mniam

Gość wild_orchid
no to dlaczego podniecaja sie zdjeciami dziewczyn z okladek ktore nosza rozmiar 34/36 pytam sie ja was.

Gość ciekawska miotła
Jedni lubią tłuste, inni chude. Jeden woli duże cycki, drugi małe. Jeden woli matkę, inny córkę. Naprawdę dziwne, że tego nie rozumiesz :(

Gość ja lubie
Wypraszam sobie uogólnianie facetów. Bo ja NIE LUBIĘ szczupłych dziewczyn. Lubię, jak dziewczyna ma dużą pupę, ewentualnie

Gość ja lubie
ewentualnie jest krągła lub puszysta. Sorry, za wcześnie mi wysłało post xP

Gość sabia
Każdy facet jest inny, i to nie jest tak, że Wszyscy mają taki sam gust, gdyby tak było to by się wszyscy powybijali. Jednym podobają się szczupłe a innym o zaokrąglonych kształtach.

Już ktoś wyżej napisał, że ważne są proporcje i dodałbym, jeszcze wdzięk, czyli pewien sposób poruszania się, mówienia i tak dalej. Dziewczyny z okładek nie są realne i nie nadają się do rzetelnych porównań, to po prostu projekcja marzeń pod presją trendów mody.

Gość wild_orchid
no ok,ok ale wiekszosc kobiet z wiekszymi pupami maja cellulit a to juz fajne nie jest :(

Gość TH is IT PDD
Kobieta bez cycków i dupy to nie kobieta.

Gość ja wiecznie na diecie chuda
przegrałam z pasztetem:):) . Nakręcona tymi reklamami, dbająca o linię i ciało i taka wielka dupa zabrała mi męża:):)

Gość wild_orchid
ja akurat mam budowe "X" tzn - nie maly ale jedrny biust,spore wciecie w talii i niestety - szerokie biodra i dosyc duzy tylek...musze schudnac 10 kg bo wole byc za szczupla niz za gruba ...

Gość wild_orchid
ja wiecznie na diecie chuda - nie chce Cie obrazac ale moze byla bardzo ladna?

Gość alleee zzza
Beyonce ma fajna twarz, a przy takiej twarzy to to ze ma wiekszy tylek i duze uda sie nie liczy ;) do tego ma zaj..sty glos, na teledyskach i zdjeciach jest zrobiona wiec nawet mi jako kobiecie sie podoba ;) 🖐️

ja nie bede ukrywal zawsze wolalem patrzec sie na szczuple kobiety z duzym biustem niz na panie w rozmiarach 34 up. ale spotkalem narazie takie 2 panie- a uwaza, ze wiecej takich pieknosci powinno chodzic po swiecie

Gość kurrrczaki
Ja jestem szczupła, a sam raz tyłeczek okrągły i dość duży biust, faceci mówią mi,że jestem zajebista, ale i tak czuję,że mogłabym ważyć te 5 kilo więcej i było by git, chociaż mój chłopak jest wniebowzięty i nic wg niego mam nie zmieniać, a znowu wujek powiedział mi,że mogłabym nabrać bardziej kobiecych kształtów, bo jestem mało kobieca....:(

Gość wild_orchid
nie mam nadwagi, jestem wysoka- ok 175cm wzrostu ale jak sobie pomysle ze kiedys nosilam rozmiar 34/36 to az mnie skreca :(

Gość wild_orchid
tylko o dziwo wtedy kiedy nosilam ten rozmiar faceci jakby przestali sie mna interesowac...bylam w te wakacje za granica i kazdego dnia ktos mnie zaczepial,zagadywal. sama juz niewiem jak to jest.

Gość kurrrczaki
właśnie sekret tkwi w proporcji:) oglądałam kiedyś program, w którym wypowiadali się naukowcy i udowodniono,że nie ważne czy kobieta waży 45 czy 70 kilo, wazne, aby stosunek obwodu bioder do talii miał proporcję.....no i właśnie nie pamiętam ile do ilu:D

Gość wild_orchid
gora- raczej 38 przez biust ale w talii zawsze jest luz, bo mam takie wciecie dol - hhmm tu juz gorzej bo ostatnio przytylam do 40 :/ az sama nie moge uwierzyc, to przez te cholerne szerokie biodra