Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rybak z bagien

Kobiety to materialiski,tylko kasa się dla nich liczy.Mam dowód badań naukowych

Polecane posty

Gość i co liczysz na nobla
czy jak ?

Gość to dobre
Rybaku- a ja się ciebie pytałam czy kiedyś miałeś dziewczynę- bo nie sądzę, że zacząłeś swoje tematy krytyki do kobiet bez własnych doświadczeń. A może ty po prostu jesteś księdzem- nie masz kobiety, tylko się nasłuchasz...hehe ;) Przedstawie ci jeden wszystkim znany stereotyp: Kobieta jak ma partnerów seksualnych- nie mówie tu o tabunach napaleńców- zawsze w społeczeństwie może jawić się jak dziwka i jak ma się do tego równouprawnienie? Facet za to może mieć masę kochanek i to jest ok, bo tak już ma. Przykre, ale prawdziwe...

Gość maliboo
ha ha widze, ze ktos sie pode mna podszyl wyzej ale z ta czestotliwoscia uprawiania seksu to nawet trafil ;)

Gość katowicki sen po pracy
maliboo My piszemy tu o 85% kobiet ktore sa jakie sa i nie warto sie nimi zajmowac, bo zawsze twierdze ze 15% jest dobra i nie zepsuta, ale trudno je znalezc, a gdyby zaczac szukac to moznaby szukac cale zycie. Ale nie musisz publicznie obwieszczac calej Polsce czestotliwosci i razow Twojego zycia seksualnego bo to nalezy do Twojej sfery prywatnej, tak?:)

to dobre-Ale co ma moje skromne życie wspólnego z badaniami naukowymi na temat kobiet?Jaka jest różnica ile miałem kobiet czy w jakim wieku lub z jakiego środowiska?Po prostu przedstawiłem ci konkretny argumenty na podparcie moje tezy a żadna z was w ten sam sposób nie umiała ich obalić. Co do twojego przykładu równouprawnienia to zgodzę się z tobą,to tak samo jak facet szuka pracy i się domem a kobieta pracuje,Gdy jest na odwrót to nikt nie krytykuje tą kobietę ale jak jest na odwrót to już jest facet nazywany nieudacznikiem itp.To samo dotyczy się zarobków i jeszcze mnóstwa innych rzeczy

Gość to dobre
To miałeś kobiety, czy nie? Odpowiedz

Gość jaki facet siedzi na kobiecym
forum i obraza kobiety? To mowi samo za siebie...

Gość obraza kolejny argument
z dupy wziety :D

Gość to dobre
obraza- wypowiedz się konkretniej podaj argumenty, bo z twoich wypowiedzi jedzie taniochą

Gość maliboo
'Ale nie musisz publicznie obwieszczac calej Polsce czestotliwosci i razow Twojego zycia seksualnego bo to nalezy do Twojej sfery prywatnej, tak? ' :D calej Polsce? chyba troche przeceniasz kafeterie poza tym piszac anonimowo na forum naruszam swoja sfere prywatna? :D poza tym ka feteria nie ma nic wspolnego z prywatnoscia, tu sie wszyscy wywnetrzniaja myslisz, ze ktos mnie bedzie po IP scigal? ;)

Gość to dobre
dobrze- fajny artykuł, ten o kobietach zarabiających więcej. Badania naukowe dla autora ;)

Dobrze-tylko zauważ ile w Polsce tych kobiet w małżeństwie pracuje.Zobacz ile jest nadal w polsce kobiet na utrzymaniu męża.Te badania były robione na zachodzie gdzie mentalność kobiet jest całkiem inna.Zresztą w ostatnim zdaniu wyraźnie jest napisane że faceci mniej wykształceni czyli ci co pracują fizycznie mają się tak samo a w wielu przypadkach ich życie sie pogorszyło. Co do drugiego artykułu to twierdzę że najlepszy sposób na to żeby nie było rozwodów to po prostu się nie żenić,okazuje się że takie związki są najszczęsliwesze i najtrwalsze bo są to tak naprawdę związki partnerskie a nie przymuszone umową cywilno-prawną

dobrze zrob sobie przerwe w tej zazartej dyskusji z rybakiem i sprawdz maila:)

Gość to dobre
Ale ci co są gorzej wykształceni...Każdy jest kowalem własnego lusu, trzeba się kształcić, to jest wybór. Nie masz się czym martwić, ana pewno dobrze byś wyszedł na małżeństwie- bo chyba ty Rybaku opierając się na badaniach naukowych i skrzętnie interpretując ich treść w moim mniemaniu do wykształconych należysz... ;)

To dobre-Ale jak wszyscy faceci będą wykształceni to kto będzie przysłowiowe rowy kopał inne fizyczne prace wykonywał? A po drugie co znów do tematu ma moje wykształcenie?

dobrze sprawdz swoja skrzynke czy jak sie to tam nazywa na dobrze@tlen.pl:) Kolega z daleka napisal, bo wczesniej nie mogl i byl bardzo zajety:(

Dobrze-A wykształcone kobiety tez kopią rowy?A czy te nie wykształcone na równo kopią rowy z tymi wyksztaconymi mężczyznami? A wykształconi mężczyźni kopią rowy bo nikt ich do pracy prostej-umysłowej nie chce dlatego że nie mają cycuszków i okrągłego tyłeczka i w mini nie chodzą,więc z rewalizacją z kobietami mnie mają szans i dlatego kobiety więcej zarabiają

wykształcone kobiety pracują w sklepach, jako opiekunki itd znam takie przypadki

do pracy prostej-umysłowej nie chce dlatego że nie mają cycuszków i okrągłego tyłeczka w jakim ty świecie żyjesz.... czyli pusta lala zostanie kierownikiem tylko dlatego ze błyśnie cyckiem.... musi mieć jeszcze trochę oleju w głowie

dobrze to napisze na inny co mi podawalas, na interii.pl

Dobrze -Ale po co prezesowi jest potrzebny mądry pracownik do prostych prac biurowych?Jeszcze jak jest mądry to będzie mu coś kombinował,wiec zatrudnia osobę która ma tylko papierek ale jest głupia jak but.A do tego seksownie sie ubiera i czasami da się cycuszkami pobawić,więc taki pracownik do prostych prac biurowych jest akuratny. Zresztą wystarczy zobaczyć jakie osoby w urzędach pracują,głównie same koboety a wiadomo że w urzedzie na państwowej posadzie to niezła fucha.Najgorsze jest to że te młode dziewczyny nie mają pojęcie o swojej pracy,to jest niestety fakt,mimo że mają magistra to są głupie jak but i nie mają pojęcia o robocie.Mówię to z przykładów bo wielokrotnie miałem z takimi ludźmi do czenienia i nie znali podstawowego prawa Polskiego,to że były nie miłe i chamskie to już pominę.

Gość to dobre
Nie no ta wypowiedź śmieszna jest po prostu rybaku! ;) Przecież fiutki też pracują umysłowo, nie tylko "cycuszki" hehe Tylko nie każdy pan się do rwie do pracy umysłowej, więc jest dużo takich mężczyzn, którzy kopią rowy np ;)

Gość to dobre
Rybaku słuchaj- miałeś kobiety czy nie? Bo mi chyba nie odpowiedziałeś, a to jest istotne całkiem ;)

to dobre-Ale co to ma wspólnego z tematem?nie rozumiem twoich argumentów bo ich nie podałaś i dlatego ci nie odpowiem,nie chce robić off topu