Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OstraSiostra

...

Polecane posty

strazak! tak to to czego szukam:D Niestety Ci którzy mnie otaczają tylko z tym mi się kojarzą:D chyba musze do Warszawy się przejechac moze tam są inni :classic_cool: w ostatecznosci bede zamawiala tego meza na telefon, jesli to bylo jego zdjecie wgazecie to niczego sobie :D

Ostra a teraz drżyyyj, byłam 2 lata temu u przyjaciolki w zach pom.. tam wszedzie poligony :D w w wałczu mmmm niew iem co to było ale co metr jakiś wojskowy :D miałam tam spedzic tylko godzine ( na zakupach bylam ) to wróciłam wieczorem.. :D napatrzec się nie mogłam .. jak byłam mała to wymiotowalam na stacji benzynowej :D od tego zapachu teraz nie jest tak źle obojetny mi jest:d ale siara siara siara ❤️

Bo skoro ja w woju byłem kierowca stara elektromechanik to mam dobry układ. Mundur+robol+jebałem naftą jak dziki :D

Łanie mnie ochrzciłaś, nie powiem... Tylko przy ludziach to może tak trochę inaczej mnie okreśłaj, co? 😍

No i co ja mam z Tobą zrobić? Jak chcesz to pójdziemy na spacer na BP. Pierdolniem po piwie pod dystrybutorem :D

No a potem po szlugu :D Byle byśmy nie chlali diesla bo zima idzie a w ropie się parafina na mrozie wytrąca. Wieczorem przyjeżdża cysterna to będziemy mieli świeżynkę do chlania Może po jakimś filtrze powietrza na zagrychę? 😍

NO a teraz to przeczytaj i wytłumacz widzom że my mamy prawie po 30 lat :D Ty, mam w szafie politure do drewna to może w driny polecimy?

Hahaha nie poskleja :D :D Trza rozcięczyć z kretem do rur. Może być i klej - ja nie jestem wybredny, byle sponiewierało :classic_cool: