Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OstraSiostra

...

Polecane posty

Ostra ja ją uwielbiam jest tak sympatyczna ze po 20 rzaz ogladam jej filmiki :D od ponad roku.. najlepsze jest to ze dalabym sobei reke uciac ze ma 23 , lata gdyby nie nick.. wiec mowie 25 okej :D a tu ona mowi w jednym ze 28 :D

Dyrektore a Ty to chyba taka krowa co to dużo ryczy a mało mleka daje :classic_cool: Pokaż facjatę, gust masz to prawda , błyskotliwy bywasz, epitetów wymyślnych na swój temat używasz ale to tylko słowa, nie poparte niczym

aaa no widzisz :DDD świetna jest kobietka :D nawe wczoraj robiłam jej potrawe jedna :D oczywiscie najłatwiejsza:D.. Bo ostatnio przegladalam starsze filmiki i była tam jedna smakowita:D Dyrektore, jestem :D , raczej nie glupia, mloda, urodą nie grzeszy ale chyba jest ok :classic_cool:

Dyrektore do tego nie odpowiadasz wprost tylko "ogródkami" :classic_cool: Niesia nic nie sprzedaje , zresztą testowałam kosmetyki które polecała i nigdy się nie zawiodłam..

dyrektore niestety ale nic nie sprzedaje :D mieszka sobie w Londynie o ile dobrze pamietam, testuje rozne kosmetyki jedne poleca drugie odradza:D Fakt faktem to przysylaja jej firmy za darmo jakies kosmetyki zeby je testowala i wyrazala opinie, ktore naprawde nie zawsze są pozytywne :D zreszta ogladam ją od początku kiedy wrzuca filmiki i nie zauwazylam nic podejrzanego :D