Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ja tylko tak pytam

Wózek xlander xa opinie !!

Polecane posty

wózek fajnie sie prowadzi tak lekko ale jezeli bedziesz musiała go nosic to ciezko jest troche ja mieszkam na 2 pietrze i znoszenie go i wynoszenie czuc rece czuc :)tak ogolnie wozek ok ale jak nie trzeba nosic pozdrawiam

miałam . Gondola niewielka i lekko pochylona więc podczas jazdy co chwilkę mi mała zjeżdżala w dół. Córcia urodziła się 22 kwietnia i już ok września przesadziłam ją do spacerówki. Spacerówka , szeroka i wygodna ale i tak sprzedałam , bo: pałąk na wysokości oczu póki dziecko malutkie, masakrycznie ciężki do wnoszenia po schodach, a co najważniejsze ciężko sie mieścił do samochodu...a ja codziennie go woziłam, bo mieszkam daleko od cywilizacji :P Samochód mam z dużym bagaznikiem a i tak musiałam odpinać kółka.. Zmieniłam na jakiś taki zwykły ale z przekładaną rączką i to był strzał w 10, bo sobie na spacerach jeździmy raz przodem raz tyłem w zależności od słońca.wiatru czy chęco pogadania ze sobą :) ( mam teraz quatro rally)

ja wózek potrzebuję na raczej wyboiste drogi bo mieszkam na wsi no i na śnieg bo termin mam na 31 stycznia, wnosić go raczej nie będę musiała chyba że te 3-4 schody żeby postawić go w domu.

Gość edede
x landery brzydkie sa... okropne gondole.. polecam Jedo Fyn 4ds

no to na wyboiste drogi nadaje się idealnie - faktycznie prowadzi sie wspaniale! Broń Boże nie kupuj z małymi kółkami!.Może już udoskonalili ta gondole..ja miałam model 2008 i faktycznie mała mi zjeżdżała...Jeżeli nie musisz wozić wózka częstow bagażniku, tachać po schodach to polecam.....

ja mam i sobie go chwalę :) prowadzi się świetnie po wyboistych drogach. gondoli używałam przez 3,5 miesiąca ale to dlatego że córcia nie chciała już w niej leżeć i płakała że nic nie widzi więc przeniosłam ją do spacerówki. wózek ten rzeczywiście jest ciężki więc jeśli trzeba go taszczyć po schodach na górę to masakra! nie polecam. my mamy dom parterowy więc nie ma problemu. a co do pakowania do bagażnika... my mamy mały bagażnik i jakoś bez problemu się mieści i nie trzeba odpinać żadnych kółek. mieści się w tym bagażniku ze spacerówką ale wcześniej z gondolą też nie było problemu. ogólnie polecam! :)

Gość tylko xa!!!
super wózek! Gobdolą jeździliśmy 4 m-ce, a potem spacerówka przez 8 m-cy. Zimą było dużo śniegu a wózek spokojnie przejeżdżał przez nieodśnieżone chodniki. Często jeźdzmy na wieś i do lasu i tam też się super sprawdził. Waga jest normalna przy tak dużej spacerówce i dużych pompowanych kółkach. Szczerze Ci polecam ten wózek! O Chicco nawet nie myśl... Aaa, a potem bardzo łatwo wózek odsprzadać - ja sprzedałam za dobre pieniądze i kupiłam x-landera xs, bo synek teraz dużo chodzi i wsadzam go tylko jak wchodzę do sklepu aby uniknąć demolki, albo jak jest bardzo zmczony. Kupuj xa i już się nie zastanawiaj!

Gość ciezarowkaa25
ja cytuję stwierdzenie pani w sklepie że te wózki to był hit ale ze 3 lata temu - teraz za tą cene można znaleźć lepsze - albo kupić tańszego polskiego jumpera x

Gość mamyporady pl
Używałam i byłam zadowolona. Oczywiście ma swoje wady ale można z tym żyć. Bardzo szczegółowo wyraziłam swoją opinie na stronie: mamyporady.pl/x-lander-opinie/ Nie wiem czy teraz kupiłabym ten wózek drugi raz. Teraz jest tyle fajnych wózków, że x-lander jednak troszkę odszedł do lamusa.