Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinaMM

Pytanie do facetow o dziewictwo!!!

Polecane posty

Gość ja 28 ja 28
karolinaMM Ja 24 lata on 30.Wiem,że mu sie podobam....czy sądzicie,że jesli dowie sie ze jestem dziewicą może mnie zostawic? Ja bym wolał dziewice

Gość ja 28 ja 28
"Bezedury "raczej bedzie zadowolony" Tak się zastanawiam z czego ten facet będzie zadowolony bo chyba nie z: - kiepskiego seksu - braku seksu oralnego nie mówiąc już o analnym - konieczności uczenia autorki tego i owego - czekania aż autorka raczy się przełamać do niektórych rzeczy" -NIE UPRAWIAM ANALU - NIE MAM PROBLEMÓW Z ORGAZMEM Wystarczy mi zajebista laska i mam 100% satysfakcję z seksu.

Gość dziewic765
Ja tez mialem dziewice. Traktowala mnie jak inwentarz. Ciagle klutnie, bo nie chcialem byc niewolnikiem. Juz kilka lat nie zyje z nia.

Gość znawca niewieścich ....
dziewic...chyba wiem skąd te wasze kł Ó tnie się brały :D

Gość znawca niewieścich ....
Bezedury a czemu kłody?

w sumie jak ktos ma 24 lata i nadal dziewica,to albo ma juz starty palec albo jest zimna...bo ja bym nie wytrzymala tyle lat.we mnie krew sie gotowala i to chyba normalne

Gość się wtrącę
Swoją drogą, Bezedury, powiedz, skąd Twoje założenie, że dziewica nie będzie chciała seksu oralnego? Równasz dziewicę z masochistką? :D

Gość się wtrącę
Tak szczerze, to miałaś szczęście, że wcześniej trafił się ktoś, z kim mogłaś i chciałaś to zrobić. Niektórym przelatuje 20-sty rok życia, a takiej osoby jeszcze nie spotkały.

Gość sympatyczny69
"albo jest zimna..." możesz rozwinąć myśl?

Gość ja 28 ja 28
Bezedury ja 28 ja 28 skoro lubisz kłody Mam talent do rozgrzewania dziewczyn ;) Jakbyś znalazł dziewice dla siebie to z kolegami i kolegami kolegów ją wyrobimy specjalnie dla Ciebie :) Potem możesz ją brać dla siebie LOL

Gość się wtrącę
Z oralem to nie zalezy od stazu w seksie, ale od człowieka. :) Mam koleżanki, które są już od lat mężatkami, ale tej formy seksu nie uznają i po prostu nie zamierzaja nwet próbować. A ja jestem dziwicą i dałabym sie pokroić, żeby tylko wpaść na swojego i wymęczyć jego kiełbaske. :p :D :classic_cool: Może kiedyś, w końcu i mnie trafi... :O

Gość ja 28 ja 28
Bezedury ja 28 ja 28 skoro lubisz kłody Albo szukaj żony w burdelach, tylko nie płacz że się będą z Ciebie śmiali, że całe miasto ją ruchało LOL

Gość uuuuuuu żal
Bezedury ja 28 ja 28 skoro lubisz kłody Bezedury - widocznie kobiety nie czują się z tobą naturalnie

nawet jakbys na tego wlasciwego nie trafila,to mialabys juz burzliwe ekscesy za soba.wiec to zalezy jaka dziewica jestes-taka co juz wymacala,wydotykala,czy jeszcze zero kontaktu z penisem?

Gość samsunggts360
o matko do kolegi ktory napisal ze rodziewiczyl dwie dziewczyny i seks jest do bani ty sie chyba z choinki urwales ja mam jednego faceta od 4 lat i tylko z nim to robilam i choc jestemy 4 lata w lozku jest coraz fajniej a nie tak jak ty piszesz

Gość się wtrącę
Nie wiem, jakie ekscesy masz na myśli, bo te burzliwe chciałabym poćwiczyć na swoim facetem, do którego będę coś czuła - coś więcej, niż pociąg fizyczny, któremu będę ufała i przy którym poczuję się bezpiecznie. Nie macam ani nie liżę wszystkich penisów na osiedlu i nie sądzę, żeby ten fakt czynił ze mnie kogoś oziębłego. Choć być może się mylę. W każdym razie bardzo bym chciała, żeby ten odpowiedni i ten "mój" raczył się już pojawić na mojej drodze, bo jest ciężko.

nie mowie,ze masz wylizac pol osiedla,ale jakies calowanie na dyskotece,macanko ,no cokolwiek.znam taka jedna,ktora ma 31 lat i poza calowaniem i przytulaniem nic jeszcze nie robila,bo czeka na tego jedynego.dla mnie to chore,a ona musi byc oziebla,inaczej by ja rozsadzilo

Gość ja 28 ja 28
tak szczerze ale on z tymi dziewczynami nie byl 4 lata..a sex z dziewica jest do bani,bo nic nie potrafii niestety. Poderwij sobie prostytutke

poznala faceta za granica,byla tam rok...ale ze wzgledu na to,ze to nie mialo sensu,wiec zwiazku nie zaczeli i skonczylo sie na trzymaniu za reke.moim zdaniem mogla przezyc przygode zycia,byc z nim,w koncu zrobic to pierwszy raz,a zycie by pokazalo,czy tne zwiazek ma sens czy nie....ale ona woli przebierac,a idealow nie ma.zawsze trzeba isc na ustepstwa.

ja jestem kobieta..szczerze stwierdzam z wlasnego doswiadczenia.wiem ze na poczatku kazda jest kloda.w tym nie ma nic zlego,przeciez jak kocha i to ma byc zwiazek na cale zycie,to dziewczyna sie w koncu nauczy...ale poczatki z dziewica sa nudne-trzeba uwazac bo boli,ona nie wie nawet jak jemu sprawic przyjemnosc itd

Gość ja 28 ja 28
tak szczerze ja jestem kobieta..szczerze stwierdzam z wlasnego doswiadczenia.wiem ze na poczatku kazda jest kloda.w tym nie ma nic zlego,przeciez jak kocha i to ma byc zwiazek na cale zycie,to dziewczyna sie w koncu nauczy...ale poczatki z dziewica sa nudne-trzeba uwazac bo boli,ona nie wie nawet jak jemu sprawic przyjemnosc itd To żaden problem :)

Gość samsunggts360
TAK a jak ty pierwszyn raz ruchales to co kloda nie byles????

Gość ja 28 ja 28
samsunggts360 TAK a jak ty pierwszyn raz ruchales to co kloda nie byles???? Ja nie, ale nie jestem wstydliwy

Gość się wtrącę
"a ona musi byc oziebla,inaczej by ja rozsadzilo" A może nie jest oziębła? Może po prostu jest cudem natury? ;) Rozumiem, co chcesz powiedzieć, ale mnie nie przekonasz. Bardzo chciałabym to zrobić i żyć normalnie, z seksem, jak ludzie w moim wieku, ale nie potrafię sie przełamać, żeby zrobić to z kimkolwiek, z kims obcym, czy niedawno poznanym w necie, do kogo nie czuję nic, w kim widze tylko kolegę. A nikogo, do kogo czułabym coś więcej, nie ma w moim życiu i nie było. No dobra, może był, ale mieliśmy wtedy po 12 lat. :)

Gość ja 28 ja 28
krotkie pytanie dziewica prawiczek? innej opcji nie biore bo za duzo fikasz dziecko ;)

Gość ja 28 ja 28
17:12 to podszyw