Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rybak z. bagien

Kobiety to paskudne trole- udowodniono naukowo

Polecane posty

Gość Rybak z. bagien
Ej dziewczyna gdzie jesteś? Kupię ci wszystko co zechcesz, tylko sie ze mną umów. Obiecuję tylko na raz!

Gość pgmiw
dobra pierwsze źródło jest ok, drugie dość marne. "(...)że wiele kobiet współżyje z powodów czysto egoistycznych". Wiele nie oznacza wszystkie, nawet nie większość. "84% przyznało, że seks zapewnia im spokojne życie lub pomoc w wypełnianiu obowiązków domowych" - to chyba nie jest materializm, a raczej podejście "ja ci dam coś od siebie, ty mi też daj". No cóż widzę, że wyjątki są dla Ciebie regułą, ale dzięki za linki

Gość Rybak z. bagien
pgmiw- umówisz się ze mną? Tylko na raz obiecuję

Gość ciemno
o ile Twoje tematy rzeczywiscie wywoluja burze :) to i tak nic nie zmienisz :) moze w innej galaktyce jest taki idealny swiat gdzie istnieje tylko jedna plec...

Gość pgmiw
Dzięki, ale jeszcze bym się z Tobie zakochała a co wtedy, ze złamanym sercem byś mnie zostawił ;) Ale doprawdy rewelacyjnie czyta mi się Twoje stwierdzenia

Gość Rybak z. bagien
No ja bym wolał żeby na planecie Ziemi byli sami mężczyźni.

Gość pgmiw
nudno by Wam było, za nudno. Na kogóż byście mieli nadawać, nie było by o czym pisać. Nie ma jak miło pośmiać się z głupich kobiet, czyż nie?

Gość Rybak z. bagien
pgmiw- nie zostawiaj mnie tak, przecież obiecałem, że to będzie znajomość na jeden raz. Nienawidzę kobiet, a trzeba je nienawidzić bo to jest potwierdzone tymi...no,BADANIAMI, co nie zmienia faktu że już do ciebie coś poczułem, coś jakbym chciał cię spodkać raz, no chyba wiesz o co mi chodzi. Powinnaś się cieszyć zazwyczaj wolę w samotności...no wiesz radzić sobie. Zgódź się, więcej mnie nie zobaczysz.

Gość ciemno
ale to bylby świat idealny dla Rybaka :) choc pewnie znalazlby inny temat który wałkowałby w nieeeeeeskonczoność :)

Gość Rybak z. bagien
ciemno-- ale ja dowody zamieszczałem, no te...LINKI, te z internetu,wystarczy kliknąć i tam są imformacje, tak was kompromitujące, że ulala. O wy istoty mało wierne i płytkie, spójrzcie same jak nie wierzycie wujkowi rybakowi.

Gość pgmiw
Rybaku, nawet najgłupsze stworzenie ma jakieś uczucia, ja też. Jednokrotne spotkania nie wchodzą dla mnie w grę, może, że przyjacielskie. A jakbym się spotkała uwierz sama za wszystko bym zapłaciła. Szkoda, że masz takie podejście, wiele tracisz...

Gość ciemno
tak!!! wszystko co mowisz jest prawda!!!! ale ja chce czegos nowego :)

Gość ciemno
a gdzie prawdziwy Rybak??;]

Gość pgmiw
wujciu Rybaku, no próbuję się zaszufladkować do Twojego typu kobiety, ale jakoś to się nie udaje. Dobra posłałeś linki, ale wiara to nie wszystko, empiryzm też się liczy. Czyżby Cię biedaku, któraś z tych paskudnych nas skrzywdziła?

Gość Rybak z. bagien
pgmiw- nic nie rozumiem z tego co napisałaś, to jest takie skąplikowane, możesz tak bardziej napisać jak krowie na rowie, bo nie rozumiem troszku, wszak jestem mężczyzną.

Gość Rybak z. bagien
Co to miałem powiedzieć? ahaa Głupie wszystkie baby są i pażerne, łoj pażerne

Gość xbox
ciekawe ktora glupia suka podszywa sie pod rybaka??????????????

Gość pgmiw
pażerne na męskie uczucia. dobrej nocy w chwili wolnej poczytam sobie jakieś Twoje tematy, doprawdy masz dar poprawiania humoru

Gość Rybak z. bagien
xbox- nie gorączkuj się, to ja rybciu, ten co kobitek nie znosi :) Cieszę się, że o mnie się troszczysz. Chcesz ze mną pojechać po kobietkach, co?

Gość ciemno
do Rybak z(kropka) bagien :) fajnie ze jestes :)

Dobrze-A z jakiego powodu mi jest smutno? chyba z tego tyko że z powodu jest mi smutno że z powodu moich wypowiedzi usunęłaś swoją fotkę z cycuszkami

Gość lepsza byla ta z cycuszkami
bo optocz tego byl fajny krajobraz :D

Jeśli mam być szczery to jakaś ta twoja fotka nie wyraźna,wyglądasz na niej jak byś była pijana.No i cycuszków ci nie widać,a przecież je lubisz pokazywać.Ale ładna laska z ciebie więc pewnie wyrwiesz jakiegoś bubka bez pokazywania mu od razu cycków.Ale wstaw lepiej fotkę bardziej wyrazistą i z cyckami bo wtedy twoje szanse na znalezienie sponsora znacznie wzrosną

Rybak jeżeli mam być szczera z tobą... to cie chyba jebnęło sponsora a raczej sponsorki, to ty możesz sobie szukać .... bo ja na swoje potrzeby, rzeczy i wyżywienie zarabiam uczciwa praca