Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość creative sounds

Czy puszysta z dzieckiem ma szansę na fajnego zaradnego faceta ?

Polecane posty

Gość creative sounds

Jako ze wyglad sie nie liczy - a po opakowaniu oceniają tylkowyjątkowe tępaki bez wyobraźni - ale wnetrze to ja mam ochote takiego wlasnie poznac Zaradnego wysportowanego najlepiej cwiczacego jakis sport ( w lozku takie ciacho jest nie do zameczenia ) uczuciowego wiernego i odpowiednio reagujacego na moje humorki :-) Nie moze mu przeszkadzac moj synek z poprzedniego zwiazku. Ja trochę puszysta ( 163 cm 86 kg ) blondynka, krótkie włosy, z piersiami B i niebieskimi oczami z wyksztalceniem srednim. Uprzedzajac teksty kafeteriuszy TO NIE PROWOKACJA, TYLKO NAPRAWDĘ CHCĘ POZKAĆ KOGKŚ WARTEGO UWAGI P.S. Jak masz zamiar obrażać to lepiej zachowaj to dla siebie, pokaż klasę i zamilcz

Gość nie ma szans zadnych
i paszla vont

Gość minimalne szanse

na kafeterii raczej nie znajdziesz nikogo takiego.... Nie szukaj na siłe...samo sie znajdzie :)

Gość creative sounds
Dlaczego tutaj istnieje taka znieczulica ? Czy tu zebrały się największe prostaki, debile tego świata, którym orgazm sprawia posyłanie coraz to nowy inwektywów ? :-o

loooz - no postawilas warunki........a co ty "dasz" ? to juz gruby ale wierny nie pasi jasnie pani ? ;) albo sama zes miernie wyksztalcona a pan pewnie do tego musi miec MBA ;)

Gość mmmcccmmmm
Krótkowłosa, otyła blondynka. Z dzieckiem, małym biustem i kiepskim wykształceniem. Która nie używa znaków przestankowych, nie potrafi napisać poprawnie zdania. Ale za to lubi pisać o swoich preferencjach łóżkowych.... Ratunku!!! :P

Pewnie ,że masz szanse ale istnieje pewna niejasność w twojej wypowiedzi. Najpierw piszesz ,że wygląd się nie liczy ,że to ,że jesteś pulchna nie powinno mieć znaczenia bo po wyglądzie oceniają tylko "tępaki bez wyobraźni" a później piszesz ,że chcesz tylko i wyłącznie wysportowanego "ciacha" no to dziewczyno zastanów się czy wygląd ma znaczenie czy nie. Rusz mózgownicą i pomyśl ,że skoro ty szukasz wysportowanego ciacha i to inteligentnego i zaradnego to tak owy pewnie również będzie szukał fajnej wysportowanej laski i do tego inteligentnej , wykształconej. Co sama masz do zaoferowania ,że takie wymogi co do innych masz?

Gość hahahahahhahaha.
loooz - no postawilas warunki........a co ty "dasz" ? " jak to co ? wnosi swoj "posag" ,o ktory starac sie juz nie trzeba :D

Gość regres = zawsze szczery II

Gość alfonso
grubaska z dzieckiem?Zrzuć tuszę,moze jest szansa wtedy.Są amatorzy grubych i spaslych,ale to duuuża mniejszość.Szukaj wsród rozwodników po 40 stce.

to i tak prowokacja...nikt normalny na forum nie szukalby faceta...zwlaszcza laska z dzieckiem....